Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīns rezultatīvs, "Growlers" izlaiž 3:0 pārsvaru, taču ECHL finālu iesāk ar uzvaru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīns rezultatīvs, "Growlers" izlaiž 3:0 pārsvaru, taču ECHL finālu iesāk ar uzvaru
Kristiāns Rubīns. Foto: Newfoundland Growlers

Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) Kellija kausa finālsēriju sekmīgi iesācis Kristiāns Rubīns un viņa pārstāvētā Ņūfaundlendas "Growlers", kas mazāk nekā septiņu minūšu laikā izlaida trīs vārtu pārsvaru, taču pagarinājumā ar 4:3 pieveica Toledo "Walleye". Latviešu aizsargs šovakar nopelnīja vienu rezultatīvu piespēli.

Kristiāns Rubīns šonakt nopelnīja rezultatīvu piespēli "Growlers" pirmo vārtu guvumā. Tas Ņūfaundlendas kluba rindās šosezon aizvadītajās 57 spēlēs latvietim bija 19. rezultativitātes punkts (2+17). Rubīns šonakt veica arī divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Rezultātu "Growlers" atklāja pirmā perioda pēdējā sekundē, kad pēc Rubīna un Hadsona Elinaika piespēlēm rezultatīvs bija Zeks O'Braiens. Otrās trešdaļas vidū Elinaiks mājinieku pārsvaru dubultoja (2:0), kamēr pamatlaika noslēdzošā perioda ievadā Džošs Kestners "Growlers" ļāva atrauties līdz šķietami drošajam un komfortablajam 3:0.

Tomēr tad sasparojās "Walleye" hokejisti, Krisam Kreinam, Šeinam Beršbaham un Gregam Vulfam sešu minūšu un 23 sekunžu intervālā no bezcerīgā 0:3 panākot neizšķirtu 3:3, tādējādi novedot maču līdz pagarinājumam. Tajā par varoni kļuva "Growlers" uzbrucējs Džošs Kestners, kurš tā piektajā minūtē izrāva uzvaru mājiniekiem, nokārtojot sev dubli - 4:3 "Growlers".

Finālsērijas nākamā spēle naktī uz pirmdienu norisināsies Ņūfaundlendā, kamēr nākamie trīs mači pēc tam paredzēti Toledo.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-05-26 10:14, pirms 5 gadiem
Nedaudz jokaini, ka ECHL tik ilga sezona... PČ hoķī jau būs beidzies, visi pa mājām... un nedēļu čillā, bet šie vēl kapās!!!