Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" pārtrauc "Capitals" uzvaru sēriju

Andrejs Siliņš

"Penguins" pārtrauc "Capitals" uzvaru sēriju
Sidnijs Krosbijs un Toms Vilsons. Foto: Reuters / Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pirmo zaudējumu pēc piecu uzvaru sērijas piedzīvoja čempionvienība Vašingtonas "Capitals", kas savā laukumā ar rezultātu 1:2 piekāpās Pitsburgas "Penguins".

Šī bija jau trešā abu principiālo sāncenšu tikšanās šajā sezonā, un, visām noslēdzoties ar vienu vārtu starpību, otro reizi uzvaru svinēja "pingvīni", lai gan kopumā šobrīd krietni labāk veicas "Capitals". Vašingtona pirms šī mača bija izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas un kopš 14. novembra 14 mačos zaudējusi tikai divreiz.

Pitsburga aizvadīja vienu no savām labākajām spēlēm šajā sezonā, Sidnijs Krosbijs laukumā pavadīja vairāk nekā 22 minūtes guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja, bet uzvaras vārtus "Penguins" labā pašā otrās trešdaļas izskaņā guva Braiens Rasts, kuram tie bija sestie vārti pēdējās piecās spēlēs un septītie vārti sezonā kopumā - 2:1.

Pirmo reizi pēdējās septiņās spēlēs "Capitals" līderis Aleksandrs Ovečkins palika bez vārtu guvuma, pārtraucot krievu superzvaigznes 14 spēļu sēriju, kurā izdevās gūt punktus. Arī Jevgeņija Kuzņecova astoņu spēļu sērijai ar rezultatīvām piespēlēm pienāca gals.

Identisks rezultāts tika fiksēts arī otrā šīs nakts spēlē, tikai uzvaru izcīnīja mājinieki - Kolorado "Avalanche" ar 2:1 pieveica Monreālas "Canadiens", izcīnot otro uzvaru pēdējās trīs spēlēs. Filips Grubauers atvairīja 35 metienus, bet pēdējās trešdaļas 35. sekundē Denveras komandas kapteinis Gabriels Landeskogs guva savus 23. vārtus sezonā, un tie nodrošināja "Avalanceha" panākumu.

NHL regulārā sezona, 20. decembris

SpēleRezultāts
Capitals - Penguins1:2
Avalanche - Canadiens2:1

     [+] [-]

, 2018-12-20 15:53, pirms 5 gadiem
Divtik sāpīgi, ka abas sērijas pārtrūka tieši pret Sidniju