Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tribuncovam 1+1 uzvarā pār Bērziņa "Yunost"

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Tribuncovam 1+1 uzvarā pār Bērziņa "Yunost"
Atvars Tribuncovs
Foto: www.hcgomel.com

Baltkrievijas Atklātā čempionāta regulārās sezonas ietvaros spēles šovakar aizvadīja uzreiz trīs latviešu hokejistu pārstāvētie klubi. Atvara Tribuncova pārstāvētā Gomeļas vienība ar 5:3 pārspēja Armanda Bērziņa Minskas "Yunost", taču Grodņas "Neman" ar Kasparu Saulieti sastāvā apspēlēja Vitebskas hokejistus.

Gomeļa saglabā līderpozīcijas

Mača rezultātu pirmie atklāta Minskas "Yunost" hokejisti, kad jau pirmā perioda ceturtajā minūtē precīzs bija Jevgēņijs Kuriļins. Tiesa, perioda turpinājums minskiešiem bija krietni neveiksmīgāks, jo līdz perioda beigām gomeļiešiem izdevās gūt uzreiz četrus bezatbildes vārtus, no kuriem pēdējos vairākumā realizēja Atvars Tribuncovs.

Otrā perioda ievadā Kuriļins guva jau otros vārtus spēlē, drīz vien vārtus guva arī Viktors Turkins, panākot jau cerīgo 3:4, taču perioda turpinājumā izšķirošo 5:3 panāca Aleksandrs Jusenko. Trešajā periodā nevienai no komandām mača rezultātu vairs neizdevās mainīt.

Atvars Tribuncovs mačā atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, kā arī divām soda minūtēm. Tribuncova rēķinā arī negatīvs lietderības koeficients "-1", kas nozīmē, ka Atvars bija laukumā visos trīs pretinieku vārtu guvumos. Tanī pašā laikā, Armands Bērziņš maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu "+1".

Līgas kopvērtējumā pirmajā vietā esošajai Gomeļa šovakar izdevās saglabāt līderpozīcijas par otrajā vietā esošo Grodņas "Neman", kas no gomeļiešiem atpaliek vien par diviem punktiem.

Saulietis pieliek roku uzvaras kaldināšanā

Kaspara Saulieša pārstāvētā Grodņas "Neman" šovakar tikās ar Vitebskas hokejistiem, pārspējot pretiniekus ar pārliecinošo 5:2. Izšķirošo pārsvaru grodņiešiem izdevās panākt jau pirmajā periodā, gūstot trīs bezatbildes vārtus.

Latviešu uzbrucējs mačā atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1". 24 spēlēs Saulietis atzīmējies ar 24 (10+14) rezultativitātes punktiem. "Neman" rindās spēlējošais Sergejs Pečura šovakar laukumā nedevās.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-11-28 20:45, pirms 12 gadiem
Malači ..Bač tomēr ir laba līmeņa līga Eiropā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-28 21:28, pirms 12 gadiem
uz RIGU!

     [+] [-]

, 2011-11-28 21:41, pirms 12 gadiem
drizak triboncovs ka neuzpels minskas dinamo neka rigas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-29 09:17, pirms 12 gadiem
gribetos apstridet logisko autora loģisko pratojumu par to ka Atvars piedalijies visos 3 savas komandas vartu zaudejumos! Piespele ir par vartiem vairakuma, lidz ar to nopelnits ir ne vairak ka +1 un Atvars piedalijies ne vairak ka 2 savas komandas zaudetajos vartos!

     [+] [-]

, 2011-11-29 19:15, pirms 12 gadiem
Zigijjjs rakstīja: gribetos apstridet logisko autora loģisko pratojumu
ну и ещё одна поправочка , оба очка заработаны в большинстве(гол и пас), так что только одна шайба была забита в присутствии Атварса на поле
так что logisko autora оставить без подарка на новый год