Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Debrinkatam 40. vārti, ''Blackhawks'' uzvar Arizonā, ''Kraken'' negaidīti pieveic ''Avalanche''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Debrinkatam 40. vārti, ''Blackhawks'' uzvar Arizonā, ''Kraken'' negaidīti pieveic ''Avalanche''
Patriks Keins un Alekss Debrinkats svin vārtu guvumu. Foto: Jay LaPrete/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) ietvaros šonakt pie panākuma tika Čikāgas ''Blackhawks'', kas ar 4:3 pagarinājumā pieveica Arizonas ''Coyotes''. Uzvaras nesošos un savus 40. vārtus sezonā guva Alekss Debrinkats. Sietlas ''Kraken'' tikmēr negaidīti ar 3:2 pieveica līgas vicelīderi Kolorādo ''Avalanche''. Pie uzvaras tika arī Edmontonas ''Oilers'' un Lasvegasas ''Golden Knights'' hokejisti.

Edmontonas ''Oilers'' - Dalasas ''Stars''

• Edmontonas panākumu ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Konors Makdeivids. Rezultatīvā spēle hokejistam ļāva tikt pie 113. punkta šosezon un atgriezties līdera statusā visā līgā gūto punktu ziņā.

• ''Oilers'' jau septītajā minūtē uz tablo panāca 2:0. Otrā perioda sākumā viesi rezultātu izlīdzināja, taču pāragrie prieki beidzās ar vēl trīs ielaistām ripām un zaudējumu.

Arizonas ''Coyotes'' - Čikāgas ''Blackhawks''

• Spēli ar diviem rezultativitātes punktiem noslēdza četri ''Blackhawks'' un divi ''Coyotes'' spēlētāji. Arizonas vārtsargs Karels Vejmelka tikmēr atvairīja 36 no 40 viesu metieniem.

• Čikāga iesāka spēli ar diviem vārtu guvumiem, taču Arizona spēja veiksmīgi atspēlēties. Trešā perioda vidū rezultāts vēl bija 3:1 ''Blachawks'' labā, taču koijotu spēlētāji prata atspēlēties.

• Panākumu 37. sekundes pirms pagarinājuma beigām gan Čikāgai atnesa Aleksa Debrinkata vārtu guvums. Tas bija jau 40. precīzais metiens viņam šosezon. Hokejists šo atzīmi sasniedza otro reizi savā karjerā.

Lasvegasas ''Golden Knights'' - Vašingtonas ''Capitals''

• Rezultatīvākais ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli bija ''Capitals'' līderis Aleksandrs Ovečkins. Tas gan neglāba viņa pārstāvēto komandu no zaudējuma.

• Abas komandas aizvadīja līdzvērtīgu cīņu, vairākkārt apmainoties vārtu guvumiem. Ar 60 minūtēm gan bija par maz, lai noskaidrotu uzvarētāju. Pagarinājuma vidusdaļā mājiniekiem panākumu nodrošināja Šeja Teodors.

• Lasvegasas panākums un Dalasas zaudējums nozīmē, ka abas komandas vairs šķir tikai divi punkti Rietumu konferencē. Tas nozīmē, ka cīņa par vietu izslēgšanas spēlēs būs līdz pat pēdējam mačam. ''Golden Knights'' atlikušas vēl četras spēles, kamēr Dalasai piecas.

Sietlas ''Kraken'' - Kolorādo ''Avalanche''

• Katram vārtu guvumam bija cits autors un maču ar vienu rezultativitātes punktu noslēdza kopumā 15 hokejisti. Sietlas vārtsargs Filips Grūbauers tikmēr tika galā ar 25 no 27 ''Avalanche'' metieniem.

• Mājinieki uzsāka spēli ļoti aktīvi un spēles 15. minūtē bija jau negaidīti panākuši 3:0. Trešdaļas izskaņā vienus vārtus Kolorādo gan atguva. Trešā perioda beigās ''Avalanche'' guva arī otros vārtus un intrigu atjaunoja, taču neizšķirtu klubam panākt neizdevās.

• ''Kraken'' ar 58 punktiem 76 mačos ieņem pēdējo vietu Klusā okeāna divīzijā. Komanda jau ir zaudējusi iespējas kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Komandai šis bija trešais panākums pēc kārtas. ''Avalanche'' ar 116 punktiem 77 spēlēs tikmēr ir otrā visā līgā.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay

NHL spēles šonakt

LaiksSpēleRezultāts
3:30Edmontonas ''Oilers'' - Dalasas ''Stars''5:2
5:00Arizonas ''Coyotes'' - Čikāgas ''Blackhawks''3:4 P
5:00Lasvegasas ''Golden Knights'' - Vašingtonas ''Capitals''4:3 P
5:00Sietlas ''Kraken'' - Kolorādo ''Avalanche''3:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com

     [+] [-]

, 2022-04-21 10:50, pirms 2 gadiem
Vai tad Čikāga ar Bluejackets spēlēja? Jeb priekš kam liekat vecas bildes tad...

     [+] [-]

, 2022-04-21 11:21, pirms 2 gadiem
Ovi kārtējā 50+ golu sezona.