Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" minūtes laikā satriec "Ducks" aizsardzību

Rolands Eliņš

"Stars" minūtes laikā satriec "Ducks" aizsardzību
"Ducks" hokejists Emersons Ītems spiests noraudzīties, kā priecājas Dalasas spēlētāji
Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt aizvadīta tikai viena spēle, kurā Dalasas „Stars” ar 6:3 pieveica vienu no līgas līderēm Anaheimas „Ducks”. „Stars” trešajā periodā guva piecus vārtus, turklāt trīs no tiem nepilnas minūtes laikā.

Anaheimas „Ducks” sezonas pirmajās 26 spēlēs bija izcīnījusi 17 uzvaras un pēc sava 18. panākuma devās pie Lindija Rafa trenētās Dalasas „Stars” komandas, kura bija izvēlējusies savu vārtu drošību šoreiz uzticēt nomināli otrajam vārtsargam Denam Elisam. Pēc Nika Bonino vārtu guvuma 36 sekundes pirms otrā perioda beigām „Ducks” ieguva vadību ar 2:1, taču sagatavota „Stars” trešā perioda izvirdumam tā nebija.

„Stars” 53 sekunžu intervālā trešajā periodā guva veselus trīs vārtus un pārņēma mača vadību (4:2). 53. minūtes sākumā Antuāns Rasels bija īstajā vietā, lai šo pārsvaru palielinātu līdz 5:2. „Ducks” vairākumā vienus vārtus paspēja atgūt, taču dalasieši mača beigās iedzina arī sesto ripu jau tukšajos Anaheimas vārtos un 6:3. Ne pārāk veiksmīga šī spēle izvērtās „Ducks” līderiem Korijam Perijam un Raienam Geclafam, kuri abi izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficentu mīnus trīs.

„Stars” pieci vienā periodā gūtie vārti ir šīs komandas labākais sniegums uzbrukumā šosezon, bet šī uzvara ļāvusies pakāpties no pēdējās vietas Centrālajā divīzijā uz piekto vietu, tiesa, 26 punkti ir arī „Predators” un „Jets”.

”Stars” gūst trīs vārtus 53 sekundēs

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-27 16:27, pirms 10 gadiem
merikikifans rakstīja: trešajā vārtu guvumā aizsargs gan bija ātrs
Gribēju rakstīt, ka tas droši vien kāds vecs opis, bet nē. Fuleram tikai 21 gads un šis pelna četrus ļimakus. Tad jau laikam Stars spēlētājs bija superātrs.

     [+] [-]

, 2013-11-27 18:12, pirms 10 gadiem
merikikifans rakstīja: trešajā vārtu guvumā aizsargs gan bija ātrs
Neaizmirsti ka uzbrucejam jau bija ātrums,a aizsargs tik sāka uzņemt atrumu