Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs: ''Esam gatavi uzvarēt dažādos veidos''

Krišs Upenieks

Karijs: ''Esam gatavi uzvarēt dažādos veidos''
Stefens Karijs un Dreimonds Grīns
Foto: AP/Scanpix

Pēc 28. uzvaras 29 aizvadītajās spēlēs Goldensteitas ''Warriors'' saspēles vadītājs Stefens Karijs atzīmēja, ka komanda šobrīd ir pietiekami labā formā, lai uzvarētu spēlēs, kurās uzbrukums nav labākajā līmenī. Klīvlendas ''Cavaliers'' pārstāvji savukārt atzīmēja komandas labo aizsardzību.

Lūks Voltons, Goldensteitas ''Warriors'' treneris: ''Ir labi gūt pieredzi šāda veida spēlē, kurā ir zema rezultativitāte, tiec apturēts uzbrukumā un tālmetieni nekrīt grozā. Tā mums būs lieliska pieredze. Kopumā, domāju, ka aizsardzībā bijām lieliski, bet bija vairākas situācijas, kad ļāvām viņiem izmest brīvus metienus, bet viņi to neizdomāja.''

''Pēdējās spēles neesam aizvadījuši labi. Bija labas lietas mūsu sniegumā, bet neuzskatu, ka mēs spēlētu labi. Mūsu bilance ir 28-1? Tas ir patīkami, ka esam to sasnieguši, neskatoties uz to, ka nerādām labāko basketbolu. Tas ir fakts, ka mani padara dusmīgu, bet tajā pašā laikā - ļoti, ļoti priecīgu. Domāju, ka mums ir daudz lietas, ko varam uzlabot, un mēs to arī izdarīsim,'' motivācijas pilns arī pēc šīs uzvaras bija Dreimonds Grīns.

''Aizsardzība parādīja, ka esam pietiekami labā formā, lai uzvarētu šādas spēles. Esam gatavi uzvarēt dažādos veidos. Uzbrukums tikai brīžiem bija līmenī. Aizmetām garām vairākus labus metienus, ko citreiz realizējam, taču pratām atbildēt ar labu spēli otrā laukuma galā. Kad spēlējam pret komandām, kas viena no līgas līderēm, vienmēr gribam uzvarēt, īpaši jau mājas spēlē,'' priecīgs par uzvaru bija Stefens Karijs.

Deivids Blats, Klīvlendas ''Cavaliers'' galvenais treneris: ''Domāju, ka aizvadījām labu spēli aizsardzībā pret fantastisku uzbrukuma komandu, tāpēc mums bija iespējas uzvarēt. Pieļāvām tikai 11 kļūdas, izdarījām 95 metienus. Vienkārši ir jārealizē savi metieni, lai uzvarētu šāda līmeņa komandu. Man nav ko pārmest spēlētājiem.''

''Paši sniedzām sev iespēju uzvarēt šo cīņu. Ja šādi spēlēsim aizsardzībā, tad būsim komanda, kuru pārspēt būs ļoti sarežģīti. Uzbrukumā šovakar spēle nepadevās nevienam. Visi centāmies, bet arī es pats neaizvadīju labāko spēli uzbrukumā. Neizmantojām lieliskas iespējas, bet tajā pašā laikā aizsardzībā ir redzami uzlabojumi,'' tā pēc spēles ''Cavaliers'' lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-26 12:43, pirms 8 gadiem
HuliManiBanooo rakstīja: Vakar jau pirmajaa puslaikaa GSW ar cigaariem uz benka sedeja. Tompsons ar Kariju jau 2Q bija domaas ar plansheti par Facebooku!!!

Ironiskakais bija tas kaa B4Sport iereeca par Karali
GSW bez Barnsa ņirgājās par cavs, pat cavs ar visu tiesnešu brigādi nevarēja GSW apturēt, Waltons vēl izlaida 4/4 tālākos rezervistus un turpināja ņirgāties, beigās Stefs visu nokārtoja un fani izbļāva soda metienus.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-26 16:21, pirms 8 gadiem
stulbs un veel stulbaaks!tas par jums abiem tirlinjiem!