Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā ''Tenax'' apspēlē LSPA, sievietēm uzvar ''Latgols''

Krišs Upenieks

Vīriešu Virslīgā ''Tenax'' apspēlē LSPA, sievietēm uzvar ''Latgols''
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas handbola Virslīgā šodien tika aizvadītas trīs spēles. Vīru cīņā ''Vaiņode'' savā laukumā ar 31:23 pieveica ''Ogri'', bet Dobeles ''Tenax'' apspēlēja (32:26) ''LSPA/NB SAN'' handbolistus. Dāmām šovakar pie uzvaras tika ''Latgols'', kas ar 40:32 uzvarēja vietējo Dobeles komandu.

Vaiņodē līdzīga spēle risinājās tikai līdz pirmā puslaika vidusdaļai, bet atlikušajā laikā mājinieki pārliecinoši pārņēma iniciatīvu, izcīnot drošu uzvaru ar 31:23. Rezultatīvākais uzvarētājiem Andis Grundmanis, kura kontā deviņi precīzi metieni. Arnolds Straume viesu sastāvā izcēlās ar pieciem goliem. Dobelē vietējā ''Tenax'' uzņēma ''LSPA/NB SAN'' komandu. Ja pēc pirmā puslaika vēl vadībā (15:12) bija LSPA, tad otrajā spēles nogrieznī krietni pārāki bija mājinieki, izcīnot panākumu ar 32:26. ''Tenax'' rindās pa sešiem vārtiem Oskaram Arājam un Egilam Politeram. LSPA sastāvā septiņi precīzi metieni Andim Ērmanim.

Sieviešu Virslīgā šodien aizvadīta viena spēle, kurā ''Dobele SS'' uzņēma ''Latgols'' spēlētājas. Spēles pirmais puslaiks praktiski aizritēja punkts punktā, tomēr divu punktu pārsvaru iekrāt spēja viešņas (18:16). Otrajā puslaikā ''Latgols'' pārsvars jau bija lielāks un galarezultātā uzvara ar 40:32. Savas komandas panākumu ar 13 precīziem metieniem sekmēja Anita Puncule. Dobelnieču rindās ar 14 vārtiem izcēlās Laura Ņeverovska.

Rīt vīriešu Virslīgas čempionātā divas spēles un tikpat arī dāmām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2012-11-24 21:03, pirms 11 gadiem
Ludzas meitenes 2. puslaika saakuma noraka Dobeli

  +1 [+] [-]

, 2012-11-24 22:46, pirms 11 gadiem
Labi nospēlēja Ludzas meitenes.

     [+] [-]

, 2012-11-24 23:06, pirms 11 gadiem
Skifs šogad izskatās kā Rīgas Dinamo hoķī- nekā. Kā zaudē un laiks iet uz beigām, tā katrs pa sevi kaut ko cenšas panākt