Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņiks: "Cīņas līgumā paredzēts revanšs 90 dienu laikā"

Rolands Eliņš

Bolotņiks: "Cīņas līgumā paredzēts revanšs 90 dienu laikā"
Ričards Bolotņiks. Foto: Matchroom Boxing

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks bija gatavojies sestdienas vakarā Londonā aizvadīt cīņu par WBA "International" čempiona titulu, taču pretinieka slimības dēļ cīņu pēkšņi nācies atcelt. Piektdienas rītā sarunā ar portālu Sportacentrs.com Bolotņiks norādīja, ka vietā neviens cits pretinieks neesot piemeklēts un šobrīd ir daudz nezināmā, taču cīņas līgumā bija paredzēts arī revanšs, attiecīgi viņš rēķinās, ka cīņa pret Kreigu Ričardsu notiks nākamā gada sākumā.

"Šobrīd situācija ir tāda, ka zinu tikai to, ko "Matchroom" pavēstīja arī publiski – pretiniekam veselības problēmas un tāpēc cīņa atcelta," sacīja Ričards Bolotņiks, kuram sestdien būtu bijusi iespēja cīnīties pret citu pasaules "Top25" pussmagā svara bokseri un pietuvoties iespējai kļūt par WBA pasaules čempiona titula obligāto pretendentu.

"Kreigs Ričardss jau trešdien neatnāca uz atklātajiem treniņiem, nebija arī ceturtdien uz preses konferenci, kas mūs jau darīja aizdomīgus," viņš turpināja. Šādās situācijās nav retums, ka tiek nozīmēts cits pretinieks, kurš gan, protams, nebūtu ne tuvu tik augsta līmeņa kā Ričardss, bet šoreiz viņu cīņa atcelta nieka divas dienas pirms paredzētā sākuma, un Bolotņiks piektdienas rītā norādīja, ka nekāda jauna pretinieka viņam nav.

"Drīz iesim uz svēršanās ceremoniju, varbūt tur uzzināsim ko vairāk. Taču visādi citādi – nu neko, sēžam ar komandu, dzīvojam tālāk. Paliksim šeit līdz svētdienai, kā jau bija plānots," savu situāciju ieskicēja Bolotņiks.

Viņš šo cīņu bija gaidījis pusgadu, jau kopš aprīļa sākuma, kad Spānijā pieveica horvātu Hrvoji Sepu. Bolotņiks gan izteicās, ka ringā ar Ričardsu tāpat varētu satikties, jo viņu noslēgtais līgums bija paredzējis arī revanša iespēju. Revanšam būtu bijis jābūt 90 dienu laikā, attiecīgi Bolotņiks sagaida, ka cīņa pret Ričardsu varētu norisināties nākamā gada sākumā. Šajā jautājumā gan iespējami arī citi pavērsieni.

Aktuāls ir arī finansiālais jautājums, jo bokseriem honorāru parasti izmaksā pēc aizvadītās cīņas, kura Bolotņikam tagad nenotiks, taču ieguldītos līdzekļus treniņnometnē, sparingos un ceļā uz Londonu, protams, neviens nav atcēlis. Turklāt, ja Bolotņiks negatavotos cīņai pret Ričardsu, viņš jau pāris mēnešus būtu varējis izskatīt citas iespējas. Šoreiz arī cīņa tika atcelta nekādā ziņā viņa vainas dēļ, turklāt gandrīz pašā pēdējā brīdī.

"Mēs pie strādājam," par to, vai izdosies saņemt solīto honorāru vai vismaz daļu no tā, sacīja Ričards. "Londonā atbraukuši arī mani menedžeri, kuri ar šo lietu nodarbosies, un esmu drošs, ka visu sakārtos tā, lai ir taisnīgi. Domāju, ka šajā ziņā viss būs kārtībā un ka varēšu sievai pasniegt dāvanu Jaunajā gadā tā, kā biju to apņēmies," pasmaidīja Bolotņiks.

     [+] [-]

, 2022-11-25 12:49, pirms gada
Skumīgi.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-25 12:55, pirms gada
Dzimmiy rakstīja: Skumīgi.
jā, bet vismaz ir atrunāta revanša cīņa un honorārs. Tādā ziņā varēs turpināt gatavoties.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-25 15:26, pirms gada
Edža, domāju honorārs izmainīsies. Jo boksā daudz kas ir atkarīgs no main card. Tas ietekmē arī undercard honorārus. Kā nekā cīņu sporti pelna uz pārdotiem pay per view. Un to, cik provaideris ir gatavs maksāt (lai iegūtu tiesības translēt galveno cīņu.)

  +1 [+] [-]

, 2022-11-25 15:33, pirms gada
hulis-mikstais rakstīja: Edža, domāju honorārs izmainīsies. Jo boksā daudz kas ir atkarīgs no main card. Tas ietekmē arī undercard honorārus. Kā nekā cīņu sporti pelna uz pārdotiem pay per view. Un to, cik provaideris ir gatavs maksāt (lai iegūtu tiesības translēt galveno cīņu.)
piekrītu. Parasti šādās situācijās nesaņem pilnu summu, kas loģiski. Labā ziņa, ka revanšs ir atrunāts un tad varētu būt pienācīga algas diena.

     [+] [-]

, 2022-11-25 17:02, pirms gada
Jā šeit ir būtiski, ka ir atrunātas tādas situācijas (par renvanšu to nesaukšu, jo tā parasti saka pēc zaudētām cīņām). Un nav pat būtiska tā alga, jo likme kas ir uz maču, ir būtiskāka. Teju vai iespēja kļūt par galveno kandidātu uz cīņu par pasaules čempiona titulu. Nevajag tiekties pēc čeka, bet pēc panākumiem, tad arī nauda neizpaliks