Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Stopiņu NHK" trešā uzvara, "Jūrmalas Sports" - pirmā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Stopiņu NHK" trešā uzvara, "Jūrmalas Sports" - pirmā
Ivita Asare (Stopiņu NHK)
Foto: aprinkis.lv

Jau trešo uzvaru Latvijas Virslīgas čempionātā izcīnīja "Stopiņu NHK" handbolistes, savukārt "Jūrmalas Sports" vīru komanda Spuņņciemā šodien izcīnīja pirmo panākumu.

Savā trešajā turnīra spēlē pašreizējās Latvijas čempiones "Stopiņu NHK" tika pie kārtējiem diviem punktiem, rezultatīvā spēlē ar 43:30 (22:16) izbraukumā pieveicot "Salaspils HK" komandu. Uzvarētāju sastāvā 14 reizes izcēlās Ivita Asare, bet 11 reizes - Elita Ekkerte. Mājiniecēm deviņus vārtus guva Laura Daugaviete, bet septiņus - Linda Borisanova.

"Stopiņu NHK" ir vienīgā komanda, kas trīs spēlēs vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu, tāpēc turnīra tabulā ieņem pirmo vietu. Salaspils vienība trīs spēlēs palikusi bez punktiem un kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

"Jūrmalas Sports" handbolisti savā otrajā čempionāta mačā ar 29:24 (12:12) Spuņņciemā pieveica "RVR/Garšu darbnīca". Uzvarētāju labā deviņus vārtus guva Edvīns Latkovskis, bet piecus - Raitis Ence. Pretiniekiem septiņas reizes precīzs bija Armands Melderis, piecas - Dmitrijs Lukašēvičs.

Bez punktiem joprojām ir "HK Ogre", "HK Vaiņode" un "RVR/Garšu darbnīca", pa vienai uzvarai ir "RTU", "ASK/LU", Dobeles "Tenax" un "Jūrmalas Sports", līderi ar četriem punktiem divās spēlēs ir "SK Latgols" un "LSPA/NB SAN".

Latvijas Virslīgas čempionāts.
21. oktobris.
Salaspils HK - Stopiņu NHK 30:43 (16:22)

Salaspils: Daugaviete 9, Borisanovs 7/1, Potapova 6/1, Salmane 3, Kalva 2, Rudziša, Kozlova un Sokologorska 1.
Stopiņu NHK: Asare 14/1, Ekkerte 11, Nikolajeva 8/2, Seržante 6, Lazdiņa un Poriete 2.
RVR/Garšu darbnīca - Jūrmalas Sports 24:29 (12:12)
RVR/Garšu darbnīca: Melderis 7, Lukašēvičs 5/4, Strautnieks 4, Smagars un Grēvelis 3, Nazarenko un Šibins 1.
Jūrmalas Sports: Latkovskis 9, Ence 5, Narme 4, Gulbis 4/1, Rudēvics un Ķuze 3, E.Korzāns 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv