Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons aktīvs pret čempioniem, Skiners izvairās no savainojuma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensons aktīvs pret čempioniem, Skiners izvairās no savainojuma
Zemgus Girgensons. Foto: PA Pictures/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Bufalo "Sabres" izdevās savā laukumā ar 5:2 pieveikt Stenlija kausa glabātāju Vašingtonas "Capitals". Zemgus Girgensons izdarīja trīs metienus, Sems Reinhārts guva trīs vārtus, bet Džefam Skineram izdevās izvairīties no potītes savainojuma.

Zemgus Girgensons spēlēja ceturtajā maiņā kopā ar savu ierasto partneri Juhanu Lāšonu un Skotu Vilsonu, kurš aizvadīja savas sezonas pirmo NHL maču. Latvietis laukumā pavadīja 15:18 minūtes (2:31 mazākumā), kuru laikā izdarīja trīs metienus, trīs spēka paņēmienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Sabres" izdevās veiksmīgs spēles ievads, jo Skiners atdeva izcilu piespēli vārtu priekšā nepiesegtajam Džeisonam Pominvilam, un pieredzējušais uzbrucējs nepievīla, gūstot savus 14. vārtus sezonā. Pie rezultatīvas piespēles tika arī Džeks Aikels, kurš tādējādi sasniedza 65 punktu atzīmi, un šī kļuvusi par viņa karjeras rezultatīvāko sezonu. Savukārt pārsvaru ar metienu tālajā stūrī dubultoja Sems Reinhārts – pēc pirmās trešdaļas Bufalo bija vadībā ar 2:0.

23. minūtē "Capitals" izdevās samazināt deficītu līdz minimumam, un vārtus guva neviens cits kā Aleksandrs Ovečkins – viņam karjeras 48 mačos pret Bufalo izdevies gūt 32 vārtus. Neilgi pēc tam "Sabres" piedzīvoja vēl nepatīkamāku mirkli – cieta komandas labākā snaipera Džefa Skinera kreisās kājas potīte. Viņš norāpoja no ledus, un bija lielas bažas par viņa veselību. Patīkams pārsteigums bija Skinera atgriešanās laukumā trešās trešdaļas ievadā.

Vēl 31 sekundi pirms otrās trešdaļas beigām vārtus vairākumā guva Rasmuss Dalīns, bet Andrē Burakovskis vēlreiz samazināja "Capitals" deficītu līdz minimumam – 2:3. Tomēr pēdējais vārds piederēja laukuma saimniekiem. Vispirms Reinhārts skaisti vārtu priekšā pielaboja metienu no zilās līnijas, bet pēdējā minūtē viņš iemeta ripu tukšos vārtos un nokārtoja hat-trick – 5:2.

Ar 61 spēlē sakrātajiem 66 punktiem "Sabres" Austrumu konferencē ir otrā komanda ārpus izslēgšanas spēļu zonas. Kāroto vietu ieņem Pitsburgas "Penguins", kam ir par pieciem punktiem vairāk.

     [+] [-]

, 2019-02-23 22:56, pirms 5 gadiem
Diezgan laba un interesanta spele Bufalo izpildijuma, Zemgus ari bija diezgan pamanams, kaut ari pie punktiem diemzel netika. Vienigais darvas pilienins tas, ka bija laukuma kad Caps guva otros vartus, tur ari ta -1 lietderiba radas. Bet visa visuma, ka jau teicu, laba spele vinam. Lai veicas Zemgum turpinajuma!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja