Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Bukmeikeri: Austrālijas tenisa čempionāta favorīti ir Kvitova un Džokovičs

Jānis Celmiņš

Bukmeikeri: Austrālijas tenisa čempionāta favorīti ir Kvitova un Džokovičs
Novaks Džokovičs
Foto: AP/Scanpix

Pēc „Optibet” ekspertu domām galvenie favorīti Austrālijas atklātā tenisa čempionāta izšķirošajā stadijā vīriešu un sieviešu vienspēļu konkurencē ir čehiete Petra Kvitova un serbs Novaks Džokovičs. Tieši viņu izredzes triumfēt šajā prestižajā „Grand Slam” turnīrā speciālisti vērtē visaugstāk.

Kvitova vietu turnīra pusfinālā nodrošināja trešdien, kad divos setos ar 6-4, 6-4 uzveica itālieti Sāru Erani, un viņas gaidāmā pretiniece cīņā par iekļūšanu finālā būs Krievijas tenisiste Marija Šarapova, kura arīdzan divos setos (6-2, 6-3) pārspēja savu tautieti Jekaterinu Makarovu. Bukmeikeri tieši Kvitovu uzskata par galveno pretendenti uz panākumu ne tikai pusfinālā, bet arī finālā, šajā ziņā viņas izredzes vērtējot ar 35% iespējamību.

Triju pārējo pusfināla dalībnieču izredzes tiek vērtētas līdzīgi – ar 22% varbūtību. Jāpiebilst, ka otrajā pārī par vietu finālā spēkosies pērnā gada Austrālijas čempionāta titula ieguvēja beļģiete Kima Klijstersa un baltkrieviete Viktorija Azarenka. Pēdējai šī būs reāla iespēja tikt pie karjerā pirmā „Grand Slam” turnīru titula.

Šajās dienās izšķirošie notikumi Austrālijas kortos risināsies arī vīriešu vienspēļu sacensībās, kur pusfināla stadijā pasaules ranga līderis Novaks Džokovičs tiksies ar britu Endiju Mareju, kamēr šveicietis Rodžers Federers mūsdienu tenisa „El Clasico” duelī mērosies spēkiem ar spēcīgo spāni Rafaelu Nadalu.

Kā reālāko pretendentu uz panākumu turnīrā bukmeikeri redz tieši Džokoviču, kura izredzes iegūt titulu tiek vērtētas ar 38% iespējamību, kamēr kā nākamais iespējamais uzvarētājs pēc speciālistu domām ir Federers.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-01-25 19:25, pirms 12 gadiem
Rafa uzvarēs

     [+] [-]

, 2012-01-25 19:32, pirms 12 gadiem
Uz prieksu Rafa! Vamos!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 19:32, pirms 12 gadiem
Lai dabūtu balvu prognozēs, man vajag lai Džokovičs uzvar Federeru finālā, bet būšu tāpat par Federeru. Gribu, lai šis sasniedz karjerā 20GS titulus vismaz un atgriežas vēl kaut uz mirkli pirmajā pleķī

     [+] [-]

, 2012-01-25 20:12, pirms 12 gadiem
klau, kur var atrast to prognožu spēli?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-25 22:01, pirms 12 gadiem
Man ir citi favoriiti!

     [+] [-]

, 2012-01-26 01:47, pirms 12 gadiem
Man liekas, ka vispaarliecinoshaakaa turniiraa pagaidaam ir bijusi Vika. Es vinju liktpar favoriiti.

     [+] [-]

, 2012-01-26 01:48, pirms 12 gadiem
nu nadals tocna neuzvares-patreiz vajakais no siem cetriem. federers sp[ele neticami labi, lai ari pielauj nepiespiestas kludas biku pa daudz. marejs ir manami pielicis un apnemibas pilns. djoko... nu ja vions sodien atrada veidu ka uzvaret-visu cienu un domaju pamatoti galvenais favorits. domaju ka tituls izskirsies djoko-murraya pusfinala.
par sievietem-azarenka un sarapova