Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudras "Torpedo" pieveic CSKA, Karsuma "Dynamo" trešais zaudējums pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Skudras "Torpedo" pieveic CSKA, Karsuma "Dynamo" trešais zaudējums pēc kārtas
Pēteris Skudra
Foto: RIA Novosti

Latviešu trenera Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība sestdien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas kārtējā spēlē atspēlējās no iedzinēju lomas un ar rezultātu 2:1 izcīnīja uzvaru viesos pār Maskavas CSKA komandu.

CSKA sāka maču aktīvi, un tas nesa rezultātu, kad septītajā minūtē Igors Grigorenko atklāja rezultātu, izvirzot mājiniekus vadībā ar 1:0. Divas ar pusi minūtes pirms otrās trešdaļas beigām Sakari Salminens pēc Jarko Immonena piespēles rezultātu vairākumā izlīdzināja, bet pēdējās 20 minūtēs, neraugoties uz maskaviešu aktīvajiem centieniem atgūt vadību, viesi turējās godam un izmantoja vienu no savām retajām iespējām - 52. minūtē Maksims Potapovs guva uzvaras vārtus.

Līdz ar to Skudras vadītajai "Torpedo" ceturtā uzvara astoņos mačos un pagaidām ar 14 punktiem dalīta otrā pozīcija Austrumu konferencē. CSKA šis bija ceturtais zaudējums deviņās aizvadītajās spēlēs, komanda ar 13 punktiem ir piektā Rietumos, taču aizvadījusi visvairāk spēļu starp visām konferences komandām.

Oļega Znaroka, Harija Vītoliņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dynamo" šovakar turpināja izbraukumu tūri, Prāgā tiekoties ar vietējo "Lev". Mājinieki bija lielā pārsvarā, un tas atainojās arī uz rezultāta tablo - otras trešdaļas sākumā "Lev" panāca 2:0 savā labā. Pēc tam maskavieši izturēja lielo mazākumu (viens no noraidītajiem bija Karsums) un vienus vārtus atguva.

Čempioniem visa mača gaitā bija problēmas ar disciplīnu, bet pēdējā trešdaļā tieši "Lev" divas reizes ar noraidījumiem deva "Dynamo" iespēju izlīdzināt rezultātu. Tomēr Znaroka komanda šīs iespējas nemācēja izmantot, mača beigās vēl Karsums saņēma savu otro noraidījumu mačā, un "Dynamo" piedzīvoja neveiksmi ar 1:2.

Mārtiņš Karsums laukumā devās otrajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus bija 17 minūtes un 12 sekundes, pa vārtiem nemeta, uzvarēja vienā no trijiem iemetieniem un saņēma četras soda minūtes.

Šis bija jau trešais "Dynamo" zaudējums, šo melno sēriju maskavieši mēģinās pārtraukt pirmdien, kad noslēgs izbraukumu tūri ar maču pret "Slovan". Bratislavas komanda šodien ar 2:1 papildlaikā apspēlēja Kazaņas "Ak Bars". Abus vārtus uzvarētājiem guva pieredzējušais slovāks Milans Bartovičs.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-21 18:49, pirms 11 gadiem
Petka attālinās no atlaišanas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-09-21 19:32, pirms 11 gadiem
Emka9595 rakstīja: Rīga sagraus torpēdo
ieteiktu noskatīties šo maču

     [+] [-]

, 2013-09-21 19:40, pirms 11 gadiem
pasažiri tomēr palīdz vadīt šo autobusu. situācija stabilizējas klubā.

     [+] [-]

, 2013-09-21 20:07, pirms 11 gadiem
Torpedo ir 11 p un 7 spelēs. 8tā spēle būs ar mums parīt.

     [+] [-]

, 2013-09-21 22:14, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Skudras krēsls nostabilizējas
Domāju, ka ar Torpedo viss būs labi. Pašlaik baigi patīk Austrumos Barys, cerams, ka turienes vietējiem ''dūžiem'' būs vēl lielāka konkurence šogad, ņemot vērā, ka reāli tur neviens tā īsti nav pastiprinājies no lielajiem, pretēji Rietumiem.

Tas, ka SKA būs augšgalā Rietumos un gan jau Dynamo ar CSKA ar savāksies ir skaidrs, bet Austrumos šobrīd nav skaidrs nekas, jo Barys un spēlē ļoti labi... Un arī Sibir būs nopietns spēks, kaut vai nesenā vinne Ufā, pagaidām viņi īpaši stabili nespēlē un nu nospēlētas ar tik 5 spēles, bet gan jau dos iekšā. Lielās blices Austrumos pašlaik bik iebuksē... ne tik traģiski kā Atlant un Loko, bet nu vienalga.

     [+] [-]

, 2013-09-22 13:01, pirms 11 gadiem
Как-то Скудра хамски себя ведет. Блог Павла Лысенкова.
---------------

Как-то Скудра хамски себя ведет. Блог Павла...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-22 13:03, pirms 11 gadiem
...Понятно, что у ЦСКА выбыло дикое количество игроков из-за травм. Но я спросил у Джона Торчетти: «Можно сказать, что вам морально легче играть против таких фаворитов как «Динамо» и «Ак Барс», нежели с теми, кто стоит ниже вас в таблице?»Потому что, думаю, на стороне ЦСКА - эффект неожиданности. Ну кто мог представить, что армейцы так лихо вынесут чемпионов?

Тут вмешался Скудра:

- А че мы, ниже что ли?

- Чуть ниже, да.

- А кто решает, кто фаворит? - настаивал Скудра. - Вы?

- Это понятно по бюджету, именам, статусу, - сказал я, даже не добавив, что вообще-то у «Динамо» и «Ак Барса» - четыре Кубка Гагарина на двоих. И если не они - фавориты в матчах с ЦСКА, то кто? - Вопрос у меня был к Джону Торчетти.

- Дилетант, - презрительно бросил Скудра, покачав головой.

- «Торпедо» играло здорово, - кажется, Торчетти не дословно перевели мой вопрос. - В силовом стиле, очень похоже на нас. Последние три матча - все три команды были очень хорошими. Ну а вратарь у «Торпедо» - это вообще фантастика!

- Я не говорил, что «Торпедо» - плохая команда, - напомнил я.

- Этот парень сидит тут и знает, какая команда - плохая, а какая - еще хуже. У него, наверное, камера в голове, - продолжил ерничать Скудра, обращаясь уже к Торчетти на английском..