Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Štāls gūst divus vārtus Slovākijas Ekstralīgas spēlē

Štāls gūst divus vārtus Slovākijas Ekstralīgas spēlē
Juris Štāls
Foto: hkpoprad.tipsportextraliga.sk

Latvijas hokeja valstsvienības uzbrucējs Juris Štāls izcēlies ar diviem vārtu guvumiem Slovākijas Ekstralīgā, palīdzot savam kluba "Poprad" izcīnīt uzvaru (5:4 pagarinājumā) pār "Dukla" hokejistiem.

Slovākija

Slovākijas Ekstralīgā lielisku spēli aizvadījis Latvijas uzbrucējs Juris Štāls, kurš ar diviem vārtu guvumiem palīdzēja "Poprad" ar 5:4 pagarinājumā pārspēt Trenčīnas "Dukla". Štāls (18 spēlēs 5+9) abus vārtus guva spēles pirmajās piecās minūtēs, pie tam abas reizes izceļoties vairākumā.

Slovākijas pirmajā līgā zaudējumu piedzīvoja "Detva" hokejisti, kas ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās "Spišska" vienībai. "Detva" uzbrucējs Lauris Rancevs (18 spēlēs 1+6) un vārtsargs Jānis Auziņš (14 spēlēs atvairīti 92,2% metienu un ielaistas vidēji 2,40 ripas) spēlē nepiedalījās.

Šveice

Šveices NLA (spēcīgākā līga) mačā Ronalds Ķēniņš un Cīrihes "Lions" sarūgtināja 19 gadus veco vārtsargu Ivaru Punnenovu, raidot viņa vārtos piecas ripas un uzvarot "Lakers" komandu ar 5:1. Ķēniņš (23 spēlēs 5+10) gan pie rezultativitātes punktiem netika, toties izdarīja vienu metienu pa vārtiem un pamanījās tikt pie negatīva koeficienta -1. Punnenovs atvairīja 22 no 27 pretinieku metieniem.

Citā mačā Kaspars Daugaviņš un Ženēvas "Servette" ar 5:3 uzveica "Fribourg" vienību. Visas piecas ripas Ženēvas hokejisti guva trešajā periodā, bet Daugaviņš (21 spēlē 8+9) šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās.

Čehija

Čehijas Ekstralīgas mačā uzbrucējs Lauris Bajarūns un Kladno "Rytiri" ar 3:0 pārspēja "Energie" hokejistus. Latvijas hokejists (11 spēlēs 0+0) laukumā pavadīja nepilnas 10 minūtes (9 minūtes un 44 skundes) un tika pie koeficienta +1. Bajarūns bija laukumā, kad "Rytiri" guva trešos vārtus.

Citā spēlē Liberecas "Bili Tygri" bez Latvijas izlases uzbrucēja Kobas Jasa ierindā ar 0:2 piekāpās Homutovas "Pirati." K.Jass (19 spēlēs 3+1) nebija pieteikts jau trešajai spēlei pēc kārtas. "Bili Tygri" kluba pārstāvis sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka uzbrucējs ir iedzīvojies nelielā savainojumā, bet nākamnedēļ varētu atsākt slidot ar pārējo komandu.

Somija

Somijas "Mestis" (pēc spēka – otrā līga) turnīrā uzvaru izcīnīja Latvijas hokejistu pārstāvētais klubs "Jokipojat", kas ar 5:4 pēcspēles metienos uzveica "SaPKo" vienību. Miks Lipsbergs (sezonā 0+4) spēlei nebija pieteikts, Edgars Dīķis (0+2) un Elvijs Biezais (1+6) pie punktiem netika, savukārt Raimonds Vilkoits (5+4) izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Kazahstāna

Kazahstānas hokeja čempionātā panākumu izcīnīja Kokšetau "Arlan" hokejisti, kas ar 6:3 uzveica "Gornyak". Uzbrucējs Andrejs Smirnovs (5+4) punktus neguva, bet aizsargs Renārs Demiters (0+2) nebija pieteikts spēlei.

Tikmēr Temirtau "Arystan" ar Mārtiņu Raitumu vārtos ar 6:2 pārspēja Astanas hokejistus. Atvars Tribuncovs (18 spēlēs 2+7) ar punktiem neizcēlās, bet Kristaps Nīmanis (14 spēlēs 0+0) spēlei nebija pieteikts.

Krievija

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā uzbrucējs Deniss Baškatovs un Kirovo-Čepeckas "Olimpiya" ar 0:6 atzina Novokuzņeckas "Kuznetskie Medvedi". Baškatovam (26 spēlēs 5+11) viens metiens pa vārtiem un koeficients -1.

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) spēlē Voroņežas "Buran" ar 5:2 pārspēja "Sarov" hokejistus. "Buran" sastāvā mačam nebija pieteikts aizsargs Māris Jass (10 spēlēs 0+2).

Dānija

Dānijas čempionāta spēlē rezervē palika vārtsargs Ervīns Muštukovs, bet viņa pārstāvētais klubs Esbjergas "Energy"ar 6:2 pārspēja Rungstedas komandu. Deviņās šosezon spēlēs Muštukovs ir ticis galā ar 93,35% pretinieku metienu un ielaidis vidēji 2,37 ripas.

Vācija

DEL2 (pēc spēka – otrā līga) mačā neveiksmi piedzīvoja aizsargs Jānis Andersons un Hailbronas "Falken", kas ar 2:4 piekāpās Lauzices "Fuchse". Latvijas hokejists (13 spēlēs 0+2) palika bez punktiem.

Nīderlande

Nīderlandes hokeja čempionātā kārtējo maču aizvadīja Latvijas kvarteta pārstāvētais klubs Eindhovenas "Kemphanen" ar 4:5 atzina Hāgas HYS pārākumu. Vladislavs Dobreņķijs spēlei netika pieteikts (8 mačos 6+7), bet pārējie Latvijas pārstāvji "Kemphanen" sastāvā devās laukumā. Toms Zeltiņš (16 spēlēs 4+11) un Jānis Brakšs (16 spēlēs 2+7) nopelnīja pa rezultatīvai piespēlei, bet Raimonds Tūbelis (16 spēlēs 1+6) palika bez punktiem.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана -...
Официальный сайт Хоккейного клуба "Арлан"
hc-arystan.kz
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...
Mestis
Hockeyligaen | Officielt site for Danmarks...
National League
DEL 2
nijb.nl

  +1 [+] [-]

, 2013-11-22 20:57, pirms 10 gadiem
sen nekas nebija dzirdeets, labi ka viss notiek
taa tureet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-23 01:42, pirms 10 gadiem
Lauris Rancevs vai tad nespēlē HK Stroika?

     [+] [-]

, 2013-11-23 10:16, pirms 10 gadiem
Punnenovam baisa spēle un Ķēniņš labu laiku negūst punktus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja