Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Debitants savā pirmajā NHL spēlē laukumā tiek atstāts pilnīgi viens

Rolands Eliņš

20 gadus Broks Bosērs šovakar piedalījās savā pirmajā NHL spēlē, kas turklāt bija viņa pirmā spēle profesionālajā hokejā vispār, jo iepriekš viņš spēlēja NCAA. Bosērs nesen noslēdza līgumu ar Vankūveras "Canucks" un šovakar saņēma iespēju piedalīties mačā pret "Wild".

Komandas biedri arī uzticēja Bosēram, iznākot no ģērbtuves, uz ledus izslidot pirmajam, ko jaunais hokejists pārpildīto tribīņu priekšā arī izdarīja, apslidoja loku gar vārtiem... un atklāja, ka ir vienīgais hokejists laukumā. Pārējie "Canucks" spēlētāji bija speciāli palikuši iepakaļus, tādējādi sarūpējot debitantam grūti aizmirstamu pirmo iznācienu NHL laukumā. Bosēram šis joks gan izrādījās veiksmi nesošs, jo viņš izcēlās ar savu pirmo vārtu guvumu otrā perioda vidū.

  -3 [+] [-]

, 2017-03-26 00:22, pirms 7 gadiem
ha-ha, pārpildīto tribīņu priekšā !!! NHL pārpildītas tribīnes nav vēl spēlei sākoties, visiem vēl jāierij pa hamburgeram ar kolu, esmu tur bijis ne reizi vien...himnu laikā vēl tribīnes ir pustukšas

  +5 [+] [-]

, 2017-03-26 17:08, pirms 7 gadiem
Tu esi bijis vairākas reizes Amerikā un ēd veselīgāk par amerikāņiem? Tad gan Tevi apskauž visa pasaule, amerikāņus ieskaitot! Un uz hokeju Tu ej, lai ierastos tribīnēs trīs stundas pirms spēles un ēd tikai spinātus, piedzerot klāt seleriju sulu! Ko lai saka, paraugs!!!

     [+] [-]

, 2017-03-28 13:01, pirms 7 gadiem
ainisainis rakstīja: ha-ha, pārpildīto tribīņu priekšā !!! NHL pārpildītas tribīnes nav vēl spēlei sākoties, visiem vēl jāierij pa hamburgeram ar kolu, esmu tur bijis ne reizi vien...himnu laikā vēl tribīnes ir pustukšas
Taisnība jau Tev ir. Kāpēc autoram rakstīt "pārpildīto tribīņu priekšā", ja video skaidri redzams, ka tribīnes ir ļoti tukšas. Kam vajadzīga tāda notikuma "izpušķošana"?
Kas attiecas uz burgeriem un kolām - protams, ka amerikāņi to visu rij aumaļām, bet tāpat arī mūsu pašu jaunatne. Tur nu šķirbas nav.

     [+] [-]

, 2017-03-28 14:06, pirms 7 gadiem
Mājās gatavotam burgeram nav ne vainas!