Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Markovs paraksta līgumu ar "Lokomotiv"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Markovs paraksta līgumu ar "Lokomotiv"
Andrejs Markovs. Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Jaroslavļas "Lokomotiv" parakstījis pilnvērtīgu līgumu līdz sezonas beigām ar pieredzējušo aizsargu Andreju Markovu. Pirms četrām dienām tika noslēgts pārbaudes laika līgums.

40 gadus vecais Markovs, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadīja Kazaņas "Ak Bars" rindās, 2018. gadā palīdzot komandai izcīnīt Gagarina kausu, līdz šim bija bez darba. Viņš sezonai gatavojās Ziemeļamerikā, cenšoties panākt vienošanos ar kādu no Nacionālās hokeja līgas vienībām, tomēr cerības nevainagojās panākumiem.

Pirms četrām dienām "Lokomotiv" pavēstīja, ka ar Markovu noslēgts pārbaudes laika līgums. Kopš tā brīža aizsargs nepiedalījās nevienā spēlē, bet šodien paziņots, ka vienošanās pagarināta līdz pat sezonas beigām. Pērn "Ak Bars" rindās viņš devās laukumā 49 mačos, izceļoties ar diviem vārtiem un 12 piespēlēm.

Karjeras laikā Markovs aizvadījis 990 spēles Monreālas "Canadiens" sastāvā, taču pēc 2016./17. gada sezonas beigām pusēm neizdevās vienoties par sadarbības turpināšanu. Markovs vēlējās līgumu uz diviem gadiem, kamēr "Canadiens" piedāvāja tikai vienas sezonas līgumu. Tādēļ viņš nolēma pievienoties "Ak Bars".

Ar desmit uzvarām 21 spēlē "Lokomotiv" ieņem Rietumu konferences astoto vietu. Komandas kontā ir 20 punkti. Pēdējā vietā esošajai Rīgas "Dinamo" ir 16 punkti.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-28 14:54, pirms 4 gadiem
Varēja jau labāk uz Prizmu