Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ričardss slimības dēļ atsakās no cīņas pret Bolotņiku

Rolands Eliņš

Ričardss slimības dēļ atsakās no cīņas pret Bolotņiku
Ričards Bolotņiks. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Britu bokseris Kreigs Ričardss slimības dēļ nevarēs piedalīties sestdien Londonā paredzētajā cīņā pret Ričardu Bolotņiku. Ričardss atvainojies visiem iesaistītajiem un īpaši Bolotņikam pašam par to, ka izjukusi plānota cīņa, kuras likme būtu bijusi WBA "International" čempiona josta.

Kreigam Ričardsam un Ričardam Bolotņikam bija paredzēta visnotaļ augsta līmeņa cīņa par WBA "International" čempiona titulu pussmagajā svarā, kas pie reizes kalpotu kā tā saukta "izslēgšanas" jeb "eliminator" cīņa, domājot jau par pasaules čempiona titulu. Bolotņikam šī būtu bijusi otrā cīņa pēc pagājušās vasaras zaudējuma Džošua Buatsi un viena no lielākajām cīņām karjerā - tajā tiktos divi "Top25" pussmagā svara bokseri.

Taču Ričardss ceturtdienas vakarā darījis zināmu cīņas organizētājiem, ka slimības dēļ tomēr nevarēs tajā piedalīties. Britu bokseris atvainojies visiem iesaistītajiem, ka sanācis šādi.

"Atvainojos visiem, kuri gaidīja šo cīņu, atvainojos visiem, kuriem tas ir radījis neērtības, un atvainojos Bolotņikam un viņa komandai," sociālajos tīklos rakstīja Kreigs Ričardss.

Bolotņiks pats sociālajos tīklos tikmēr novēlēja pretiniekam ātru atveseļošanos: "Un tiksimies nākamgad!"

Pagaidām cīņu šova organizētāji nav snieguši informāciju, vai Bolotņikam paspēs atrast citu pretinieku (skaidrs, ka ne tuvu tik augsta līmeņa bokseri) vai arī Ričardam gluži vienkārši nāksies izlaist arī šo cīņu šovu. Ričards pats piektdienas rītā izplatīja video, kurā norāda, ka zina tikai to, kas publicēts internetā, taču cīņas par WBA titulu viņam sestdien nebūs. Plašāku informāciju viņš cer iegūt šodien paredzētajā svēršanās ceremonijā, kamēr viņa menedžeri kārtos finansiālos jautājumus.

Londonā "Wembley Arena" cīņu šovā Bolotņikam un Ričardsam bija paredzēta cīņa "undercard" sarakstā, gaidot vakara galveno notikumu – smagsvaru Diliana Vaita un Džermeina Franklina cīņu.

Intervijā mūsu portālam Bolotņiks trešdien norādīja, ka jau tad dīvaini licies, ka Kreigs Ričardss bijis vienīgais bokseris, kurš nepiedalījās atklātajos treniņos. Tiesa, trešdien Bolotņiks nekādi nepiesauca iespēju, ka cīņa varētu arī nenotikt.

     [+] [-]

, 2022-11-25 00:31, pirms gada
nomīza!

  -1 [+] [-]

, 2022-11-25 05:50, pirms gada
Slikti Bolotņikam

  +1 [+] [-]

, 2022-11-25 07:27, pirms gada
Šādu scenāriju arī pieļāvu.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-25 09:07, pirms gada
Saprotu, ka cīņa ir boksera algas diena. Šajā gadījumā Bolotņiks paliek tukšām rokām, vai tomēr kāds līgums vai apdrošināšana izmaksā plānoto honorāru? Atvainojos, par savu analfabētismu.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-25 12:42, pirms gada
Tā arī vajag tam losim..Normāls cilvēks neņemtu par treneri to pamuļķi šiholaju un fonā briedi Mario kostīmā ar dildo rokā..

     [+] [-]

, 2022-11-25 12:43, pirms gada
guntis86 rakstīja: Saprotu, ka cīņa ir boksera algas diena. Šajā gadījumā Bolotņiks paliek tukšām rokām, vai tomēr kāds līgums vai apdrošināšana izmaksā plānoto honorāru? Atvainojos, par savu analfabētismu.
te ir daļēja atbilde uz šo:
https://sportacentrs.com/bokss/2511...

     [+] [-]

, 2022-11-27 10:16, pirms gada
Kautkā pēdējā laikā daudzi sāk nomīzt no latviešu bokseriem