Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam un Bārtulim lielākais spēles laiks komandu uzvarās

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kuldam un Bārtulim lielākais spēles laiks komandu uzvarās
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Julajev" izbraukumā izrāva uzvaru pret Maskavas "Spartak" (3:2), bet tikmēr Pētera Skudras trenētā vienība izcīnīja ceturto panākumu pēc kārtas.

Maskavā pirmie divi periodi aizritēja līdzīgā cīņā, kurā vārtsargi izrādījās pārāki par laukuma spēlētājiem (0:0). Noslēguma periodu ļoti aktīvi iesāka spartakieši un, cīnoties ar mājinieku ofensīvu, mūsu Kulda saņēma divu minūšu noraidījumu par sitienu ar nūju. Skaitliskajā vairākumā izcēlās maskaviešu superzvaigzne Derons Kvints, kurš no zilās līnijas cauršāva Ufas cietoksni (1:0). Nākamo četru minūšu laikā "Salavat Julajev" ne tika izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā. Mājinieki turpināja šturmēt viesu vārtus un vēlreiz realizēja skaitlisko vairākumu (2:2). Savukārt spēles pamatlaika priekšpēdējā minūtē ufieši guva uzvaras vārtus (2:3).

Šajā spēlē Arūrs Kulda laukumā bija 21:42 minūtes (lielākais spēles laiks komandā jau trešajā mačā pēc kārtas) un saņēma divu minūšu noraidījumu. Balsojumā par KHL Zvaigžņu spēles starta sastāviem Kulda šobrīd ir otrajā vietā starp Austrumu konferences aizsargiem.

Tikmēr citā mačā latviešu trenera Pētera Skudras vadītais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pēc neveiksmīga pirmā perioda saņēmās un nospieda Vladivostokas "Admiral" (2:1), izcīnot jau ceturto uzvaru pēc kārtas.

Zaudējumu piedzīvoja Lauris Dārziņš un Čeļabinskas "Traktor", kas ar 2:4 piekāpās Minskas "Dinamo". Latvijas hokejists 10 minūtēs un 52 sekundēs metienus pa vārtiem neizdarīja.

Pie uzvaras tika Oskars Bārtulis un Doņeckas "Donbass", kas ar 2:1 pēcspēles metienos pārspēja Ņižņekamskas "Neftekhimik". Latvijas aizsargs spēlēja pirmajā aizsargu pārī un tika pie lielākā spēles laika (25 minūtes un 13 sekundes). Bārtuļa rēķinā divi bloķēti metieni un viens spēka paņēmiens.

Omskas "Avangard" ar 4:2 pārspēja Bratislavas "Slovan". Ar 1+1 Omskas uzvaru sekmēja Antons Kurjanovs un Aleksandrs Popovs, bet visa "Avangard" komanda kopumā izdarīja 52 metienus pa Jaroslava Janusa sargātajiem "Slovan" vārtiem. Hantimansijskas "Yugra" ar 3:4 savā laukumā piekāpās Maskavas CSKA. Uzvaras vārtus tikai 27 sekundes līdz mača pamatlaika beigām guva Deniss Deņisovs.

Prāgas "Lev" viesos ar 3:2 uzveica Astanas "Barys". Uzvaras vārti Jiri Sekača kontā. Tikmēr Podoļskas "Vityaz" ar 2:1 pēcspēles metienos pārspēja Habarovskas "Amur". Panākumu nodrošināja Dmitrija Šitikova un Maika Iguldena precīzie bullīši.

Novokuzņeckas "Metallurg" rezultatīvā spēlē ar 5:4 pēcspēles metienos uzvarēja Kazaņas "Ak Bars". Zaudētāju rindās ar divām ripām izcēlās Tims Stepltons. Zagrebā vietējais "Medveščak" ar pārliecinošo 6:1 sakāva Novosibirskas "Sibir". Bils Tomass uzvarētāju rindās izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm, bet Mets Mērlijs pievienoja 2+1.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2013-11-28 20:00, pirms 10 gadiem
Tagad gaidīsim lielāko spēles laiku KHL All Star 2014 spēlē !

  +1 [+] [-]

, 2013-11-28 22:14, pirms 10 gadiem
ZarinsKristapsLV rakstīja: Tagad gaidīsim lielāko spēles laiku KHL All Star 2014 spēlē !
kāpēc tada pārliecība? Domā šogad rezultāti netiks piekoriģēti?

  +1 [+] [-]

, 2013-11-28 22:26, pirms 10 gadiem
Cerams ka abi aizsardzības balsti uz Sochi būs tikpat lieliskā formā!

     [+] [-]

, 2013-11-28 22:31, pirms 10 gadiem
Zuluss rakstīja: Cerams ka abi aizsardzības balsti uz Sochi būs tikpat lieliskā formā!
un tas jau ir daudz būtiskāk par to ōlstārgeimu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-29 08:03, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Krievi ir krievi , nebrīnīšos ,ja tiks
Nu šeit es nemācēšu teikt , jo priekš manis šī ir pirmā balsošana , bet nezinu man kautkā liekās ka aizies Kulda ar Koltsovu..

     [+] [-]

, 2013-11-29 08:59, pirms 10 gadiem
Priecē,ka mūsu čaļi sāk kļūt par līderiem savās komandās - Karsums,Kulda,Bārtulis. Gribētos vēl lai Miķelis ar Lauri atveras un Janka izveseļojas.