Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Rumānijas klubs kaitina poļu "Legia" ar bumbu padevējiem "Celtic" formās

Rolands Eliņš

Rumānijas klubs kaitina poļu "Legia" ar bumbu padevējiem "Celtic" formās
"Legia" spēlētāji bija spiesti visa mača gaitā noraudzīties atgādinājumā par Glāzgovas "Celtic"

Vakar Eiropas līgas kvalifikācijas mačā Rumānijas komanda "Botosani" ar visai neierastu paņēmienu cerēja izsist no līdzsvara vai vienkārši pazoboties par saviem pretiniekiem Varšavas "Legia".

"Botosani" pirmajā spēlē Varšavā bija zaudējusi 0:1, taču vakar savā laukumā vēl saglabāja labas cerības atspēlēties. Vai nu ar vēlmi uzlabot savas cerības laukumā, izsitot pretiniekus no līdzsvara, vai vienkārši pasmīnot par pretinieku pagājušo vasaru, "Botosani" bija sarūpējuši bumbu padevējus, kuri ietērpti Glāzgovas "Celtic" futbola komandas formās.

Kāpēc"Celtic"? Jo tieši pret skotu klubs pagājušajā gadā spēkojās ar Varšavas komandu Čempionu līgas kvalifikācijā un tika sakauts divu spēļu summā ar 1:6, taču pēc "Legia" kļūdas, laukumā uz pāris minūtēm uzlaižot diskvalificētu spēlētāju, un barga UEFA piespriestā soda (tehniskais zaudējums) tālāk tika tieši "Celtic".

Varšavas klubs šo lēmumu apstrīdēja teju visās iespējamajās apelācijas instancēs, izvērsās arī plaša polemika starp abu klubu pārstāvjiem, taču nekas nemainījās. Veco Varšavas sāpju piesaukšana gan nepalīdzēja arī "Botosani", jo vakar viņi cieta neveiksmi ar 0:3 un izstājās no Eiropas līgas.

Šī nav pirmā reize, kad "Legia" futbolisti citas spēles laikā spiesti saņemt pretinieku atgādinājumu par neveiksmēm pret "Celtic". Pagājušajā gadā Polijas komandas Bjalistokas "Jagiellonia", kurā šobrīd spēlē Latvijas izlases futbolists Igors Tarasovs, pirms vietējā čempionāta spēles pret "Legia" nejauši stadiona skaļruņos atskaņoja Čempionu līgas himnu.

Izmantotie resursi:
Romanian Side Botosani Troll Legia Warsaw By...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-24 13:05, pirms 9 gadiem
Rumāņu nabadzības līmenis.

     [+] [-]

, 2015-07-24 13:20, pirms 9 gadiem
Labi, ka Legia uzvarēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-07-24 14:33, pirms 9 gadiem
essavamāte. rakstīja: Rumāņu nabadzības līmenis.
Latvija nav bagātāka

  +2 [+] [-]

, 2015-07-24 15:28, pirms 9 gadiem
Nesaprotu loģiku.
Tieši pretinieks sadusmosies un sāks spēlēt vēl labāk

  -2 [+] [-]

, 2015-07-24 17:00, pirms 9 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Latvija nav bagātāka
Ja par visu Latviju spriestu pēc tevis, tad tev būtu taisnība.