Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" uzvar un kļūst par līgas līderi

"Rangers" uzvar un kļūst par līgas līderi
Matss Cukarello (no kreisās) Ņujorkas "Rangers" kreklā
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas četras spēles. Vienā no tām Ņujorkas "Rangers" mājās ar rezultātu 7:2 sagrāva Rietumu līderi Anaheimas "Ducks", pakāpjoties uz pirmo vietu līgā.

Jau spēles sākumā rezultātu atklāja Kris Kreiders, izvirzot vadībā Ņujorku, taču nedaudz vairāk kā minūti vēlāk, Korijs Perijs guva savus 30. vārtus sezonā, izlīdzinot rezultātu. Taču kad tika nospēlētas 05:43 minūtes, Dereks Stepans vairākumā atjaunoja "Rangers" vadību 2:1. Kad periods bija nedaudz vairāk kā pusē, Karls Hagelins jau dubultoja mājnieku pārsvaru 3:1. Taču perioda turpinājumā Perijs guva savus otros vārtus un samazināja vārtu starpību līdz minimumam 3:2. Turpinājumā četrus bezatbildes vārtus guva "Rangers" hokejisti, uzvarot mačā ar 7:2. Rezultatīvākais Stepans ar 2+1 un Kīts Jandls ar 0+3. Līdz ar uzvaru "Rangers" sasniedza 99 punktu robežu, dalot pirmo vietu ar "Ducks" un "Canadiens", taču ir aizvadījuši mazāk spēles 71, pret attiecīgi 74 un 73.

Citā spēlē pie trešās uzvaras pēc kārtas tika Tampabejas “Lightning”, kura mājās ar rezultātu 5:3 pārspēja Bostonas “Bruins” hokejistus, kruiem tā bija ļoti svarīga spēle, jo uz papēžiem min Otavas "Senators" vienība. Pamatus jau “Lightning” ielika pirmajā trešdaļā, kad tika uzvarēts ar rezultātu 3:1. Otrajā periodā Džeisons Garisons pārsvaru trīskāršoja 4:1. Taču trešo periodu “Bruins” hokejisti spēja uzvarēt ar 1:2, lai gan otrie vārti, trešie mačā, tika gūti vien 48 seknudes līdz spēles beigām.

Savukārt Detroitas “Red Wings” pagarinājumā ar 2:1 spēja uzveikt Sentluisas “Blues” hokejistus, pārtraucot divu spēļu zaudējumu sēriju. Pirmie vārti tika gūti, kad spēle jau bija teju pusē, vairākumā rezultātu atklāja Aleksandrs Stīns no “Blues”. Detroitieši izlīdzinājumu panāca trešajā trešdaļā, 24 sekundes pēc perioda sākuma svilpes, Ēriks Kouls guva savus 21. vārtus šosezon. Lai tiktu izcīnīta uzvara, “Red Wings” vajadzēja tieši 20 minūtes spēles tīrā laika, jo kad tika nospēlētas 24 sekundes pagarinājumā, uzvaras vārtus guva Džastins Abdelkaders, kuram tie bija divdesmitie.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-03-23 12:49, pirms 9 gadiem
Rangers turpina Labu sniegumu, un ceļo pretī prezidenta trofejai.

     [+] [-]

, 2015-03-23 12:50, pirms 9 gadiem
Vai tiešām Lundkvists nepalīdzēs izslēgšanas spēlēs?

     [+] [-]

, 2015-03-23 14:12, pirms 9 gadiem
Lundkvists jau otrdien būs ierindā pret Kings. Visticamāk, ka vārtos vēl būs Talbots Un Lundkvists uz soliņa, bet tuvākajās dienās gan jau redzēsim viņu arī laukumā..