Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis ielaiž četrus un tiek nomainīts, Bukartam 0+3

Agris Suveizda

Gudļevskis ielaiž četrus un tiek nomainīts, Bukartam 0+3
Kristers Gudļevskis
Foto: Bolt Prospects

Amerikas Hokeja līgas Kaldera kausa izcīņu ar sakāvi izbraukumā sāka Sirakjūzas "Crunch", kas ar 1:5 kapitulēja "Penguins". Kristers Gudļevskis ielaida četrus vārtus un tika nomainīts. Savukārt Rietumu hokeja līgas pusfinālsēriju ar rezultatīvu uzvaru sāka Brendonas "Wheat Kings", kas ar 9:4 mājās pārspēja Kalgari "Hitmen". Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Rihards Bukarts.

Kristers Gudļevskis atvairīja 16 no pretinieku 20 metieniem un 28. minūtē pie rezultāta 0:4 tika nomainīts. Viņa dublieris Adams Vilkokss atvairīja 14 no 15 metieniem. "Crunch" regulārajā sezonā ar 92 punktiem 76 mačos Austrumu konferencē ieņēma piekto vietu, bet Gudļevskis aizvadīja 46 spēles, atvairīja 90,0% pretinieku metienu un ielaida vidēji 2,81 ripu.

Daudz sekmīgāk klājās Rihardam Bukartam, kurš uzvarā pār Kalgari "Hitmen" tika pie trim rezultatīvām piespēlēm, pozitīva lietderības koeficienta +2 un 12 soda minūtēm un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni. Bukarts divas piespēles izdarīja vairākumā (palīdzot panākt 2:0 un 6:3), bet vienreiz arī pilnos sastāvos (7:3). Regulārajā sezonā Bukarts 62 spēles sakrāja 74 (33+41) punktus, bet izslēgšanas mačos astoņās spēlēs nopelnījis 12 (2+10) punktus.

Austrumkrasta Hokeja līgā soli no konferences pusfināla nokļuvusi Kolorādo "Eagles", kas bez Ralfa Freiberga piektajā mačā pārspēja Vitālija Pavlova Ontārio "Reign" (4:1 spēlē, 3-2 sērijā). Pavlovs izdarīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

WHL Network
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Roster

  +3 [+] [-]

, 2015-04-25 08:02, pirms 9 gadiem
Gudļevska nestabilais sniegums ir iemesls, kāpēc viņš nav un izskatās arī, ka nebūs TBL vārtsargs. Atvairīto metienu procents vidēji ir ļoti labs, bet pietrūkst stabilitātes.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-25 08:02, pirms 9 gadiem
Pagaidām viņam spēcīgi pietrūkst stabilitātes.

  -2 [+] [-]

, 2015-04-25 08:05, pirms 9 gadiem
Un ļoti labi ka izņemts aiz okeāna!

  -2 [+] [-]

, 2015-04-25 08:13, pirms 9 gadiem
naurisk rakstīja: Gudļevska nestabilais sniegums ir iemesls, kāpēc viņš nav un izskatās arī, ka nebūs TBL vārtsargs. Atvairīto metienu procents vidēji ir ļoti labs, bet pietrūkst stabilitātes.
un tieši tāpēc arī par viņu nevajag domāt kā par nez kadu izlases supervārtsargu ,jo savu nestabilitāti viņš demonstrē gan šosezon ,gan arī pagājušajā

  +2 [+] [-]

, 2015-04-25 08:24, pirms 9 gadiem
mtx03 rakstīja: un tieši tāpēc arī par viņu nevajag domāt kā par nez kadu izlases supervārtsargu ,jo savu nestabilitāti viņš demonstrē gan šosezon ,gan arī pagājušajā
pagājušā sezona viņam kā debitantam bija tīri ok, pie tam viņš sāka no ECHL...šosezonu ar uzsāka ne sliktāk, bet zaudētā cīņa Vasiļevskim vai otrgadnieka sindroms ir padarījis savu un spēle palikusi vājāka un ar kritumiem.

     [+] [-]

, 2015-04-25 08:34, pirms 9 gadiem
nākamajā stāvēs Vilkokss, bet domāju, ka "Crunch" vienalga jau būs brīvi pēc pirmās kārtas .. jo komandas kopējais sniegums regulārās sesonas beigās jau bija ļoti blāvs! nu var jau būt, ka kāds no abiem vārtsargiem sāk rādīt brīnumus un komanda pavelkās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-04-25 08:57, pirms 9 gadiem
Vins nevar but gada laika uzreiz par kadu QUICK .Naks gadi un bus vins labaks, GP 46 GAA 2.81 SVS%900

Zinot ka ANDREI VASILEVSKY
arī nebija nemaz tik labi stati AHL.JO AHL ta aizardzība nav tā labaka.Bet visu cienu, Gudlevskim cīnies un bus progres
Veiksmi tev tālak

     [+] [-]

, 2015-04-25 09:08, pirms 9 gadiem
valcha rakstīja: nākamajā stāvēs Vilkokss, bet domāju, ka "Crunch" vienalga jau būs brīvi pēc pirmās kārtas .. jo komandas kopējais sniegums regulārās sesonas beigās jau bija ļoti blāvs! nu var jau būt, ka kāds no abiem vārtsargiem sāk rādīt brīnumus un komanda pavelkās!
Šaubos, ka Vilkokss stāvēs, jo viņš ir tik pat nestabils + sezonas beigu spēles bija vienkārši uz atslābināšanās rēķina, norakst'[it visu sēriju pēc vienas spēles nevajag gan

  +2 [+] [-]

, 2015-04-25 09:55, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: pagājušā sezona viņam kā debitantam bija tīri ok, pie tam viņš sāka no ECHL...šosezonu ar uzsāka ne sliktāk, bet zaudētā cīņa Vasiļevskim vai otrgadnieka sindroms ir padarījis savu un spēle palikusi vājāka un ar kritumiem.
Atceries labāk kā Gudis spēlēja pagājušajā pasaules čempī! Labi, ka mums tad uzbrukums strādāja ar līdzīgu "lozungu" kā Brazīlijas futbola izlasei un sabērām pirmajās spēlēs pa 1-iem vārtiem vairāk nekā pretinieki mums iespēja (somi, ASV un arī kazahi)! Gudim lielākā problēma patreiz ir tieši stabilitāte - var nostāvēt "uz galvas" 2-3 spēles, bet var salaist tādus podus, ka maz pēc tam neliekas! Stabilitāte arī ir tā lieta, kas atšķir labu vārtsargu no viduvējības! Gudim ar to stabilitāti patreiz ir kā ir.... čalim ir pie kā strādāt, ja viņš grib kādreiz Tampā vai varbūt kur citur NHL atgriezties!

  -1 [+] [-]

, 2015-04-25 10:17, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Atceries labāk kā Gudis spēlēja pagājušajā pasaules čempī! Labi, ka mums tad uzbrukums strādāja ar līdzīgu "lozungu" kā Brazīlijas futbola izlasei un sabērām pirmajās spēlēs pa 1-iem vārtiem vairāk nekā pretinieki mums iespēja (somi, ASV un arī kazahi)! Gudim lielākā problēma patreiz ir tieši stabilitāte - var nostāvēt "uz galvas" 2-3 spēles, bet var salaist tādus podus, ka maz pēc tam neliekas! Stabilitāte arī ir tā lieta, kas atšķir labu vārtsargu no viduvējības! Gudim ar to stabilitāti patreiz ir kā ir.... čalim ir pie kā strādāt, ja viņš grib kādreiz Tampā vai varbūt kur citur NHL atgriezties!
pērnajā čempī aizsardzībā bija vairāk vainīga nekā pats Gudļevskis vai Masaļskis

  -1 [+] [-]

, 2015-04-25 14:25, pirms 9 gadiem
naurisk rakstīja: Gudļevska nestabilais sniegums ir iemesls, kāpēc viņš nav un izskatās arī, ka nebūs TBL vārtsargs. Atvairīto metienu procents vidēji ir ļoti labs, bet pietrūkst stabilitātes.
Galīgi garām.

Atvairīto metienu procents ir, maigi sakot, viduvējs. Atklāti sakot, sūdīgs. Ja iztēlojamies, ka neeksistē Rīgas Dinamo, ar tādu var cerēt uz darbu DEL, kas nepavisam nebūtu slikts variants, bet par NHL sapņot ar tādu procentu ilgtermiņā nav iespējams.

Ar stabilitāti tur nekāda sakara nav.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 14:54, pirms 9 gadiem
MachimoI rakstīja: Galīgi garām.

Atvairīto metienu procents ir, maigi sakot, viduvējs. Atklāti sakot, sūdīgs. Ja iztēlojamies, ka neeksistē Rīgas Dinamo, ar tādu var cerēt uz darbu DEL, kas nepavisam nebūtu slikts variants, bet par NHL sapņot ar tādu procentu ilgtermiņā nav iespējams.

Ar stabilitāti tur nekāda sakara nav.
Jā, manas domas, 90% ir soso 91% labs, bet nestabils, 92% un virs - super, visi vārti vaļā, ja spēlē labā līgā un tie sezonas stati

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 15:58, pirms 9 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Jā, manas domas, 90% ir soso 91% labs, bet nestabils, 92% un virs - super, visi vārti vaļā, ja spēlē labā līgā un tie sezonas stati
So-so ir pārāk pozitīvs skats.

Gudļevskis šobrīd AHL pēc SVS% ir 47. vietā no 50. vārtsargiem, kas nospēlējuši virs 1500 minūtēm.

     [+] [-]

, 2015-04-25 20:45, pirms 9 gadiem
Izskatas Gudijam ari ticiba pasa spekiem sak zust. Domajams, ka labakaja gadijuma paliks ka NHL ''backup'' vartsargs ieks AHL. 22 gadi dzekam jau, bet nekada progresa nav - nu jau sak paradities pat regress.

     [+] [-]

, 2015-04-25 23:50, pirms 9 gadiem
WreckLV rakstīja: Izskatas Gudijam ari ticiba pasa spekiem sak zust. Domajams, ka labakaja gadijuma paliks ka NHL ''backup'' vartsargs ieks AHL. 22 gadi dzekam jau, bet nekada progresa nav - nu jau sak paradities pat regress.
22 ir TIKAI, priekšā ap 18 gadu hoķī, galvenais pielikt ar katru nākamo sezonu un netraumēties!