Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča zaudē dubultspēļu finālā

Marcinkeviča zaudē dubultspēļu finālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Latvijas tenisistei Diānai Marcinkevičai ar zaudējumiem beidzies ITF 25 000 turnīrs Šarleruā (Beļģija). Vienspēlēs nācās izstāties ceturtdaļfināla fāzē, bet dubultspēlēs neveiksme vien izšķirošajā cīņā par titulu.

Vienspēļu sacensībās Marcinkeviča (WTA 271.) bija viena no galvenajām favorītēm - izlikta ar sesto numuru, tomēr cīņu par titulu beidza ceturtdaļfinālā. Nīderlandes sportiste Andželika van der Meta, kura rangā atrodas 358. vietā, apspēlēja Diānu ar 6:4, 6:4. Par iekļūšanu ceturtdaļfinālā mūsu sportiste nopelnīja 14 WTA reitinga punktus.

Tikmēr dubultspēļu sacensībās Marcinkevičas un baltkrievietes Ilonas Kremenas duets sasniedza finālu. Lai arī divās iepriekšējās cīņās Marcinkevičai un Kremenai trešajā setā jeb supertaibreikā stāvēja klāt veiksme, šoreiz tā bija pretinieču pusē. Francūzietes Severine Beltrama un Laura Torpa uzvarēja ar 3:6, 6:4, [10:7]. Dubultspēlēs Latvijas tenisiste tika pie 34 reitinga punktiem.

Izmantotie resursi:
ITF - International Tennis Federation