Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

LBS uz ģenerālmenedžera konkursa 2. kārtu izvirza trīs kandidātus

Andrejs Siliņš

LBS uz ģenerālmenedžera konkursa 2. kārtu izvirza trīs kandidātus
Latvijas un Krievijas pārbaudes spēle Arēnā Rīga 2018. gada vasarā. Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola Savienība (LBS) savā mājaslapā ziņo, ka konkursā uz vīriešu valstsvienības ģenerālmenedžera amatu otrajai kārtai, kurā kandidāti tiks uzklausīti klātienē, izvirzīti trīs no pieciem kandidātiem.

2. maijā LBS publiski izziņoja konkursu uz ģenerālmenedžera amatu vīriešu valstsvienībā, bet 17. maijā tika ziņots, ka pieteikumus iesūtījuši pieci kandidāti. Lai gan LBS vadība konkrētus vārdus neatklāja, Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecināja, ka konkursam pieteikušies Kristaps Janičenoks, Artūrs Štālbergs, Krišjānis Kļaviņš, Jānis Voins un Krišjānis Valters.

Tagad LBS ziņo, ka atlasīti trīs kandidāti, kas piedalīsies konkursa otrajā kārtā, tacu arī šoreiz viņu vārdi netiek nosaukti. Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka galvenie kandidāti ir nule kā spēlētāja karjeru noslēgušais, ilggadējais izlases līderis Kristaps Janičenoks un kādreizējais izlases spēlētājs un treneris, tagad "Liepājas" galvenais treneris un kluba valdes priekšsēdētājs Artūrs Štalbergs.

Krišjānis Kļaviņš basketbolā darbojies kā SK "Cēsis" prezidents, izveidojot sieviešu komandu, kas izcīna Latvijas titulus un pārstāv Latviju Eiropas kausos, bet pēdējos gados publiskajā vidē vairāk parādījās kā Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amata kandidāts, tāpat Kļaviņš joprojām ir SK "Cēsis" prezidents, un kluba vīriešu futbola komanda piedalās Latvijas pēc spēka trešajā līgā.

Jānis Voins pēdējās divas sezonas ir "Jūrmalas" basketbola kluba ģenerālmenedžeris un valdes loceklis, bet Krišjānis Valters vairākas sezonas pārstāvējis "Saldus" komandu LBL2 un LBL.

Izmantotie resursi:
| Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2019-05-21 15:25, pirms 5 gadiem
Kļaviņam, ka tik kādā no lielajām sporta federācijas valdēm tikt iekšā.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-21 17:12, pirms 5 gadiem
Smieklīgi, protams, ka TIKAI Štālbergs atbilst! Nez Janičenoks cik valodas pārvalda... nu, tik tā... intereses pēc!
Kļaviņš gan ir emulators... te tikko LFF prezis gribēja būt...

     [+] [-]

, 2019-05-21 23:20, pirms 5 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Kļaviņam, ka tik kādā no lielajām sporta federācijas valdēm tikt iekšā.
Katram savs mērķis un Kļaviņš iet pēc tā pakaļ!

     [+] [-]

, 2019-05-23 21:55, pirms 5 gadiem
Voinu klans varētu veidoties... Vai tad kauna galīgi nav? Viens no viņiem, pärējiem četriem, varētu būt, es tur gribētu redzēt normālu basketbolistu, un täds ir tikai viens šajā kompānijā, pārējie, lai man piedod, bet...