Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Helebaks atvaira 47 metienus, "Jets" otro kārtu uzsāk ar uzvaru Nešvilā

Helebaks atvaira 47 metienus, "Jets" otro kārtu uzsāk ar uzvaru Nešvilā
"Jets" spēlētaji atzīmē vārtu guvumu
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pirmo panākumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa Rietumu konferences pusfinālā izcīnīja Vinipegas „Jets”, kas viesos apspēlēja Nešvilas „Predators” ar 4:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Marks Šaiflijs, bet vārtsargs Konors Helebaks atvairīja 47 metienus.

Regulārajā turnīrā gan „Jets”, gan „Predators” spēlēja Rietumu konferences centrālajā divīzijā. Pirmo vietu tajā ieņēma plēsoņi ar 53 uzvarām un 117 punktiem, bet „Jets” palika otrajā pozīcijā ar 52 uzvarām un 114 punktiem. Pirmajā posmā komandas tikās savā starpā četras reizes, no kurām Nešvila uzvarējusi trijos.

Mača sākumā „Predators” daudz meta pa „Jets” vārtiem no dažādām pozīcijām, taču drošs bija Konors Helebaks. Otrā perioda 15. minūtē plēsoņiem piederēja pārsvars metienos 15:3. Ceturtais metiens „Jets” izpildījumā izrādījās rezultatīvs – Braiens Litls tika pie ripas viduszonā un devās uzbrukumā, apspēlēja Kreigu Smitu un izdarīja piespēli gar vārtiem. Peka Rinne ripu aizskāra, taču tā tika atvairīta tieši uz nūjas Brendonam Tanevam, kurš iemeta to vārtos – 1:0.

Mača vidū Nikolajs Elerss uzsāka sologājienu no aizsardzības zonas un piegādāja ripu uzbrukumā, sekoja vairāki metieni un Pols Štjasnijs, kurš tika iegūts sezonas laikā maiņas darījumā ar Sentluisas „Blues”, dubultoja viesu pārsvaru – 2:0. Divas minūtes pirms otrā pārtraukuma „Predators” uzbrucējs Filips Foršberijs trāpīja pa vārtu stabu un komanda uzreiz tika sodīta par neizmantoto iespēju – Bleiks Vīlers ieslidoja zonā un piespēlēja atpakaļ Markam Šaiflijam, kurš vienā pieskārienā guva savus piektos vārtus šajā Stenlija kausa izcīņa – 3:0.

Trešā perioda sākumā Kevins Fiala atjaunoja „Predators” cerības – uzbrucējs pielika nūju vārtu priekšā un panāca 3:1. Tomēr tā bija vienīgā reize, kad Helebaks krita plesoņu uzbrukuma priekšā. Pēdējā minūtē Šaiflijs iemeta ripu jau tukšos vārtos, līdz ar ko „Jets” svinēja uzvaru ar 4:1. Šajā spēlē „Predators” trīs reizes spēlēja vairākumā, bet „Jets” – nevienu.

Stenlija kausa izcīņa turpināsies naktī uz 29. aprīli – pirmo maču sērijā aizvadīs „Lightning” un „Bruins”, bet „Sharks” otrajā spēlē mēģinās revanšēties par kaunpilnu zaudējumu sērijas sākumā ar 0:7.

Stenlija kauss, 28. aprīlis

SpēleRezultāts
Jets – Predators4:1

Stenlija kausa konferenču pusfināli

Pāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēleSērijā
Sharks – Golden Knights0:7---0:1
Penguins – Capitals3:2---1:0
Jets – Predators4:1---1:0
Lightning – Bruins----0:0

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2018-04-28 08:47, pirms 6 gadiem
Bring it home boys...bring it home

     [+] [-]

, 2018-04-28 11:16, pirms 6 gadiem
Lieliska spēle Vinipegai, vārtsargs vnk izcils!
Turu īkšķus par Džetiem, kuri jau ir daudz sasnieguši savos pirmajos pleiofos, un ceru- sasniegs vēl daudz vairāk.

  +6 [+] [-]

, 2018-04-28 12:02, pirms 6 gadiem
Simpatizē NHL, ka šeit vienmēr ik pa 3-5 gadiem mainās vadošās komandas. Līga un sistēma ir tā izveidota, ka nebūs vienmēr pastarīte uz 20 gadiem vai pinīga dominance uz 20 gadiem. Vienmēr notiek rotācija un sliktākās komandas kļūst izcilas vai labas, labākās komandas pazūd uz pāris sezonā. Priecē šādas lietas!

     [+] [-]

, 2018-04-28 14:16, pirms 6 gadiem
Argonauts rakstīja: Lieliska spēle Vinipegai, vārtsargs vnk izcils!
Turu īkšķus par Džetiem, kuri jau ir daudz sasnieguši savos pirmajos pleiofos, un ceru- sasniegs vēl daudz vairāk.
Nu tika taču prognozēts, ka Winnipega šogad izcīnīs SC. Aizmirsu, kā to pareģotāju kantori sauc. Pagaidām īpašu pretrunu nav.

     [+] [-]

, 2018-04-28 14:45, pirms 6 gadiem
Jack Daniel`s rakstīja: Simpatizē NHL, ka šeit vienmēr ik pa 3-5 gadiem mainās vadošās komandas. Līga un sistēma ir tā izveidota, ka nebūs vienmēr pastarīte uz 20 gadiem vai pinīga dominance uz 20 gadiem. Vienmēr notiek rotācija un sliktākās komandas kļūst izcilas vai labas, labākās komandas pazūd uz pāris sezonā. Priecē šādas lietas!
Nevis kā NBA tik garlaicīgi un paredzami ka skatīties nav jēgas vispār

  +2 [+] [-]

, 2018-04-28 15:07, pirms 6 gadiem
Jack Daniel`s rakstīja: Simpatizē NHL, ka šeit vienmēr ik pa 3-5 gadiem mainās vadošās komandas. Līga un sistēma ir tā izveidota, ka nebūs vienmēr pastarīte uz 20 gadiem vai pinīga dominance uz 20 gadiem. Vienmēr notiek rotācija un sliktākās komandas kļūst izcilas vai labas, labākās komandas pazūd uz pāris sezonā. Priecē šādas lietas!
Ai beidziet!!!Interesantāk tak skatīties līgu, kurā vienai komandai budžets sastāda desmit citu komandu budžetu kopā(līgu neteikšu) Kā komandas līdzjūtējiem ir ļoti ''patīkami'' gaidīt 8. pasaules brīnumu!! Ja nu uzvar čempi!!! Toties NHL tev rezultāts jāsasniedz ar smagu darbu gan laukumā, gan ārpus tā!! Lai arī NHL ir problēmas klubos ar peļņu un ir nepieciešams pārcelt koamandas, bet tas, ka iespēja ir visām komanāam vinnēt stenliju parāda statistika! Ir klubi, kuri vinnē to stenliju pāris gadus no vietas ar dominējošu spēli, tad nāk citi! Klubi strādā, lai pie tā nonāktu. Bet tā ir ZA! Cita sporta pasaule joprojām....

     [+] [-]

, 2018-04-28 21:21, pirms 6 gadiem
нaрод недaвно рaскрыли секрет стройного и подкаченого тела, не зaнимаясь спортом и без диет. Этот способ вычитaл в одном блоге и решил сразу же опробовать, результaт удивил: зa две недели убрал живот и начали проступать кубики, подкачал руки и спину.Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетaх и ходить в cпоpт зал и цена вoпpоca копeeчнaя. Вот тот блог, где подробно все описaно --- Блог Домашнего качка