Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" savā laukumā uzvar "RTU" handbolistus

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Tenax" savā laukumā uzvar "RTU" handbolistus
Dobeles Tenax
Foto: Laura Grišāne

Trešo uzvaru četros mačos Latvijas Virslīgas čempionātā izcīnīja Dobeles "Tenax" handbolisti, kas savā laukumā ar 31:22 (17:11) pieveica "RTU".

Tas bija "RTU" vienības otrais zaudējums piecās spēlēs. Dobelniekiem izcīnītie divi punkti ļāva turnīra tabulā pakāpties uz otro vietu, bet "RTU" deviņu komandu konkurencē ieņem piekto vietu.

Rezultatīvākie uzvarētājiem ar sešiem vārtiem bija Arvis Juzups un Nils Kreicbergs, bet pa trīs vārtiem guva - Edgars Dāvidsons, Renārs Kozlovskis, Aleksandrs Krastiņš, Toms Īle un Oskars Arājs. Viesiem deviņas reizes izcēlās Māris Grēberis, bet četras - Artūrs Glāznieks.

Jau rītdien nākamajā Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē "ASK/LU" handbolisti savā laukumā plkst. 19:50 uzņems "LSPA/NB SAN" vienību. "ASK/LU" ir viena no divām komandām, kas nav zaudējušas ne punktu. Šo maču tiešraidē demonstrēs arī Sportacentrs TV.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
21. novembris.
Dobeles Tenax - RTU 31:22 (17:11)

Tenax: Kreicbergs 6, Juzups 6/1, Dāvidsons, Kozlovskis, Krastiņš, Īle un Arājs 3, Politers 2, Bilkštis un Pintāns 1.
RTU: Grēberis 9, Glāznieks 4, Akimovs, Strazds, Desmitnieks un Zadovskis 2, Freibergs 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv