Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Nuggets'' aizsargs Marejs sodīts par sitienu starp kājām Porziņģa komandas biedram

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

''Nuggets'' aizsargs Marejs sodīts par sitienu starp kājām Porziņģa komandas biedram
Džamals Marejs pret Timu Hārdeveju junioru. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Denveras ''Nuggets'' aizsargs Džamals Marejs saņēmis sodu 25 tūkstošu dolāru apmērā par sitienu starp kājām Dalasas ''Mavericks'' spēlētājam Timam Hārdevejam jaunākajam.

Mačs starp ''Mavs'' un ''Nuggets'' vienībām notika otrdienas naktī, un Kristapa Porziņģa pārstāvētie rikšotāji piedzīvoja sakāvi ar 113:117. Incidents notika trešās ceturtdaļas otrajā pusē, kad Denvera spēlēja uzbrukumā. "Nuggets" basketbolists atdūrās pret Hārdeveju, un, ceļoties augšā, viņš iesita ''Mavericks'' spēlētājam pa vārīgo vietu. Blakus esošais tiesnesis nosvilpa parastu piezīmi, taču pēc tam tika skatīts video atkārtojums. Marejs nopelnīja nesportisko piezīmi par rupjību un pēc tam tika izraidīts no spēles.

23 gadus vecais Marejs šosezon vidēji 35 minūtēs guvis 19,3 punktus, atdevis 4,3 rezultatīvas piespēles un savācis 3,8 atlēkušās bumbas, bet viņa ''Nuggets'' komanda Rietumu konferencē ierindojas ceturtajā vietā, kamēr ''Mavericks'' atrodas ārpus izslēgšanas spēļu zonas (desmitajā vietā).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2021-01-28 01:53, pirms 3 gadiem
Viens no tupākajiem gājieniem, ko pēdējā laikā nācies redzēt. Apkārt ir ne tikai 3 tiesneši, bet vēl desmitiem kameru, bet tu pretiniekam dod pa olām. Idiņš, kas idiņš.

     [+] [-]

, 2021-01-28 07:39, pirms 3 gadiem
Tiešām virsrakstā jāliek KP? Viņam kāds iespēra? Nevar jau rakstīt kam iespēra, bet jāpiemin, ka apvainoja KP komandas biedru....

     [+] [-]

, 2021-01-28 08:40, pirms 3 gadiem
Maiklz rakstīja: Viens no tupākajiem gājieniem, ko pēdējā laikā nācies redzēt. Apkārt ir ne tikai 3 tiesneši, bet vēl desmitiem kameru, bet tu pretiniekam dod pa olām. Idiņš, kas idiņš.
Viņš pat viņa neiesita Timijs vnk tiesnesi parādīja,ka iesita
Nē nu var arī būt,ka Timijam džonis gandrīz līdz celim.