Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bērziņam 0+2, Pečura debitē ar piespēli

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Bērziņam 0+2, Pečura debitē ar piespēli
Šovakar pienāca ilgi gaidītā Sergeja Pečuras debija "Neman"
Foto: www.xk-kc.ru

Rezultatīvu vakaru Baltkrievijas Ekstralīgā aizvadījuši tajā spēlējošie latviešu hokejisti. Kamēr Armands Bērziņš atzīmējās uzreiz ar divām rezultatīvām piespēlēm, Kaspars Saulietis, Sergejs Pečura un Atvars Tribuncovs katrs atdeva pa vienai rezultatīvai piespēlei.

Bērziņam divas piespēles komandas uzvarā

Armanda Bērziņa pārstāvētā Minskas "Yunost" šovakar tikās ar līgas pastarīti Novopolockas "Khimik-SKA", pārspējot to ar 5:3. Pēc pirmajiem diviem periodiem rezultāts bija jau 5:1 minskiešu labā. Trešajā periodā "Khimik-SKA" hokejistiem izdevās divus vārtus atgūt, taču līdz neizšķirtam novopolockiešiem pietrūka.

Armands Bērziņš mačā atzīmējā ar divām rezultatīvām piespēlēm, tādējādi šosezon gūdams jau 12 rezultativitātes punktus. Nākamo spēli "Yunost" aizvadīs parīt, 26. oktobrī, kad tiksies ar Saulieša un Pečuras pārstāvēto Grodņas "Neman" vienību.

Pečura debitē ar piespēli un uzvaru

Kaspara Saulieša un Sergeja Pečuras pārstāvētā Grodņas "Neman" šovakar ar 3:2 pārspēja HK "Lida" vienību. Lai gan pirmie vadībā izvirzījās HK "Lida" hokejisti, otro periodu abas komandas noslēdza jau neizšķirti, taču trešā perioda nogalē uzvaras vārtus pēc Saulieša piespēles guva Artjoms Božko.

Gan Saulietis, gan Pečura mačā atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli. Uzvara ļāva "Neman" vienībai nostiprināt trešo pozīciju līgas kopvērtējumā. Nākamo spēli "Neman" aizvadīs parīt, kad tiksies ar Minskas "Yunost" vienību.

Tribuncova "Gomel" zaudē līderpozīciju

Šīvakar spēlē Atvara Tribuncova pārstāvētā Gomeļas vienība ar 2:3 piekāpās Soļigorskas "Shakhter" vienībai. Pēc tam, kad "Shakhter" izvirzījās vadībā ar 2:0, otrajā periodā gomeļiešiem izdevās panākt neizšķirtu, taču trešajā periodā uzvaras vārtos tomēr izdevās gūt "Shakhter".

Atvars Tribuncovs šajā spēlē atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli. Nākamo spēli klubs aizvadīs 27. oktobrī, tiekoties ar Liepājas "Metalurga" hokejistiem.

Izmantotie resursi:

hockey.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-25 15:19, pirms 13 gadiem
Jā, tavs redzējums ir jauks! Var teikt esi gaissreģis...Lieliski būtu maiņā ar pogu- ja vēl atrastu tresso...varētu braukt uz paraolimpiskām spēlēm,starp aklajiem!