Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Pujacam gūti vārti un zaudējums pārbaudes spēlē

Jānis Celmiņš

Pujacam gūti vārti un zaudējums pārbaudes spēlē
Georgijs Pujacs
Foto: championat.com

Gatavojoties gaidāmajai Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sezonai, Bļinova memoriāla turnīrā zaudējumu piedzīvojusi Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas „Avangard” komanda, kas ar 2:3 piekāpās Edgara Masaļska pārstāvētajai Hantimansijskas „Yugra” komandai. Pujaca kontā šajā mačā vieni gūti vārti.

Georgijs Pujacs vārtus „Avangard” labā guva brīdī, kad līdz spēles pamatlaika beigām bija atlicis spēlēt vien 11 sekundes un Omskas komanda spēlēja skaitliskajā vairākumā, tobrīd panākot 2:3, kas kā vēlāk izrādījās bija arī mača beigu rezultāts. „Yugra” vārtus šajā cīņā sargāja Mihails Birjukovs.

Artūra Kuldas pārstāvētā Novosibirskas „Sibirj” komanda turnīra otrajā spēlē ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Habarovskas „Amur” vienībai. Latvijas izlases aizsargs Kulda spēli aizvadīja vienā pārī ar Ņikitu Zaicevu un rezultativitātes punktus neguva.

Tikmēr Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" komanda turnīrā, kas šajās dienās risinās Magņitogorskā, ar 0:1 zaudēja vietējai "Metalurg" komandai. Arī pēcspēles metienu sērijā, kas tika izpildīta pēc mača beigām vienu bullīti izpildīja arī Dārziņš, taču nesekmīgi. Šajā sacensībā ar 1:0 pārāki bija "Ak Bars" hokejisti. Vienīgo pēcspēles metienu realizēja Janne Pesonens.

Prāgas "Lev" komanda, kuras ģenerālmenedžeris ir Normunds Sējējs, "Donbass kausa" izcīņas spēlē ar 4:0 apspēlēja Čerepovecas "Severstal" hokejistus. Ar rezultativitāti šajā spēlē izcēlās bijušie Rīgas dinamieši. Vieni gūti vārti Tomaša Surovija rēķinā, viena rezultatīva piespēle Marsela Hosas kontā. Jāpiebilst, ka trīs no četrām ripām pretinieku vārtos Prāgas komandas hokejisti raidīja spēlējot skaitliskajā mazākumā...

Izmantotie resursi:
иПЛЛЕКОЩК ЛМХВ бчбозбтд - пНУЛБС ПВМБУФШ
Официальный сайт хоккейного клуба «Сибирь»
Официальный сайт хоккейного клуба "Ак Барс"...

  +2 [+] [-]

, 2012-08-28 18:39, pirms 12 gadiem
Мемориал Ромазана

Магнитогорск

2-й тур

"Металлург" (Магнитогорск) – "Ак Барс" (Казань) – 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Гол: Антипин, 6:57 (1:0)

Вратари: Ахонен – Барулин

  +1 [+] [-]

, 2012-08-28 18:40, pirms 12 gadiem
zaudēja pamatlaikā...

  +5 [+] [-]

, 2012-08-28 18:51, pirms 12 gadiem
Peedêjaas dienas muuseejie labi kapaa! Malači!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-08-28 20:08, pirms 12 gadiem
Pujacs tagad ir Avangarda kapteinis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja