Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: "Spurs" izvērtē iespējas piedāvāt līgumu Krisam Polam

Rolands Eliņš

ESPN: "Spurs" izvērtē iespējas piedāvāt līgumu Krisam Polam
Kriss Pols un Doks Riverss
Foto: EPA/Scanpix

Pirmajā jūlijā par brīvo aģentu kļūs viens no pasaules labākajiem saspēles vadītājiem Kriss Pols. Kā vēsta ESPN, galvenā konkurente „Clippers” vienībai, kas cer noslēgt jaunu līgumu ar Polu, ir Sanantonio „Spurs”, kurai gan tādā gadījumā būtu nepieciešams atbrīvot līdzekļus algu sarakstos.

ESPN, atsaucoties uz saviem avotiem, ziņo, ka Dāvja Bertāna pārstāvētā „Spurs” izvērtē savas iespējas piedāvāt līgumu Krisam Polam, cenšoties viņu pierunāt pievienoties pēdējo 20 gadu sekmīgākajai NBA komandai ar treneri Gregu Popoviču priekšgalā. ESPN avoti līgas pārvaldē norādījuši, ka „Clippers” vadība Sanantonio komandas centienus uzskata par nopietnu draudu Pola aizvilināšanai, neskatoties uz to, ka šobrīd „Spurs” trūkst brīvas vietas algu sarakstos.

Šovasar par brīvo aģentu kļūs arī cita „Clippers” zvaigzne Bleiks Grifins, bet gan Grifinam, gan Polam kā ticamākais vasaras scenārijs tika norādīta līguma pagarināšana ar Losandželosas komanda. Tiek gan vēstīts, ka Pols varētu izvēlēties citu titula pretendenti, ņemot vērā, ka savās piecās sezonās ar „Clippers” tā arī ne reizi nav sasniegusi konferences finālu, pastāvīgi mokoties ar traumām un neveiksmēm izšķirošajās spēlēs.

„Clippers” priekšrocība salīdzinājumā ar jebkuru citu NBA komanda ir tā, ka Losandželosas komanda var Polam piedāvāt maksimālo līgumu uz pieciem gadiem un par 205 miljoniem dolāru. Citas komandas saskaņā ar kolektīvo līgumu nevar piedāvāt vairāk par četru gadu līgumu par 152 miljoniem dolāru.

Taču arī šāda līguma piedāvāšana šobrīd „Spurs” nav iespējama bez pamatīgām pārmaiņām sastāvā. Pat ja netiktu pagarināti līgumi ar brīvajiem aģentiem Manu Džinobili (kurš šovasar vēl lems par karjeras beigšanu vai turpināšanu), Petiju Milzu un Džonatonu Simonsu, „Spurs” vēl varētu nepietikt līdzekļu. Tiesa, ja 32 gadus vecais Pols apliecina savu vēlmi pārcelties uz „Spurs”, iespējams noslēgt līgumu ar „Clippers” (uz četriem, nevis maksimālajiem pieciem gadiem), uzreiz pēc kura abas komandas vienojas par maiņas darījumu, kurā „Spurs” atdod spēlētājus apmēram Pola līguma vērtībā, piemēram, Pau Gazolu un Deniju Grīnu. Dāvim Bertānam ir līgums ar „Spurs” uz nākamo gadu par nedaudz mazāk nekā miljonu dolāru.

Tāpat „Spurs” būtu iespējams atlaist vai aizmainīt Pārkeru, 35 gadus veco komandas veterānu, kurš izslēgšanas spēlēs guva smagu traumu. Šis gan būtu viens no nepopulārākajiem darījumiem „Spurs” komandas vadības un spēlētāju lokā. Situāciju gan var mainīt Pau Gazola lēmums neizmanto spēlētāja opciju un nepagarināt līgumu par 16 miljoniem nākamajā sezonā, bet šī iespēja nav īpaši liela, un tā vietā „Spurs” izvērtē iespējas maiņas darījumā iekļaut Gazolu vai Lamarkusu Oldridžu. Oldridžs aizvadīja nestabilu sezonu un pēc Lenarda izkrišanas no sastāva izslēgšanas spēlēs nespēja glābt „Spurs” no sakāves pret „Warriors”, taču palīdzēja komandai uzvarēt 61 spēlē regulārajā sezonā.

Iespējamo „Clippers” un „Spurs” vasaras plānu sakarā jāatgādina jau kopš februāra klīstošās baumas par „Clippers” iespēju no „Knicks” iemainīt Karmelo Entoniju, Kristapa Porziņģa pārstāvētās komandas lielāko zvaigzni.

Izmantotie resursi:
San Antonio Spurs exploring free-agent run at...

     [+] [-]

, 2017-05-27 10:19, pirms 7 gadiem
Antifans mainīs keponu pret Spurs un ies pēc kārtējā titula!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-27 10:28, pirms 7 gadiem
Nu, Bertāna tas netraucē...viņa alga 1 mio uz to 205 fona nav pat sīcene...tikai lai samazinātu komandas izdevumus, viņam neviens neķersies klāt

 +11 [+] [-]

, 2017-05-27 10:30, pirms 7 gadiem
Es tāaaaa gribu, lai CP3 aiziet uz Spuriem. Man riebjās šī NBA softiju ēra, kad spēlētāji izvēlās divus variantus - pelnīt piķi ārpus playoffiem, vienalga par uzvarām (Carmelo) vai pievienoties GSW, kas ir pārliecinošā favorīte ceļā uz titulu un ir visvieglākais ceļš uz to (Durant, David West). Ticu, ka CP3 ir īstens old-school cīnītājs un nekad neapsvērtu pievienoties GSW vai pat CLE (ja nu vienīgi LeBrona kā čoma dēļ), ļoti ceru, ka neizvēlēsies naudu Losandželosā, bet gan iespēju reāli cīnīties par titulu visu atlikušo karjeru ar Spuriem! Btw, nauda Losandželosā nemaz nav tik ļoti lielāka, būtībā runa ir par pašu pilsētu vairāk kā tādu, ka dzīvot LA ir daudz interesantāk kā dzīvot San Antonio, taču no finansiālā aspekta, vienīgā starpība reāli ir, ka LA var piedāvāt viņam 5 gadu līgumu, Spurs tikai 4. Taču LA ir liels štata nodoklis, kamēr Teksasā tāda vispār nav līdz ar to tā starpība absolūti nav liela un principā izvēles pamatā ir - cīnīties par titulu vai dzīvot skaistu un vienkāršu dzīvi LA! Ļoti ļoti ticu CP3 un ceru, ka izdarīs pareizo izvēli!

     [+] [-]

, 2017-05-27 10:37, pirms 7 gadiem
Krisam un Kristapam!

  +3 [+] [-]

, 2017-05-27 10:50, pirms 7 gadiem
Es ar ļoti ļoti ceru, ka aizies uz spurs. Ir pelnījis pacīnīties pa titulu. Jau kopš karjeras sākuma nba, CP ir mans favorītspēlētājs. Par kleperiem fanoju tikai dēļ viņa. Etalons, kādam jābūt saspēles vadītājam, un iespējams augstākais IQ laukumā starp visiem nba spēlētājiem.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-27 12:06, pirms 7 gadiem
Nedarbs rakstīja: Es tāaaaa gribu, lai CP3 aiziet uz Spuriem. Man riebjās šī NBA softiju ēra, kad spēlētāji izvēlās divus variantus - pelnīt piķi ārpus playoffiem, vienalga par uzvarām (Carmelo) vai pievienoties GSW, kas ir pārliecinošā favorīte ceļā uz titulu un ir visvieglākais ceļš uz to (Durant, David West). Ticu, ka CP3 ir īstens old-school cīnītājs un nekad neapsvērtu pievienoties GSW vai pat CLE (ja nu vienīgi LeBrona kā čoma dēļ), ļoti ceru, ka neizvēlēsies naudu Losandželosā, bet gan iespēju reāli cīnīties par titulu visu atlikušo karjeru ar Spuriem! Btw, nauda Losandželosā nemaz nav tik ļoti lielāka, būtībā runa ir par pašu pilsētu vairāk kā tādu, ka dzīvot LA ir daudz interesantāk kā dzīvot San Antonio, taču no finansiālā aspekta, vienīgā starpība reāli ir, ka LA var piedāvāt viņam 5 gadu līgumu, Spurs tikai 4. Taču LA ir liels štata nodoklis, kamēr Teksasā tāda vispār nav līdz ar to tā starpība absolūti nav liela un principā izvēles pamatā ir - cīnīties par titulu vai dzīvot skaistu un vienkāršu dzīvi LA! Ļoti ļoti ticu CP3 un ceru, ka izdarīs pareizo izvēli!
Spurs ir 2. labākā bilance regulārajā sezonā, kāpēc neviens nerunā par CP3 kā weak move ?

  -1 [+] [-]

, 2017-05-27 12:08, pirms 7 gadiem
Tad jau Pārkers prom? Vai beidz karjeru?

  +1 [+] [-]

, 2017-05-27 12:17, pirms 7 gadiem
@Nedarbs, atvaino, bet tiesi Spurs ir bijusi galvenaa cempiona titula pretendente jau pedeejaas divas desmitgades. Kad Aldridzs pievienojaas spirs, tad jau bija pietiekami daudzi, kas blaava, ka vins uzmet Portlendu, bet tagad CP3 pievienosies un kjipa tas viss ok... Sorry, bet pievienoties Spurs ir tas pats, kas pievienoties Warriors vai CLE, neredzu atskiribu. Un neredzu tur arii neko nosodaamu, ja savaa pasreizeejaa organizacijaa netiec lidz gredzenam.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-27 12:19, pirms 7 gadiem
Šaubos, ka Pols padarīs Spurus par komandu, kas būtu spējīga tikt pāri Warriors. Ja vēl atdod pāris lomu spēlētājus un Oldridžu, kas tad būs titula cīnītāji?

  -3 [+] [-]

, 2017-05-27 12:20, pirms 7 gadiem
noladets rakstīja: @Nedarbs, atvaino, bet tiesi Spurs ir bijusi galvenaa cempiona titula pretendente jau pedeejaas divas desmitgades. Kad Aldridzs pievienojaas spirs, tad jau bija pietiekami daudzi, kas blaava, ka vins uzmet Portlendu, bet tagad CP3 pievienosies un kjipa tas viss ok... Sorry, bet pievienoties Spurs ir tas pats, kas pievienoties Warriors vai CLE, neredzu atskiribu. Un neredzu tur arii neko nosodaamu, ja savaa pasreizeejaa organizacijaa netiec lidz gredzenam.
Nav Spurs šobrīd reāli izcīnīt titulu. Warriors ir nedaudz cita galaktika

  +2 [+] [-]

, 2017-05-27 12:37, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Nav Spurs šobrīd reāli izcīnīt titulu. Warriors ir nedaudz cita galaktika
Warriors pargaja pari ar veselu un nesavainotu sastaavu Spurs. Butu bijis Lenards, nesaki, ka panemtu seriju, bet lkti liela iespejamiiba bija, to labi pieradija pirmaa speele. Bet notika tas, kas notika ub Parkers arii bija araa un ir kaa ir, un tici man, nakosgad ar CP3 vai bez, bet Spurs atkal bus virni no galvenajiem pretendentiem uz titulu

  -2 [+] [-]

, 2017-05-27 12:46, pirms 7 gadiem
noladets rakstīja: Warriors pargaja pari ar veselu un nesavainotu sastaavu Spurs. Butu bijis Lenards, nesaki, ka panemtu seriju, bet lkti liela iespejamiiba bija, to labi pieradija pirmaa speele. Bet notika tas, kas notika ub Parkers arii bija araa un ir kaa ir, un tici man, nakosgad ar CP3 vai bez, bet Spurs atkal bus virni no galvenajiem pretendentiem uz titulu
Pirmās spēles pirmā daļa gan nebija īsti rādītājs, jo Warriors meklēja spēles ritmu pēc ilgāka pārtraukuma. Spurs turpretim bija uzņēmuši labu tempu pret Rockets. Pārkeram sērijas garumā vairs neticu. Un nav teikts, vai viņš vispār vairs spēlēs. Neredzās ne līderu, ne soliņa, kas varētu uzveikt šī brīža Warriors izslēgšanas spēļu sērijā

     [+] [-]

, 2017-05-27 12:48, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: Spurs ir 2. labākā bilance regulārajā sezonā, kāpēc neviens nerunā par CP3 kā weak move ?
Tāpēc, ka Pārkers vairs nevelk.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-27 12:50, pirms 7 gadiem
noladets rakstīja: Warriors pargaja pari ar veselu un nesavainotu sastaavu Spurs. Butu bijis Lenards, nesaki, ka panemtu seriju, bet lkti liela iespejamiiba bija, to labi pieradija pirmaa speele. Bet notika tas, kas notika ub Parkers arii bija araa un ir kaa ir, un tici man, nakosgad ar CP3 vai bez, bet Spurs atkal bus virni no galvenajiem pretendentiem uz titulu
Iguodalas un Kera traumas jau neskaitās vai ne?
Slēpts komentārs: girto

  -1 [+] [-]

, 2017-05-27 13:39, pirms 7 gadiem
Nedarbs rakstīja: Es tāaaaa gribu, lai CP3 aiziet uz Spuriem. Man riebjās šī NBA softiju ēra, kad spēlētāji izvēlās divus variantus - pelnīt piķi ārpus playoffiem, vienalga par uzvarām (Carmelo) vai pievienoties GSW, kas ir pārliecinošā favorīte ceļā uz titulu un ir visvieglākais ceļš uz to (Durant, David West). Ticu, ka CP3 ir īstens old-school cīnītājs un nekad neapsvērtu pievienoties GSW vai pat CLE (ja nu vienīgi LeBrona kā čoma dēļ), ļoti ceru, ka neizvēlēsies naudu Losandželosā, bet gan iespēju reāli cīnīties par titulu visu atlikušo karjeru ar Spuriem! Btw, nauda Losandželosā nemaz nav tik ļoti lielāka, būtībā runa ir par pašu pilsētu vairāk kā tādu, ka dzīvot LA ir daudz interesantāk kā dzīvot San Antonio, taču no finansiālā aspekta, vienīgā starpība reāli ir, ka LA var piedāvāt viņam 5 gadu līgumu, Spurs tikai 4. Taču LA ir liels štata nodoklis, kamēr Teksasā tāda vispār nav līdz ar to tā starpība absolūti nav liela un principā izvēles pamatā ir - cīnīties par titulu vai dzīvot skaistu un vienkāršu dzīvi LA! Ļoti ļoti ticu CP3 un ceru, ka izdarīs pareizo izvēli!
Kā Bārklijs teiktu - San Antonio ir lielas sievietes

     [+] [-]

, 2017-05-27 14:27, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Iguodalas un Kera traumas jau neskaitās vai ne?
Es jau saprotu, ka iggy pec kartejaa titula un taa, bet paskatoties reali uz visu so sezonu, iggy vairs nav nekads pienesums warrioriem sogad un diez vai saglabasies sastavaa uz nakamo sezonu.

     [+] [-]

, 2017-05-27 14:32, pirms 7 gadiem
noladets rakstīja: Warriors pargaja pari ar veselu un nesavainotu sastaavu Spurs. Butu bijis Lenards, nesaki, ka panemtu seriju, bet lkti liela iespejamiiba bija, to labi pieradija pirmaa speele. Bet notika tas, kas notika ub Parkers arii bija araa un ir kaa ir, un tici man, nakosgad ar CP3 vai bez, bet Spurs atkal bus virni no galvenajiem pretendentiem uz titulu
Un Kareivjiem vēl pēc sezonas būs jāsaglabā visi spēlētāji, kas arī nemaz nebūs vienkārši. Piķi visi gribēs, kam beigsies līgumi.

     [+] [-]

, 2017-05-27 14:42, pirms 7 gadiem
noladets rakstīja: Es jau saprotu, ka iggy pec kartejaa titula un taa, bet paskatoties reali uz visu so sezonu, iggy vairs nav nekads pienesums warrioriem sogad un diez vai saglabasies sastavaa uz nakamo sezonu.
Nu, jā, bet, kad nebija KD viņš lieliski viņu aizvietoja kopā ar BArnsu. Igija loma uzbrukumā ar KD ir sarukusi līdz minimumam, bet galvenais darbs viņam būs defs pret Lebi. Igijam ir vairākas izvēles, palikt GSW par kapeikām, uz vienu ,divām sezonu normālu algu aiziet uz 76ers ievest jaunos PO un pabeigt karjeru vai mēģināt dabūt kādu 3 gadu līgumu kādā komandā, kur sola vairāk, bet domāju, ka viņam jāiet uz 76ers un šī uzvarētāju mentalitāte,darba ētika ,jānodod jaunajiem. Bookeru jau izskoloja pa vasaru, redzam, kā šis atvēries!

  -2 [+] [-]

, 2017-05-27 14:46, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: Spurs ir 2. labākā bilance regulārajā sezonā, kāpēc neviens nerunā par CP3 kā weak move ?
Tāpēc ka GSW brīdī kad KD pārgāja pie viņiem bija Curry(2x MVP, allstar, all NBA utt), Thompson, Green, Iggy un visi vēl zirga gados, kad var bliezt uz maksimumu + izcīnījuši NBA titulu; bet SPURS sastāvā vecie buki vien ir Parker, Pau Gasol, Manu, vienīgais superstārs tur ir tikai Kawhi Leonard!

     [+] [-]

, 2017-05-27 14:53, pirms 7 gadiem
andzis rakstīja: Un Kareivjiem vēl pēc sezonas būs jāsaglabā visi spēlētāji, kas arī nemaz nebūs vienkārši. Piķi visi gribēs, kam beigsies līgumi.
Klejam un Grīnam līgums ir. Tā pat Mccaw paliek par kapeikām. Stefs ar KD varētu izlīdzināt abi algas un neņemt max, kā to izdarīja heat trio. Shons,Igijs,West, ja tituli būs kabatā, tad gribēsies vairāk, tā pat arī Klārks un McGee, pārmaiņas būs, bet cik lielas redzēsim.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-27 15:16, pirms 7 gadiem
girto12:54
Aizkulisēs runā, ka D.Zonne atteiksies no sava līguma ar Baronu un slēgs līgumu 1+8 ar Spurs! Gribot tomēr tikt pie spēles minūtēm.... pops fāterim esot jau apsolījis

Neticu! Kas tā par formulu 1+8??? Un nez vai Spurs viņu ņems, pie tam uz tik ilgu laiku. No kurienes info?

  +3 [+] [-]

, 2017-05-27 15:22, pirms 7 gadiem
Pēteris Ostošovs rakstīja: girto12:54
Aizkulisēs runā, ka D.Zonne atteiksies no sava līguma ar Baronu un slēgs līgumu 1+8 ar Spurs! Gribot tomēr tikt pie spēles minūtēm.... pops fāterim esot jau apsolījis

Neticu! Kas tā par formulu 1+8??? Un nez vai Spurs viņu ņems, pie tam uz tik ilgu laiku. No kurienes info?

     [+] [-]

, 2017-05-27 17:09, pirms 7 gadiem
ja CP aiziet uz Spurs, tad attiecīgi Carmelo nebūs Clipperos un pamatīgi tiek sajaukti NYK Fila plāni ... ķiselis

     [+] [-]

, 2017-05-27 18:09, pirms 7 gadiem
Cik liela iespēja, ka Kristaps pret oldridžu( un tur vēl kaut kas klāt maiņas darījumā)......??

     [+] [-]

, 2017-05-27 19:29, pirms 7 gadiem
KPDEAM rakstīja: Cik liela iespēja, ka Kristaps pret oldridžu( un tur vēl kaut kas klāt maiņas darījumā)......??
0%. diemžēl
citām iespējām lielāks %

     [+] [-]

, 2017-05-28 10:58, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Antifans mainīs keponu pret Spurs un ies pēc kārtējā titula!
Kpc man jāmaina kepons, ja uz manējās kepkas rakstīts CP3?

Bet tā kopumā. LAC vietā nedotu viņam 5 gadu līgumu. Un tas pats attiecas uz citām komandām par 4 gadu līgumu. Skat, ka līguma beigās jau nebūs liekais(kā Noā tagad) komandā.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-28 11:00, pirms 7 gadiem
trupac rakstīja: Es ar ļoti ļoti ceru, ka aizies uz spurs. Ir pelnījis pacīnīties pa titulu. Jau kopš karjeras sākuma nba, CP ir mans favorītspēlētājs. Par kleperiem fanoju tikai dēļ viņa. Etalons, kādam jābūt saspēles vadītājam, un iespējams augstākais IQ laukumā starp visiem nba spēlētājiem.
Blin lieka, ka es to tekstu rakstīju

  -1 [+] [-]

, 2017-05-29 12:06, pirms 7 gadiem
noladets rakstīja: Warriors pargaja pari ar veselu un nesavainotu sastaavu Spurs. Butu bijis Lenards, nesaki, ka panemtu seriju, bet lkti liela iespejamiiba bija, to labi pieradija pirmaa speele. Bet notika tas, kas notika ub Parkers arii bija araa un ir kaa ir, un tici man, nakosgad ar CP3 vai bez, bet Spurs atkal bus virni no galvenajiem pretendentiem uz titulu
Visi to pirmo Spurs spēli jau iekšā, itkā tā spēle jau tajā brīdī būtu bijusi beigusies. Vēl bija gana daudz laika atlicis, it sevišķi mūsdienu NBA, kur dominē 3p metieni. Pāris defensive stopi, pāris truļi iemesti un viss tas pārsvars būtu izzudis.

Es kautkā ļoti labi vēl atceros to reg. sezonas spēli, kad Spurs savā laukumā sāka ļoti pārliecinoši pret GSW un beigās Warriori ar viņiem grīdas mazgāja. Turklāt bez Duranta un ar Lenardu.

     [+] [-]

, 2017-05-31 22:37, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Visi to pirmo Spurs spēli jau iekšā, itkā tā spēle jau tajā brīdī būtu bijusi beigusies. Vēl bija gana daudz laika atlicis, it sevišķi mūsdienu NBA, kur dominē 3p metieni. Pāris defensive stopi, pāris truļi iemesti un viss tas pārsvars būtu izzudis.

Es kautkā ļoti labi vēl atceros to reg. sezonas spēli, kad Spurs savā laukumā sāka ļoti pārliecinoši pret GSW un beigās Warriori ar viņiem grīdas mazgāja. Turklāt bez Duranta un ar Lenardu.
tak pi sies