Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Man vēl būs iespējas pārspēt savu rekordu"

Porziņģis: "Man vēl būs iespējas pārspēt savu rekordu"
Kristaps Porziņģis
Foto: Ekrānuzņēmums

NBA komandas Ņujorkas "Knicks" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš aizvadītās nakts spēlēt pret Čikāgas "Bulls" (115:107) atkārtoja savu karjeras rekordu, gūstot 29 punktus, izteicās, ka viņam vēl būs iespējas pārspēt rekordu, bet šovakar svarīgākais ir komandas uzvara.

"Katrai spēlei centies sagatavojies vienādi, bet nekad nezini, kā reaģēs tavs ķermenis. Ļoti, ļoti koncentrējos uz spēku atjaunošanu. Līdz sezonas beigām atlikušas kādas desmit spēles, kuras vēlos aizvadīt augstākajā līmenī," pēc mača izteicās Kristaps Porziņģis.

"Labi kustinājām bumbu, bijām gana agresīvi un ātri. Sākot no aizsardzības, spēlējām komandas spēli un viss izdevās," veiksmīgo sniegumu spēles vidusdaļā izskaidro Kristaps. "Tā mums jāspēlē katrā mačā. Zinājām, ka pēc lielā pārtraukuma viņi dosies laukumā apņēmības pilni un mēģinās atgriezties spēlē, taču mēs labi nostrādājām aizsardzībā un uzbrukumā viss gāja no rokas. Katrā mačā tā nenotiek. Spējām palielināt pārsvaru un to nosargāt."

"Kurts [Rembiss] dara labu darbu, viņš bieži sarunājas ar mani. Ir grūti kļūst par galveno treneri sezonas vidū un cerēt, ka tagad visi sāks demonstrēt savu labāko sniegumu," norādīja Porziņģis. "Viņš daudz runā ar spēlētājiem, vaicā, kā viņi jūtas un ko viņi labprātāk gribētu darīt. Uzskatu, ka komunikācijas daļa ir ļoti būtiska. Tieši tādēļ vairāki spēlētāji, ieskaitot mani, atkal uzlabo savu sniegumu."

Vaicāts par to, vai Porziņģis spēles beigās zinājis, ka ir tuvu karjeras rezultativitātes rekordam, "Knicks" basketbolists atbildēja, ka pēdējā ceturtdaļā palūkojies uz tablo. "Redzēju, ka esmu atkārtojis karjeras rekordu, taču nevēlējos apzināti izmest kādu sasteigtu pēdējo sekunžu metienu, lai tikai pārspētu rekordu. Man vēl būs spēles, kurās varēšu to pārspēt, bet šovakar svarīgākais bija tas, ka mēs uzvarējām."

Izmantotie resursi:
nba.com/knicks

  -1 [+] [-]

, 2016-03-24 10:01, pirms 8 gadiem
"Labi kustinājām bumbu"
Nezinu īsti kādēļ, bet šis tulkojums man lika iesmieties
Laikam jau, jo centos iztēloties kā viņi kustina to bumbu

  -1 [+] [-]

, 2016-03-24 10:14, pirms 8 gadiem
Galvenā panākuma atslēga drīzāk bija troikas

  +7 [+] [-]

, 2016-03-24 10:16, pirms 8 gadiem
Blogs Par Hokeju rakstīja: "Labi kustinājām bumbu"
Nezinu īsti kādēļ, bet šis tulkojums man lika iesmieties
Laikam jau, jo centos iztēloties kā viņi kustina to bumbu
nejau tapec ka tu centies iedomaties.. vnk basketbolu neesi spelejis.. jo tas pat nav tulkojums, bet gan vienkarsa basketbola terminologija

  -3 [+] [-]

, 2016-03-24 11:42, pirms 8 gadiem
Robis rakstīja: nejau tapec ka tu centies iedomaties.. vnk basketbolu neesi spelejis.. jo tas pat nav tulkojums, bet gan vienkarsa basketbola terminologija
Runa par to, ka tizli izklausās un ka tā vietā "moved the ball" var tulkot kā "pārvietojām bumbu", piemēram.

     [+] [-]

, 2016-03-24 13:31, pirms 8 gadiem
tikmēr trenneris laukuma mala dod norādījumus spēlētājiem: Puiši pārvietojam bumbu!!!
Jā neskan tizli...

  +5 [+] [-]

, 2016-03-24 13:48, pirms 8 gadiem
Echoes rakstīja: Runa par to, ka tizli izklausās un ka tā vietā "moved the ball" var tulkot kā "pārvietojām bumbu", piemēram.
Un tieši par to arī runā Robis, ka latviski neviens treneris, spēlētājs vai kāds cits, kas ar to ir nodarbojies, nesaka "pārvietojam/transportējam" vai kā citādi. Latviski lieto "kustina bumbu". Tulkot jau var visādi, bet runa par to, kā to pielieto aprindās..

     [+] [-]

, 2016-03-24 17:25, pirms 8 gadiem
KP ķermenis labi nospēlējis

  -2 [+] [-]

, 2016-03-24 18:53, pirms 8 gadiem
Vienā spēle izšauj un visi jau pakaļas laiza. Camon,nebūs nekas tālāk tamlīdzīgs labi ja 15+7 dabūs .

  +1 [+] [-]

, 2016-03-24 19:38, pirms 8 gadiem
zaxx rakstīja: Vienā spēle izšauj un visi jau pakaļas laiza. Camon,nebūs nekas tālāk tamlīdzīgs labi ja 15+7 dabūs .
No kā tāds stulbs secinājums? Dienas ies un būs vēl tikai labāk.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-24 20:22, pirms 8 gadiem
zaxx rakstīja: Vienā spēle izšauj un visi jau pakaļas laiza. Camon,nebūs nekas tālāk tamlīdzīgs labi ja 15+7 dabūs .
Varbūt šosezon career high nedabūs. Bet nākamsezon gan būs vairāk. Un kāda tev starpība,ka cilvēki priecājas par KP sasniegumiem

     [+] [-]

, 2016-03-25 01:40, pirms 8 gadiem
viss ko Freimanis var Kustināt ir Savu Sardeli kur ir Noviks ar Zelta rakstiem ??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja