Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ludzā handbolisti noskaidros Latvijas čempionus, skaties Sportacentrs TV

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ludzā handbolisti noskaidros Latvijas čempionus, skaties Sportacentrs TV
"Tenax" līderis Oskars Arājs aizsardzībā cīnās ar "SK Latgols" līnijas spēlētāju Edgaru Rancānu
Foto: Laura Grišāne, SK Latgols

Jau šajās brīvdienās Ludzā "SK Latgols" un Dobeles "Tenax" duelī noskaidrosim Latvijas Virslīgas handbola čempionāta spēcīgāko komandu. Sērijā līdz trīs uzvarām vadībā ar 2-1 ir dobelnieki.

Sērijas ceturtā spēle sestdien sāksies plkst. 16:00, bet piektā, ja nepieciešams, svētdien sāksies plkst. 14:00. Abus mačus video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Finālsērija iesākās ar "SK Latgols" uzvaru Ludzā, bet pēc tam divus panākumus savā laukumā izcīnīja Dobeles "Tenax".

Dobelnieki savā laukumā nav zaudējuši kopš 2011. gada septembra (!!), savukārt ludzānieši - kopš 2012. gada aprīļa. Vai "Tenax" šajā nedēļas nogalē izdosies lauzt šo tradīciju vai arī "SK Latgols" to turpinās?

"Tenax" handbolisti ceļā uz Ludzu jau dosies piektdien, pa nakti paliekot Madonā. Dobelnieku galvenais treneris Dainis Putra atzīst, ka komanda ir apņēmības pilna pabeigt sēriju jau sestdien. Ja čempionu noskaidrošanai būs nepieciešama arī piektā cīņa, tad Dobeles komandai varēs palīdzēt līdz šim diskvalificētais Gints Grandbergs. "SK Latgols" galvenais treneris Andrejs Narnickis pirms mača kā galveno komandas priekšrocību nosauc savas mājas sienas - laukuma saimniekiem jāuzvar divas spēles. Abu vienību treneri un spēlētāji ir noskaņoti kaujinieciski.

Zelta medaļu likteni visticamāk izšķirs nianses - galvenokārt sniegums aizsardzībā, vārtsargi, kā arī pieļauto kļūdu skaits. Dobeles "Tenax" līdzjutēji cer, ka sērija noslēgsies sestdien, bet "SK Latgols" - svētdien. Uz Ludzu dosies arī "Tenax" fani, tā kā zālē nebūs pat vieta, kur nokrist ābolam. Atmosfēra būs lieliska! Neaizmirsti skatīties Sportacentrs TV.

Tikai aizvadītajā gadā kāda no Ludzas komandām pirmo reizi pilsētas vēsturē kļuva par Latvijas čempioni vīriešiem, savukārt "Tenax" vienīgo valsts titulu izcīnījuši 1999. gadā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Kura komanda kļūs par Latvijas čempioni?

  • 47

  • 25


  -1 [+] [-]

, 2013-05-25 09:51, pirms 11 gadiem
Uzvarēs stiprākais !!! Un tā ir Dobele

  +1 [+] [-]

, 2013-05-25 11:51, pirms 11 gadiem
Par skatāmu un aizraujošu handbolu, lai uzvar tas, kas to ir viss vairāk pelnijis.