Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tiesas prāva pret "Lakers" centru Kazinsu izbeigta

Rolands Eliņš

Tiesas prāva pret "Lakers" centru Kazinsu izbeigta
Demarkuss Kazinss. Foto: AFP/Scanpix

Atsaucoties uz Demarkusa Kazinsa advokātu, ESPN vēsta, ka Kazinsam izvirzītās apsūdzības par uzmākšanos un draudu izteikšanu ir atsauktas un tiesas prāva pret viņu izbeigta.

Augustā Alabamas štatā ASV tika izrakstīta Demarkusa Kazinsa aresta orderis. Kazinsa bērna māte Kristija Vesta bija vērsusies policijā ar apsūdzībām par Kazinsa agresīvo uzmākšanos, cenšoties panākt tikšanos ar abu kopējo bērnu. Kazinss telefona sarunā, kas tika publicēta ASV medijos, bija izmantojis draudus, solot Vestu nošaut.

Lieta pret Kazinsu tagad ir atsaukta. Kriminālprocesa dēļ Kazinss, kurš šosezon nevar spēlēt traumas dēļ, šonakt nebija kopā ar „Lakers” komandu tās uzvarā Oklahomsitijā, taču atsaukto apsūdzību dēļ Kazinsam šī lieta ir beigusies.

29 gadus vecais Kazinss gan tāpat var saņemt NBA disciplinārsodu, kad būs gatavs atgriezties laukumā. NBA ir tiesības sodīt spēlētāju par viņa izturēšanos ārpus basketbola laukuma arī tad, ja viņa vaina netiek pierādīta tiesas priekšā.

Kazinss pievienojās „Lakers” rindām šosezon, taču vasarā saplēsa krusteniskās saites un, visticamāk, izlaidīs visu sezonu. Viņa vietā „Lakers” piesaistīja Dvaitu Hovardu, un šis solis Losandželosas komandai izrādījās veiksmīgs. „Lakers” guvusi 13 uzvaras 15 spēlēs, un Hovards ticis pie 6.9 punktiem un 7.5 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē, rādot veiksmīgu spēli aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2019-11-23 13:49, pirms 4 gadiem
Ticam, ka Kurucs ar tix attaisnots un par uzmākšanos no tiesvedības saņems kompensācijā vsm 30 miljonus!!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-11-23 16:12, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Ticam, ka Kurucs ar tix attaisnots un par uzmākšanos no tiesvedības saņems kompensācijā vsm 30 miljonus!!!!
No kā?

     [+] [-]

, 2019-11-23 17:09, pirms 4 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: No kā?
Ta pofig no kā !!! galvenais ka dabūs 30miljonus