Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo: "Neesmu priecīgs par neiemesto soda metienu"

Artūrs Šāblis
Artūrs Šāblis

Adetokunbo: "Neesmu priecīgs par neiemesto soda metienu"
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas jaunās sezonas pirmo spēli šonakt aizvadīja Milvoki "Bucks", kurā ar viena punkta starpību (121:122) piekāpās Bostonas "Celtics" vienībai. Aizvadītās sezonas līgas vērtīgākais spēlētājs jeb MVP Jannis Adetokunbo guva 35 punktus un savāca 13 atlēkušās bumbas, tomēr mača pēdējā sekundē nerealizēja soda metienu, kas būtu nodrošinājis papildlaiku un iespēju pacīnīties par uzvaru sezonas iesākumā. Pēc mača grieķu uzbrucējs komentēja savu kļūdu spēles izšķirošajos brīžos.

"Neesmu priecīgs par neiemesto soda metienu," pēc zaudējuma atzina Adetokunbo. "Tomēr to vairs nevar izmainīt, viss jau ir noticis. Šoreiz neiemetu otro soda metienu, cerams, nākamreiz šādā situācijā varēšu realizēt nākamo. Šādai mentalitātei ir jābūt," komentēja divkārtējais līgas MVP.

"Tomēr skaidrs, ka šādās situācijās uz taviem pleciem gulstas kāda atbildība. Ja tu neiemet, tas ir viss. Komanda zaudē. Esmu uzvarētājs un vēlos darīt visu, kas ir manos spēkos, lai palīdzētu savai komandai uzvarēt. Tomēr ir jāmācās no katras situācijas, kurā basketbols tevi noved," turpināja superzvaigzne, kurš vēl šomēnes parakstīja lielāko līgumu NBA vēsturē. Nākamajos piecos gados ar Milvoki komandu Adetokunbo nopelnīs 228,2 miljonus dolāru.

Iepriekšējā sezonā Milvoki "Bucks" komandas līderis 63 spēlēs vidēji guva 29,5 punktus, savāca 13,6 atlēkušās bumbas un atdeva 5,6 rezultatīvas piespēles. Komanda regulāro sezonu noslēdza pirmajā vietā visā līgā, tomēr izslēgšanas spēlēs jau otrajā kārtā atzina finālistes Maiami "Heat" pārākumu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-24 16:34, pirms 3 gadiem
Kādu citu aizmesto garām spēles laikā nenožēlo? Kāda jēga šitādas atmaskas dzīt. Jebkurš spēles sodiņš izteica spēles likteni.

     [+] [-]

, 2020-12-24 17:09, pirms 3 gadiem
Ok, bik kļūdījos, bet tas nemaz rakstā nav norādīts kāpēc un kad meta tos sodiņus....

     [+] [-]

, 2020-12-24 18:09, pirms 3 gadiem
Celtics pelnīti uzvarēja un Teituma metiens pāri Giannis ir crazy!

     [+] [-]

, 2020-12-24 19:16, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Celtics pelnīti uzvarēja un Teituma metiens pāri Giannis ir crazy!
crazy, bet halava totali garam aizmeta, bet vairogs savu darbu izdarija. nejau speciali vins bankshot meta

     [+] [-]

, 2020-12-24 19:18, pirms 3 gadiem
Nu ne jau viņš pats vienkārši izdomāja tādu frāzi izteikt!!! Kādreiz paklausās jautājumus, kādus uzdod US žurnālisti 😂 nebrīnos, ka KD atšuva barkliju🤣