Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam un "Senators" zaudējums Karolīnā

Jānis Pārums

Daugaviņam un "Senators" zaudējums Karolīnā
Kaspars Daugaviņš (centrā) ar komandas biedriem
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais klubs Otavas "Senators", kas viesos pagarinājumā ar 1:2 piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

Pēc Andreasa Nodla metiena mājinieki vadībā izvirzījās jau pirmās trešdaļas trešajā minūtē, tomēr dažas minūtes līdz perioda beigām "Senators" izdevās panākt izlīdzinājumu – precīzs bija Filips Kuba – 1:1 (jāpiebilst, ka jau pirmajā trešdaļā "Hurricanes" pa pretinieku vārtiem izdarīja 19 metienus, kamēr "Senators" – tikai sešus).

Atlikušajās divās pamatlaika trešdaļās nevienai no komandām vairs neizdevās gūt vārtus, tāpēc uzvarētājs bija jānoskaidro papildlaikā. Tā otrajā minūtē Tuomu Rūtu "Senators" vārtu priekšā bija acīgākais pēc Džeja Harisona metiena, nodrošinot mājiniekiem uzvaru.

Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 13 minūtes 53 sekundes (2:25 – mazākumā), izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, zaudēja visos trīs iemetienos un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Maršandam 3+2, "Bruins" grauj "Panthers"

Graujošu uzvaru savā laukumā izcīnīja Bostonas "Bruins", kas ar 8:0 sagrāva Floridas "Panthers". Lielisku spēli aizvadīja Breds Maršands, kurš ar vārtiem mazākumā atklāja spēles rezultātu, bet trešajā trešdaļā guva vēl divus vārtus, sasniedzot hat trick. Turklāt Maršands asistēja arī divos vārtu guvumos, tādejādi nopelnot piecus rezultativitātes punktus.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Bruins – Panthers8:0
Devils – Capitals4:3PM
Islanders – Maple Leafs3:5
Rangers – Flyers4:2
Hurricanes – Senators2:1P
Jets – Penguins1:4
Stars – Predators6:3
Avalanche – Lightning2:1P
Coyotes – Blues2:3
Canucks – Flames1:3
Sharks – Kings2:1PM

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2011-12-24 09:36, pirms 12 gadiem
Cik zinu, tad NHL 3. un 4. maiņas spēlētājiem nav primārais gūt punktus, tās ir tā saucamās "energy lines".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +23 [+] [-]

, 2011-12-24 09:50, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Daugaviņam NHL kā leģionāram būtu jāgūst punkti ja vēlas tur uzkavēties.
NHL nav tāds termins kā 'leģionārs'. Tur fani nav aprobežoti nacionālisti (izņemot Kvebekas provinci) un galvenais ir komandas spēle un uzvara, vai tur ir 30 amerikāņu, kanādiešu vai krievu.

  +7 [+] [-]

, 2011-12-24 10:27, pirms 12 gadiem
Daugaviņš uz Ziemassvētkiem ir palicis kluss

  -3 [+] [-]

, 2011-12-24 10:35, pirms 12 gadiem
Speks ir usas nav ūsu nav punktu jagaida kad atkal Daugavinam bus usas izaugusas

  +6 [+] [-]

, 2011-12-24 10:44, pirms 12 gadiem
Bruini tīri tā neko apspēlēja pantēras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-24 11:39, pirms 12 gadiem
eu autor, zini kāda ir atšķirība, kad zaudēts ir pamatlaikā vai papildlaikā? Varbūt noskaidro kāda, lai virsraksts nemelotu!
Kad Dinamo zaudē papildlaikā, tad virsrakstā to min, bet šajā un vairākos citos nē!

Diskriminācija!

     [+] [-]

, 2011-12-24 11:59, pirms 12 gadiem
tagad jau nr.2 - jo OTT tik daudz traumēto, ka uz augšu pacelts arī M.Hoffman (reāli uz 1 spēli), jo atgriežas M.Michalek.
Slēpts komentārs: RobertsR

     [+] [-]

, 2011-12-24 12:24, pirms 12 gadiem
Kurš redzēja maču,kā Kaspars un viņa maiņa kopumā izskatījās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-12-24 12:50, pirms 12 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Neiet runa par faniem,bet klubu un tā vadības korpusa,ja nesaprati.
Un to spečuki neslēpj,bet saka atklāti Can/ASV = Leģionārs,vieta tiks dota vietējam. Un NHL ir gaļas mašīna,kur katru gadu piesaista jaunos spēlētājus un eksperementē. Daugava ir kandidāts nr - 1. Ko viņš pats neslēpj un teica intervijā. Tā kā sapnis izsapņots var tikt ātri. To ir izsapņojis ne viens vien.
Runa nevar "iet", tāpat kā tā nevar skriet, vai stāvēt!

  -2 [+] [-]

, 2011-12-24 13:04, pirms 12 gadiem
Derētu kērlinga ripu iemēģināt.. Nekā personīga..

  +4 [+] [-]

, 2011-12-24 13:06, pirms 12 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: NHL nav tāds termins kā 'leģionārs'. Tur fani nav aprobežoti nacionālisti (izņemot Kvebekas provinci) un galvenais ir komandas spēle un uzvara, vai tur ir 30 amerikāņu, kanādiešu vai krievu.
Ak tad kvebekieši ir aprobežoti nacionālisti?

  +2 [+] [-]

, 2011-12-24 13:21, pirms 12 gadiem
neoxeo rakstīja: Kurš redzēja maču,kā Kaspars un viņa maiņa kopumā izskatījās?
normāli izskatījās. Pie tam kad Otava palika lielajā mazākumā (3 vs5) , laukumā sūtija tieši Daugaviņu + 2 aizsargi. visu lielo mazākumu no uzbrucējiem mainijās tikai Daugava ar Konopku, ja nemaldos. Ar tiešajiem pienākumiem - neitralizēt pretinieku vadošos - tika galā.

     [+] [-]

, 2011-12-24 13:48, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Daugaviņam NHL kā leģionāram būtu jāgūst punkti ja vēlas tur uzkavēties.
Nezināju, ka NHL arī ir tik izteikts leģionāru teiciens kā, piemēram, KHL - man visu laiku likās, ka tur visi ir daudz maz vienlīdzīgi.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-24 13:49, pirms 12 gadiem
Cipanz rakstīja: normāli izskatījās. Pie tam kad Otava palika lielajā mazākumā (3 vs5) , laukumā sūtija tieši Daugaviņu + 2 aizsargi. visu lielo mazākumu no uzbrucējiem mainijās tikai Daugava ar Konopku, ja nemaldos. Ar tiešajiem pienākumiem - neitralizēt pretinieku vadošos - tika galā.
Un Daugaviņam ir lielākais spēles laiks komandā, spēlējot mazākumā.

  +3 [+] [-]

, 2011-12-24 13:50, pirms 12 gadiem
ceru, ka veiksies turpmākajās spēlēs un izdosies noturēties NHL, bet ja nu gadījumā neizdosies, tad labāk redzētu viņu pie mums Dinamo nekā AHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-12-24 14:30, pirms 12 gadiem
uz bērnudārzu!

Pēdējais _ Lietuvietis rakstīja: UZ DINĀMO !!!

  +2 [+] [-]

, 2011-12-24 15:07, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Daugaviņam NHL kā leģionāram būtu jāgūst punkti ja vēlas tur uzkavēties.
komanda nesastāv no viena Daugaviņa.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-24 15:25, pirms 12 gadiem
Njaa ,lai arii viesuli speelee kopumaa otavu pamatiigi nomeetaaja un vaardsarga FANTASTISKAA speele glaaba no zaudeejuma pamatlaikaa,bet pat pie taas atrasanaas nomeetaato lomaa otava vareeja izvirziities vadiibaa un meiginaat uzvareet pamatlaikaa,bet bisk nepaveicaas divreiz pa stangu.Daugavam aatraak dazu dienu paartraukumu,lai sakaarto domas.Galvaa ir speeks.Atskiriibaa no for example 10 games back Daugavina sniegumaa ir nedaudz iezagusaas bailes.Nepatika komenteetaaja taads taa kaa uzbrauciens Daugavam tresajaa tresdalaa par vienu speeles epizodi pat netaa kaa uzbrauciens,bet taa kaa biski iesmeeja par Daugavinu vienaa epizodee.Daugavins sev atveeleetajaa laikaa speeleeja ok.Var redzeet,ka vins loti loti veelas palikt nhl jo laukumaa censas kaa traks,bet kaa jau teicu vinam steidzami nepieciesams paartraukums.Jaaatpuusas jaasakaarto domas jaasaved sevi kaartiibaa psihologiski jo galvaa vinam man taa liekas liela putra.Tas izskaidrojums ar gan nogurumu milziigo centiibu baileem kas buus taalaak ja neguus punktus baileem nokluudiities jo tas iespeejams var novest pie sapna beigaam liidz ar to ja ir bailes nokluudiities arii efektivitaate uz laukuma kluus sliktaaka.Hokejaa sekundes desmitdalai ir liela noziime un ja iz baileem kluudiities Kaspars katru reizi kad tiks pie ripas paardomaas bisku ilgaak pirms atdot piespeeli partnerim tas var maksaat daargi.Nu lai muusu letinam veicas cerams,ka viss buus labi

     [+] [-]

, 2011-12-24 15:55, pirms 12 gadiem
tas ir jūsu vienīgais kritērijs ? punkti ?
nu ak dievs, treneri taču skatās uz tika daudz dažādām lietām. šaubos, ka viņi no daugaviņa gaida hattricku katru otro spēli. ja kāds ir skatījies spēles, tad būs ievērojis, ka tad, ka viņa maiņa iziet laukumā, viņi bieži vien rada satraukumu pretinieku zonā. ir bijušas daudzas pārtvertas un/vai izcīnītas ripas, kas ir ļavis tai maiņai uzkavēties uzbrukuma zonā.
neskatās taču tikai uz plikiem punktiem treneru korpus, kad izlemj, ko sūtīt lejā un kuru saukt augšā no fārmkluba. tāpēc, ja arī drīzumā daugaviņš tiks nosūtīts atpakaļ uz ahl (cerēsim, protams, ka nē) tad tas noteikti nebūs tikai un vienīgi tāpēc, ka nav guvis rezultativitātes punktus

  +3 [+] [-]

, 2011-12-24 17:21, pirms 12 gadiem
Daumants666 rakstīja: Njaa ,lai arii viesuli speelee kopumaa otavu pamatiigi nomeetaaja un vaardsarga FANTASTISKAA speele glaaba no zaudeejuma pamatlaikaa,bet pat pie taas atrasanaas nomeetaato lomaa otava vareeja izvirziities vadiibaa un meiginaat uzvareet pamatlaikaa,bet bisk nepaveicaas divreiz pa stangu.Daugavam aatraak dazu dienu paartraukumu,lai sakaarto domas.Galvaa ir speeks.Atskiriibaa no for example 10 games back Daugavina sniegumaa ir nedaudz iezagusaas bailes.Nepatika komenteetaaja taads taa kaa uzbrauciens Daugavam tresajaa tresdalaa par vienu speeles epizodi pat netaa kaa uzbrauciens,bet taa kaa biski iesmeeja par Daugavinu vienaa epizodee.Daugavins sev atveeleetajaa laikaa speeleeja ok.Var redzeet,ka vins loti loti veelas palikt nhl jo laukumaa censas kaa traks,bet kaa jau teicu vinam steidzami nepieciesams paartraukums.Jaaatpuusas jaasakaarto domas jaasaved sevi kaartiibaa psihologiski jo galvaa vinam man taa liekas liela putra.Tas izskaidrojums ar gan nogurumu milziigo centiibu baileem kas buus taalaak ja neguus punktus baileem nokluudiities jo tas iespeejams var novest pie sapna beigaam liidz ar to ja ir bailes nokluudiities arii efektivitaate uz laukuma kluus sliktaaka.Hokejaa sekundes desmitdalai ir liela noziime un ja iz baileem kluudiities Kaspars katru reizi kad tiks pie ripas paardomaas bisku ilgaak pirms atdot piespeeli partnerim tas var maksaat daargi.Nu lai muusu letinam veicas cerams,ka viss buus labi
Varu tikai piekrist, ka pēdējās spēlēs Kaspara sniegumā ir parādījusies nedrošība un pat pārāk liela piesardzība. Pie spēles vienādos sastāvos brīžam izskatās, ka Daugaviņš īsti nezin, ko darīt situācijās kad ir ripa līdz ar to sanāk kļūdīties gan to pazaudējot, gan atdodot neprecīzas piespēlēs. Vislabāk Daugaviņš izskatās tais mirkļos, kad tiek laukumā vienā maiņa ar Kondru, ja vēl klāt ir Smits, tad pretinieku zonā ir pamatīga vētra. Savukārt īsti spēle nevedas kopā ar Nīlu vai Konopku, tad šķiet, ka īsti nav paļāvības uz partneriem. Par labu Kaspara spēlei nenāk, tas ka Otava regulāri jauc 3/4 maiņas virknējumus un Kaspara pavadītais laiks vienādos sastāvos ir ļoti neregulārs un neprognozējams līdz ar to sanāk būt pastāvīgā spriedzē gaidot, kad izlaidīs laukumā. Piemēram, spēlē pret Viesuļiem, Daugaviņš otrajā puslaikā pēc 10tās minūtes vispār netika laukumā, vienubrīd pat pieļāvu domu, ka kāda mikrotrauma, bet trešajā periodā atkal tika izlaists laukumā. Kaspara lielākais trumpis joprojām ir izcilā spēle mazākumā, pareizā attieksme un centība jebkurā spēles epizodē, tas arī šobrīd viņam ļauj būt Otavā, iespējams ar to pietiks, lai arī visu šo sezonu aizvadītu tur.

Ir jāsaprot, ka Senators ar Daugaviņu kā 1/2 maiņas uzbrucēju, kas taisa spēles rezultātu nerēķinās, arī nākotnē tas neizskatās reāli. Tāpēc mums līdzjutējiem nebūtu godīgi prasīt un gaidīt no Kaspara punktus katrā spēlē vai katrā otrajā. Daugaviņš ir lielisks kā "penalty killers" un tas viņam ļauj spēlēt NHL. Tā ka priecāsimies par to cik labi Kasparam ir sanācis nospēlēt šai spēles elementā nevis sūkstīties, ka nav piepildīti mūsu nereālie sapņi, tieši tāpat kā mēs priecājāmies par Kārļa dzelzs vīra statusu un bloķētajiem metieniem. Katram komandā ir sava vieta un loma.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-25 12:09, pirms 12 gadiem
De-Go-Vens turies!!!