Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim divi punkti pret "Metallurg", Daugaviņam piespēle pret CSKA

Rolands Eliņš

Indrašim divi punkti pret "Metallurg", Daugaviņam piespēle pret CSKA
Miks Indrašis. Foto: Dynamo.ru

Latvijas uzbrucējs Miks Indrašis aizvadījis rezultatīvu Kontinentālās hokeja līgas spēli, gūstot vārtus un izdarot rezultatīvu piespēli pret Magņitogorskas „Metallurg”. Indrašis guva komandas pirmos vārtus un palīdzēja ar piespēli neizšķirta panākšanā 53. minūtē, bet papildlaikā viņa komanda piekāpās ar 5:6. Savukārt Kaspars Daugaviņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli Maskavas "Spartak" zaudējumā 1:2 pret Maskavas CSKA.

Mačā pret „Metallurg” pieticīgi sezonu sākusī Maskavas komanda nokļuva iedzinējos jau ceturtajā minūtē, kad vārtus guva Sergejs Mozjakins. Miks Indrašis palīdzēja „Dynamo” atspēlēties 12. minūtē, kad viņš bija aizsargu „pazaudēts” vārtu priekšā. Indrašis nosedza pretinieku vārtsarga redzesloku sava partnera Andreja Aleksejeva metiena brīdī. Metiens nebija precīzs, bet ripa atleca turpat vārtu priekšā, un Indrašis to raidīja vārtu tīklā.

Indraša precīzais metiens aizsāka pamatīgu vārtu guvumu lietu, un nākamo trīs minūšu laikā tika gūti vēl trīs vārti, Magņitogorskas komandai atgūstot vadību ar 3:2. Otrā perioda pirmajās piecās minūtēs komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet 31. minūtē Vadims Šipačovs panāca neizšķirtu 4:4. Šajā vārtu guvumā ar savu trešo rezultativitātes punktu šodienas mačā izcēlās Dmitrijs Kagarlickis.

52. minūtē Mozjakins vēlreiz izvirzīja „Metallurg” vadībā, bet mazāk nekā minūti vēlāk Šipačovs atjaunoja neizšķirtu, un viņam ar piespēlēm palīdzēja gan Kagarlickis, gan Indrašis. Pamatlaiks tā arī noslēdzās ar rezultatīvo neizšķirtu 5:5, bet papildlaikā „Metallurg” uzvaru nokārtoja Mets Elisons.

Indrašis līdz ar to šosezon guvis sešus punktus (4+2) 11 KHL spēlēs. Šodienas mačā Indrašis izdarīja veselus septiņus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un saņēma divas soda minūtes, laukumā pavadot 19:28 minūtes.

Maskavas „Dynamo” šis bija astotais zaudējums sezonas pirmajās 11 spēlēs un komanda kopumā nopelnījusi deviņus punktus, kas ļauj ieņemt tikai devīto vietu Rietumu konferencē, kamēr „Metallurg” tikusi pie septītās uzvaras sezonas 12 spēlēs.

Savu dominējošo sezonas sākumu tikmēr turpinājusi „Avtomobilist”, kas ar 4:0 sakāva Artūra Kuldas pārstāvēto „Severstal”. Jekaterinburgas komandai šī ir 11. uzvara 11 spēlēs. Kulda nospēlēja 25:08 minūtes, kurās izdarīja trīs metienus pa vārtiem, saņēma divas soda minūtes un pielietoja trīs spēka paņēmienus. Četrus punktus (2+2) šajā spēlē guva Naidželss Douss, bet trīs punktus (1+2) pievienoja Stefans da Kosta.

Zaudējumu piedzīvoja arī Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas „Spartak”, kas ar 1:2 sīvā cīņā piekāpās vienai no līgas favorītēm CSKA. Abus vārtus CSKA rindās guva Mihails Grigorenko, paveicot to jau līdz 24. minūtei, bet „Spartak” izdevās atgūt vienus vārtus 51. minūtē, kad Aleksandra Hohlačova vārtu guvumā piedalījās arī Daugaviņš. Tiesa, uzreiz pēc tam Daugaviņš saņēma divu minūšu noraidījumu, un pēdējās minūtēs „Spartak” neizdevās atspēlēties (1:2).

Daugaviņš nospēlēja 22:25 minūtes, kas bija trešais lielākais spēles laiks komandā. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, saņēma vienu noraidījumu un bloķēja trīs pretinieku metienus. Šodien nopelnītā piespēle Daugaviņam bija piektā šosezon, kopumā viņam septiņi punkti. Karsums tikmēr nospēlēja 17:02 minūtes, arī izdarīja vienu metienu, vienu metienu bloķēja un pielietoja divus spēka paņēmienus.

Pie uzvaras 5:3 Bratislavā tikmēr tika „Jokerit”, kurai šoreiz Jānis Kalniņš palika rezervē, bet vārtos stājās Raiens Zapolskis. Viņš atvairīja 21 no 24 „Slovan” metieniem un palīdzēja komandai tikt pie uzvaras. „Jokerit” līdz ar to atguvusies no iepriekšējiem diviem zaudējumiem un ar 18 punktiem 11 spēlēs saglabā pirmo vietu Rietumu konferencē.

KHL spēļu rezultāti, 27. septembris

KomandasRezultāts
Metallurg-Dynamo M6:5 P
Traktor-Lokomotiv1:2
Avtomobilist-Severstal4:0
CSKA-Spartak2:1
Dinamo R-Sochi1:4
Slovan-Jokerit3:5

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +2 [+] [-]

, 2018-09-27 19:35, pirms 6 gadiem
Malacis. Puika cīnās vel, pēc puses sezonas būs līderis!

  -2 [+] [-]

, 2018-09-27 21:14, pirms 6 gadiem
Molodčiks Mikus!

     [+] [-]

, 2018-09-28 11:49, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Molodčiks Mikus!
Miks