Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons par potītes savainojumu: "Skatoties video, nav ne jausmas, kā pabeidzu spēli"

Agris Suveizda

Lebrons par potītes savainojumu: "Skatoties video, nav ne jausmas, kā pabeidzu spēli"
Lebrons Džeimss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Lebrons Džeimss, trīs ceturtdaļas spēlējis ar potītes savainojumu, izcēlās ar 39 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām, piecām rezultatīvām piespēlēm un četrām kļūdām, tomēr arī ar viņa sniegumu nebija gana, lai Losandželosas "Lakers" viesos uzveiktu tiešo pretinieci Ņūorleānas "Pelicans" (108:116).

Otrā ceturkšņa sākumā Džeimss zem sāncenšu groza pagrieza potīti, liekot komandai pie pirmās iespējas pieprasīt pārtraukumu, tomēr "Lakers" zvaigzne atgriezās laukumā un spēlē aizvadīja 42 minūtes. "Skatoties epizodes atkārtojumu, man, godīgi sakot, nav ne jausmas, kā pabeidzu spēli. Tas bija diezgan skarbi," ESPN citē 37 gadus veco Džeimsu, kurš šosezon piedalījies 55 no 74 spēlēm. "Velns, ceru, ka man nenāksies izlaist spēles – man riebjas izlaist spēles."

"Devos pēc atlēkušās bumbas uzbrukumā, un mēs ar Džeksonu [Heizu] burtiski vienlaikus spērām soli. Viņš kāju uz zemes paguva nolikt pirms manis, bet es uzkāpu uz viņa kājas un pagriezu potīti. Kopš tā brīža kājā jutu asas sāpes. Man jau iepriekš ir bijuši potītes sastiepumi, taču negribēju pamest spēli, jo sapratu tās nozīmi. Gribēju uzvarēt – sapratu, cik nozīmīga šī spēle mums bija," līgas rezultatīvākais spēlētājs turpināja.

Losandželosas "Lakers" ar 31 uzvaru un 43 zaudējumiem saglabā desmito vietu Rietumu konferencē, kas pēdējā ļautu aizvadīt pārspēles, taču vairs tikai par vienas uzvaras tiesu apsteidz Sanantonio "Spurs", kas vakar Ņūorleānā uzvarēja ar 107:103. Losandželosai septiņas no astoņām atlikušajām spēlēm būs pret komandām, kuras pašlaik tabulā atrodas augstāk, un piecas no astoņām spēlēm gaidāmas izbraukumā. Nākamā cīņa – naktī uz trešdienu Dalasā pret Dāvja Bertāna pārstāvēto "Mavericks", un Džeimss, pēc spēles beigām manāmi klibojot, nebija drošs, ka šajā mačā būs spējīgs piedalīties.

Džeimss šosezon vidēji 37,2 minūtēs izcēlies ar 30,1 punktu, 8,2 atlēkušajām bumbām, 6,3 rezultatīvām piespēlēm, 3,5 kļūdām, 1,3 pārtvertām bumbām un 1,1 bloķētu metienu. Vienīgo reizi par sezonas rezultatīvāko spēlētāju Džeimss kļuvis 2007./08. g. – kopš šīs sezonas viņš vairs arī nav sasniedzis vidēji 30 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-03-28 15:35, pirms 2 gadiem
Ja būtu tik traģiski kā pats saka,diezin vai varētu turpināt spēlēt. Bet nu drāmu jau, protams,vajag. Vai arī sāk meklēt atrunāšanās ceļus,ja netiks play-in

     [+] [-]

, 2022-03-28 16:13, pirms 2 gadiem
basis89 rakstīja: Ja būtu tik traģiski kā pats saka,diezin vai varētu turpināt spēlēt. Bet nu drāmu jau, protams,vajag. Vai arī sāk meklēt atrunāšanās ceļus,ja netiks play-in
baigi individuāli un atkarīgs sastiepuma pakāpes. Ir gadījies sastiept distances sākumā un +/- OK noskriet padsmit kilometrus līdz finišam. Nākamajā dienā nevarēja pie zemes pielikt. Arī mūsu 3X3 dalībnieks bija gatavs turpināt spēli, bet ātri tapa skaidrs, ka nebūs efektivitātes.

     [+] [-]

, 2022-03-28 16:50, pirms 2 gadiem
Viens ir skriet taisnā virzienā, bet pavisam kas cits skriet ar nepārtrauktām virziena maiņām un lēkšanu/piezemēšanos. Krūmiņš centās, bet uzreiz bija skaidrs ka nav variantu,turklāt pēc tam arī apstiprinājās,ka trauma nopietna. Ja tā būtu čīkstētājam,viņš nekadīgi nenospēlētu visu spēli.