Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" līderis Lenards varētu izlaist gaidāmo spēli pret Porziņģa "Mavericks"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Clippers" līderis Lenards varētu izlaist gaidāmo spēli pret Porziņģa "Mavericks"
Kavai Lenards ārstu aprūpē. Foto: Isaiah J. Downing/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asocciācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" superzvaigzne Kavai Lenards iepriekšējā mačā gūtā žokļa savainojuma dēļ, iespējams, izlaidīs šovakar pulksten 22:30 pēc Latvijas laika paredzēto cīņu pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks".

Iepriekšējā spēlē, kurā "Clippers" ar 121:108 viesos uzveica Dalasas "Mavericks", Lenards savainojumu piedzīvoja ceturtās ceturtdaļas vidū, kad basketbolistam netīšām pa muti iesita paša komandas biedrs Seržs Ibaka. Nedaudz vēlāk Lenards devās uz ģērbtuvi un laukumā vairs neatgriezās. Pēcāk "Clippers" atklāja, ka spēlētājam uzliktas astoņas šuves, taču galvenais treneris Tairons Lū pauda cerību, ka ar basketbolista veselību viss būs kārtībā.

Minētajā spēlē rezultatīvu sniegumu - 23 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles - parādījušais "Clippers" basketbolists Pols Džordžs medijiem pēc tam izteicās, ka negadījuma brīdī "esot baidījies par ļaunāko". Savukārt "Clippers" galvenais treneris Tairons Lū pauda cerību, ka arī tāds spēlētājs kā Lenards, kurš līdz incidenta brīdim bija spējis sakrāt 21 punktu, septiņas rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas, var tikt aizvietots savainojuma gūšanas gadījumā.

Jāatzīmē, ka "Clippers" jauno sezonu iesākusi sekmīgi - izcīnīti divi panākumi divās spēlēs, kamēr nākamā pretiniece "Mavericks" jauno sezonu iesākusi ar neveiksmēm pret Fīniksas "Suns" un čempionvienību osandželosas "Lakers".

Izmantotie avoti:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-12-27 10:37, pirms 3 gadiem
tas i lāb.. nav ko viņam maisīties Dalasai pa kājām.. klubam jau tā neiet šobrīd

     [+] [-]

, 2020-12-27 12:55, pirms 3 gadiem
Rauga pankūka, Lenards traumu norāvās mačā pret Nagetiem, nevis Rikšotājiem! Tik lielai (mazai) sajēgai taču vajadzētu būt par sc rakstonim! Kā vispār šādu fēleri var noraut? Pat baisā dzērumā taču to nav iespējams izfantazēt.

     [+] [-]

, 2020-12-27 14:37, pirms 3 gadiem
Ak tad Clippers uzveica Mavericks... Autor... Osandzelosas Lakers

     [+] [-]

, 2020-12-27 16:47, pirms 3 gadiem
Šitam šodien smērē, futbola sadaļā, rakstā par Koutinjo sarakstījis pērles, šeit arī...jāpalasa, kas jauns hokejā