Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko "Australian Open" 1.kārtā spēlēs pret korejieti Jangu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Ostapenko "Australian Open" 1.kārtā spēlēs pret korejieti Jangu
Aļona Ostapenko

Notikusi „Australian Open” junioru turnīru izloze. Meiteņu vienspēļu turnīrā Latviju pārstāvēs 14 gadus vecā Aļona Ostapenko, kurai pirmajā kārtā jāspēlē pret 16 gadus veco korejieti Su-Jongu Jangu. Spēle ap pieciem svētdienas rītā.

14 gadus vecā Ostapenko pērnā gada vasarā kļuva par Eiropas Jaunatnes olimpiādes čempioni, bet gada izskaņā pēc vairākiem sekmīgiem turnīriem ielauzās junioru ranga pirmajā simtniekā (junioros spēlē tenisisti līdz 18 gadu vecumam). Tad arī kļuva skaidrs, ka Aļona 2012.gadā debitēs junioru „Grand Slam” turnīros.

Gada sākumā, dodoties uz Austrāliju, mūsu jaunā censone vēl nezināja, vai tiks uzreiz pamatturnīrā, vai arī būs jāspēlē kvalifikācija. Beigās ar 80.ranga vietu gan pietika, lai no kvalifikācijas izdotos izvairīties. Šodien notikušajā izlozē kļuva skaidrs, ka Aļonu 1.kārtā gaida tikšanās ar 16 gadus veco Korejas sportisti Su-Jongu Jangu. Junioru rangā viņai 73.vieta, taču pieredze arī pie pieaugušajiem. ITF turnīros viņa startē jau divus gadus, rangā šobrīd ieņemot 533.vietu.

1.kārtas mačs gaidāms agrā svētdienas rītā – 13.kortā kā trešā spēle pēc kārtas. Sākums ap 05:00.

Izmantotie resursi:
Home - Australian Open Tennis Championships...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-21 19:36, pirms 12 gadiem
Butu jauki vismaz kadu uzvaru Australija, citadi trauma Nastjai, Ernijs sava limenii. Dekmeijere kaut kur pazuda.
Meitene ar lielam ambicijam. Tagad ir pirma liela iespeja.