Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

PČ ''Twitter'' čalas: līdzjutēji sajūsmā par Kivlenieku un meklē Kanādas vēstniecību

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

PČ ''Twitter'' čalas: līdzjutēji sajūsmā par Kivlenieku un meklē Kanādas vēstniecību
Matīss Kivlenieks tiek atzīts par mača labāko spēlētāju Latvijas izlasē. Foto: F64

2021. gada pasaules čempionātu hokejā Rīgā Latvijas izlase sāka ar 2:0 panākumu pret sporta veida dzimteni Kanādu, izcīnot vēsturisku panākumu. Pēc cīņas līdzjutēji sociālajā tīklā ''Twitter'' jūsmoja par uzvaru, slavēja sauso spēli aizvadījušo Matīsu Kivlenieku, kā arī meklēja Kanādas vēstniecības Rīgā atrašanās vietu.

Pirmajā trešdaļā līdzjutēji pie televizoru ekrāniem saskārās ar tehniskām ķibelēm, uz brīdi nespējot vērot notikumus laukumā. Naskākie tvītotāji paguva izrādīt savu sašutumu, bet dusmas par translācijas kvalitāti perioda pašā izskaņā apsplāpēja Miks Indrašis, gūstot vārtus pēc Ronalda Ķēniņa piespēles. Daži līdzjutēji arī nekautrējās izdarīt prognozes turpmākajai čempionāta gaitai.


Mača otrās trešdaļas vidū Latvijas izlases pārsvaru dubultoja Oskars Batņa, kurš perfekti mainīja ripas lidojuma virzienu pēc Ronalda Ķēniņa metiena. Tāpat hokeja izlasi atbalstīt aicināja bijusī valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Izvirzoties vadībā ar 2:0, līdzjutēji arvien vairāk sāka noticēt Boba Hārtlija vadīto vīru panākumam.
Trešajā periodā Latvijas izlases vārtus izcili sargāt turpināja Matīss Kivlenieks, bet par aizsarga Kristiāna Rubīna sekmēm jūsmoja arī viņa bijušais skolotājs. Vairāki līdzjutēji arī sāka interesēties par Kanādas vēstniecības Rīgā atrašanās vietu.
Latvijas valstsvienība arī spēles noslēdzošajās 20 minūtēs nosargāja savus vārtus neskartus, svinot vēsturisku uzvaru pret hokeja dzimtenes pārstāvjiem kanādiešiem ar 2:0. Fani twitterī priecājās par lielo panākumu, slavēja Matīsu Kivlenieku un pārējo komandu. Pasaulē labāko līdzjutēju grupa arī pēc mača sagaidīja Latvijas hokejistus ārpus arēnas ''Rīga''.

Jāizceļ arī kāda hokeja līdzjutēja, kura spēles gaitā deva publisku apņemšanos par savu rīcību gadījumā, ja Latvijas izlase izcīnīs uzvaru pār Kanādu, un, kad tas notika, no saviem vārdiem neatkāpās, publicējot solīto attēlu.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-22 01:33, pirms 3 gadiem
Kanādas vēstniecība - HA HA Ha - TUR SKATĀS NHL pleijofus!

     [+] [-]

, 2021-05-22 04:52, pirms 3 gadiem
Izsakoties īsi un strupi, "2:0 ir labāk, nekā 0:11."