Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kazinss: "Fani balso tikai par tiem spēlētājiem, kuri redzami TNT un ESPN"

Kazinss: "Fani balso tikai par tiem spēlētājiem, kuri redzami TNT un ESPN"
Demarkuss Kazinss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sakramento "Kings" (20-25) līderis Demarkuss Kazinss kādā intervijā izrādījis savu nepatiku pret pašreizējo "All-Star" spēles balsošanas kārtību, atzīstot, ka tā labāko un populārāko spēlētāju vidū neļauj nokļūt centriem un citiem "garajiem" spēlētājiem.

Demarkuss Kazinss, kurš nesen tika atzīts par aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju Rietumu konferencē, sarunā ar "Yahoo Sports" atzinis, ka pie pašreizējās Zvaigžņu spēles balsošanas kārtības centra spēlētājiem ir ļoti grūti tikt iebalsotiem starta pieciniekos: "Tas ir netaisnīgi, un tā ir necieņa pret "garajiem" spēlētājiem, taču tā tas šobrīd ir."

Kazinss šosezon caurmērā katrā spēlē gūst 27,6 punktus un izcīnia 11,4 atlēkušās bumbas, vienlaikus palīdzot Sakramento "Kings" pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal cīnīties par vietu "Play-off" turnīrā, arī piedāvāja savu variantu, kā labāk izvēlēties spēlētājus, kuri pelnījuši atrasties "All-Star" mačā: "Noteikti tiktu vaļā no fanu balsojuma, jo līdzjutēji balso tikai par tiem basketbolistiem, kuri redzami katru vakaru TNT un ESPN televīzijas kanālos. Protams, labās komandās spēlējošie un populārākie spēlētāji vienmēr tiks iebalsoti, taču citu komandu, piemēram, Milvoki "Bucks" vai mūsu kluba pārstāvji, kuri demonstrē tikpat labu sniegumu, nekad netiek pie pietiekoši lielas skatītāju uzmanības."

Kazinsa produktivitāte un "Kings" atrašanās "Play-off" zonā, visticamāk, tomēr nopelnīs 25 gadus vecajam centram vietu starp septiņiem Rietumu konferences rezervistiem dalībai 2016. gada Zvaigžņu spēlē. Atlikušie 14 dalībnieki (pa septiņiem no katras konferences), kurus izvēlās NBA komandu galvenie treneri, tiks paziņoti ceturtdien. "Mans sniegums runā pats par sevi. Ja galvenais nosacījums būtu spēle laukumā, nedomāju, ka tas pat būtu apspriežams, taču popularitāte nosaka visu. Arī politikai ir ietekme, un ir lietas, kuras es nevaru ietekmēt, taču tāda šobrīd ir situācija."

Noslēgumā gan Demarkuss atzīst, ka nešaubās par komandu galveno treneri kompetenci rezervistu izvēlē: "Esmu pārliecināts, ka treneri izdarīs pareizās izvēles, jo viņiem ir lielāka apjausma par to, kuri spēlētāji ir pelnījuši atrasties Zvaigžņu spēlē."

Izmantotie resursi:
DeMarcus Cousins on how he would change...

1 2 45 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2016-01-27 16:39, pirms 8 gadiem
Labaakais C uz doto briidii liigaa ,nav shaubu!!paljubomu trenneri iebalsos Kazinsu all star!

  +2 [+] [-]

, 2016-01-27 16:39, pirms 8 gadiem
nu tam es pilniba piekritu!

     [+] [-]

, 2016-01-27 16:43, pirms 8 gadiem
Labs splēlētājs, kurš arī tiešs un bezbailīgs .. tas viss gan brīžiem pāriet arī iedomībā un lecīgumā!

  +8 [+] [-]

, 2016-01-27 16:48, pirms 8 gadiem
Nu, ar tādu attieksmi viņu fani nekad neiebalsos starta 5 ASG. Gluži kā anekdotē par ziloni...
Taču jā, piekrītu Kazinsam, ka fani, kuri no basketa īpaši neko nejēdz, attiecīgi arī balso... Cita lieta, ka Kazinss pats nav īpaši mīlēts NBA vadības gaiteņos. Iemesls - nesavaldība, bravūrība, nešpetnais raksturs un sliktie ieradumi...

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 16:52, pirms 8 gadiem
Eļļiņš Tev izstāsīs, kurš ir pelnījis un kurš nav! Ne Tev par to spriest, mazais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 17:04, pirms 8 gadiem
Viens no labākajiem centriem, ja nu ne pats labākais, bija pelnījis lai iebalso starta pieciniekā, bet nu treneri noteikti iebalsos, ja neiebalsotu tad tas būtu vienkārši stulbums. Un viņš ir kļuvis arī savaldīgāks un raksturiņu mazliet pielabo arī, kļuvis par profesionāli.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 17:19, pirms 8 gadiem
lacis33110 rakstīja: Viens no labākajiem centriem, ja nu ne pats labākais, bija pelnījis lai iebalso starta pieciniekā, bet nu treneri noteikti iebalsos, ja neiebalsotu tad tas būtu vienkārši stulbums. Un viņš ir kļuvis arī savaldīgāks un raksturiņu mazliet pielabo arī, kļuvis par profesionāli.
Viņš savaldīgs nekad nav bijis. Ļoti iedomīgs uz laukuma.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-27 17:31, pirms 8 gadiem
Viens no labākajiem spēlētājiem, bet ir pilnībā atkarīgs no saspēles vadītāja un partneriem!
Bez normāla saspēles vadītāja- pieņem ļoti daudz nesakarīgu lēmumu un nespēj komandu aizvilkt līdz uzvarai!
Ir pirmajā vietā līgā(pēc kļūdu skaita, piezīmēm), ja mes runājam par PF/C!

Ļoti lietderīgs spēlētājs ASV izlasē, bet NBA mazāk, jo nav tik prasmīgi partneri!

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 17:38, pirms 8 gadiem
Kas viņam liedz komandu pacelt lielākos augstumos un būt vēl izcilākam? Visas iespējas, sasniegt izcilību gan pašam, gan komandai, tad arī visi rādīs un balsos par Kings un Kazinsu

     [+] [-]

, 2016-01-27 17:42, pirms 8 gadiem
Nedomāju, ka ar šādiem tekstiem kļūs labāks un līdzjutēju mīlētāks.

  -2 [+] [-]

, 2016-01-27 17:51, pirms 8 gadiem
Balso tikai par tiem, kas redzami Overtime TV. Gunča valda pār pasauli!

  +7 [+] [-]

, 2016-01-27 17:51, pirms 8 gadiem
Nevar noliegt Rondo pienesumu, bet ar kaadu speeku vinsh iet cauri, manupraat kopsh Shaka laikiem, pirmais centrs, kursh brutaali ar speeku iet, varbuut veel Hovards

  -3 [+] [-]

, 2016-01-27 18:18, pirms 8 gadiem
Nu un vēl ir dumie letiņi, kas par Porziņģi balso

  -1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:39, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Kas ir, kas nav! Gramatiski pareizi raksti. Kurš ir raķetes puletajs.
par kādu gramatiku tu te runā! te ir raksts par D.Cousins ! ej uz savu dinamo sadaļu un strīdies tur !

     [+] [-]

, 2016-01-27 18:40, pirms 8 gadiem
lielie fani gribeeja superstaaru Kobiju redzeet, luuk rezultaats. Jo nevienam citam no startiem Kazinss nav pelniijis priekshaa buut

sanaak, ka Kp6 un Zaza > Kaza

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:40, pirms 8 gadiem
kols00 rakstīja: Kas viņam liedz komandu pacelt lielākos augstumos un būt vēl izcilākam? Visas iespējas, sasniegt izcilību gan pašam, gan komandai, tad arī visi rādīs un balsos par Kings un Kazinsu
Nu fakts, ka Kings kā organizācija pēdējos desmit gadus ir bijusi konkrēts kauna traips visā NBA diži nepalīdz ja tev katru gadu ir jauns treneris un mainās komandas biedri un pat pāris gadus atpakaļ nebija skaidrības vai komanda paliks Sakramento vai nē, arī diži nepalīdz

Bet te es domāju nav vispār diskusijas - viennozīmīgi labākais centrs līgā. Stabili jābūt all-stāram.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:42, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Rondo to komandu ievelk Play Off, nebūtu tās 20 piespēles, nebūtu tur daļa punktu, vakar noskatījos kopsavilkumu , un kas sabaroja Kazinsu? -Rondo!!! Ja ir tāds centrs um tāds saspelnieks, būtu kauns nebūt Play Off zonā, turklāt tur citiem būtu vērts aizdomāties par savu lomu komanda.
pagaišgad D.Cousins bija 24+12 šogaad ir 27+11 ! Saspēles vadītājs cits statistika līdzīga ! D.Cousins ir labs arī bez Rondo un punkts ! atgriezies savā Dinamo Rīga sadaļā !!!

  +4 [+] [-]

, 2016-01-27 18:43, pirms 8 gadiem
knaible rakstīja: Nedomāju, ka ar šādiem tekstiem kļūs labāks un līdzjutēju mīlētāks.
neko jau nepareizi nepateica. palasi amīšu sporta portālus. katru dienu - Karijs, Lebrons, Durants, Vestbruks un Kobe ar savu iešanu pensijā. Kuri tad dabūja visvairāk balsu ? Mazāko pilsētu komandām paveicās ja uzcep pāris rakstus pa gadu - tādām, kā Milvoki. Un tas ir vnk kautkas neredzēts, ka 27+11 čalis ir knapi top 10 frontcourt balsojumā un komanda balansē uz PO robežas.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:47, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Rondo to komandu ievelk Play Off, nebūtu tās 20 piespēles, nebūtu tur daļa punktu, vakar noskatījos kopsavilkumu , un kas sabaroja Kazinsu? -Rondo!!! Ja ir tāds centrs um tāds saspelnieks, būtu kauns nebūt Play Off zonā, turklāt tur citiem būtu vērts aizdomāties par savu lomu komanda.
Kādeļ gan tur kādam būtu jaaizdomājas par savu lomu komandā? vai Kings spēlē slikti pilnā sastāvā? vai Marko un Omri nevar iemest tālos? vai Kolisons slilkti darbojās? Varbūt Koufus vai Willy būtu par kko jaaizdomājas?Varbūt Karijam nemēģināt tik sastāvā, bet labāk aizdomāties? Kam par ko ir jāaizdomājas?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:50, pirms 8 gadiem
9one rakstīja: Kādeļ gan tur kādam būtu jaaizdomājas par savu lomu komandā? vai Kings spēlē slikti pilnā sastāvā? vai Marko un Omri nevar iemest tālos? vai Kolisons slilkti darbojās? Varbūt Koufus vai Willy būtu par kko jaaizdomājas?Varbūt Karijam nemēģināt tik sastāvā, bet labāk aizdomāties? Kam par ko ir jāaizdomājas?
Nu tur problēma ir nestabilitāte. Kazinss un Rondo divatā savus punktus/assistus savāc, bet, piemēram, Gejs, kurš vispār teorētiski varēja būt viens no labākajiem SF līgā (tā arī savu potenciālu nekad neīstenos) ir ļoti nestabils. Vienu spēli samet 35 punktus, nākamjā knapi 10 savāc ar briesmīgu procentu. Un viņš tāds tur nav vienīgais.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:53, pirms 8 gadiem
raveetaajs rakstīja: Nevar noliegt Rondo pienesumu, bet ar kaadu speeku vinsh iet cauri, manupraat kopsh Shaka laikiem, pirmais centrs, kursh brutaali ar speeku iet, varbuut veel Hovards
Vēl labāk ir tas, ka Cousins met troikas, turklāt ar diezgan labu precizitāti (vismaz priekš centra)

  +2 [+] [-]

, 2016-01-27 18:53, pirms 8 gadiem
9one rakstīja: pagaišgad D.Cousins bija 24+12 šogaad ir 27+11 ! Saspēles vadītājs cits statistika līdzīga ! D.Cousins ir labs arī bez Rondo un punkts ! atgriezies savā Dinamo Rīga sadaļā !!!
Ko tas dod, ja komanda salaiž tikpat aizsardzībā vai pateicoties Kazinsa kļūdām un piezīmēm- zaudē spēles...

Labi atceros to Knicks spēli, kur Kazinss dominēja pret Porzinģi, bet Porzinģim izdevās izsist no ritma un Kazinss sāka brīnumus taisīt!

Ja jau Porzinģis var izsist no ritma, tad ko runāt par spēlētājiem, kas regulāri spēlē playoff?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:54, pirms 8 gadiem
NY un Filam jasak domat,jo Atlanta izskata iespejas treidot Sruderu un Teagu!!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:56, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Ko tas dod, ja komanda salaiž tikpat aizsardzībā vai pateicoties Kazinsa kļūdām un piezīmēm- zaudē spēles...

Labi atceros to Knicks spēli, kur Kazinss dominēja pret Porzinģi, bet Porzinģim izdevās izsist no ritma un Kazinss sāka brīnumus taisīt!

Ja jau Porzinģis var izsist no ritma, tad ko runāt par spēlētājiem, kas regulāri spēlē playoff?
Tu runā par spēli, kur viņš savāca 27+11 un SAC uzvarēja ?
Turklāt skatoties box score, Kazinsam ir labākais +/- visā tajā spēlē...

  -1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:56, pirms 8 gadiem
Bl*e tikai tagad sapratu par ko iet runa, sakuma domaju, Kanziss ir kaut kads jauns speletajs bet izradas vecaiss labais Cousins Es saku vajadzigi tie orginalvardi iekavas! Reali, NBA sekoju lidz, bet nu tapat nesapratu.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:56, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: NY un Filam jasak domat,jo Atlanta izskata iespejas treidot Sruderu un Teagu!!!!!!!
abus prom jau prom nemainīs, bet vienalga. to, kurš pieejams, NYK vajadzētu dabūt.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:57, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: Nu tur problēma ir nestabilitāte. Kazinss un Rondo divatā savus punktus/assistus savāc, bet, piemēram, Gejs, kurš vispār teorētiski varēja būt viens no labākajiem SF līgā (tā arī savu potenciālu nekad neīstenos) ir ļoti nestabils. Vienu spēli samet 35 punktus, nākamjā knapi 10 savāc ar briesmīgu procentu. Un viņš tāds tur nav vienīgais.
Gejs vispār daļu spēļu nespēlē deļ traumām. Casspi toties ir pielicis šosezon un labi aizpilda viņa vietu, kad viņa nav. No Viņa ir jatiek vaļā! Pelicans jau noraidīja maiņu Gay <--> Anderson/Gee. Gan jau vel mēginās mainīt. Jāpiekrīt par neizmantoto potenciālu. kaut kas pietrūkst lai būtu stabils

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 18:59, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Ko tas dod, ja komanda salaiž tikpat aizsardzībā vai pateicoties Kazinsa kļūdām un piezīmēm- zaudē spēles...

Labi atceros to Knicks spēli, kur Kazinss dominēja pret Porzinģi, bet Porzinģim izdevās izsist no ritma un Kazinss sāka brīnumus taisīt!
Kazinss nav viens vilceejs. Nav jau robots, ka metiis katru speeli 40+, paskaties uz Rondo, punktu meteejs nav dizhais, Belinelli, Gay,Caspi kad izshauj tad uzvara. Speletaaji visnotalj labi, pie stabilitaates veesi stieptu uz desas mavs,lac,bulls,tor. Jaacer, ka Curry brachka peekshnji saak lidinaat 8 truljus pa speeli

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 19:00, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: Tu runā par spēli, kur viņš savāca 27+11 un SAC uzvarēja ?
Turklāt skatoties box score, Kazinsam ir labākais +/- visā tajā spēlē...
Tajā pašā laikā 48%- no spēles, 3 kļūdas un 5 piezīmes(tieši spēles beigās)!
Met ar diezgan zemu %,daudz kļūdas, piezīmes, arī aizsardzība nav ideāla!

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 19:02, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: abus prom jau prom nemainīs, bet vienalga. to, kurš pieejams, NYK vajadzētu dabūt.
NYK tak nav ko dot laaga pretii Teague, vieniigi Shruuders, tik ko pretii, Kalderon+Seraphin+Amundson?

  -1 [+] [-]

, 2016-01-27 19:03, pirms 8 gadiem
Vispār, dažiem šķiet derētu paskatīties divīziju sadalījumu.. SAC ir vienā divīzijā ar GSW, LAC, LAL un PHX. Protams, LAL un PHX stinko, bet GSW ir neuzvarami un arī Clipperi joprojām skaitās viena no top reg sezonas komandām līgā. Objektīvi skatoties Sakramento ir 3. komanda divīzijā un parasti tādas cīnās par 7-8 sīdu, un tā arī ir.
Es domāju, ka šai komandai ir potenciāls nākamajās sezonās kāpt uz augšu, ja uzlabos aizsardzību.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 19:03, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Tajā pašā laikā 48%- no spēles, 3 kļūdas un 5 piezīmes(tieši spēles beigās)!
Met ar diezgan zemu %,daudz kļūdas, piezīmes, arī aizsardzība nav ideāla!
Ja 60% speele iet caur vinju, nav iespeejams nekljuudiities. Procents ar nav shvaks, tajaa 56pts spelee ljoti labs bija.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-27 19:03, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: abus prom jau prom nemainīs, bet vienalga. to, kurš pieejams, NYK vajadzētu dabūt.
Protams ka abus nedos
Problema ir tada a ko NYK treidot? Garo ar AA? Ja treidotu AA tad vajadzetu no Rochestras saukt auksu Ferdettu,kas ir loti labs speletajs,bet isti sev vietu neatradu sogad,lai gan savas minutes izmantoja labi
1 2 45 komentāri