Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers tiek izmantots mazākumā un ar uzvaru debitē "Lightning" kreklā

Emils Ozerinskis

Balcers tiek izmantots mazākumā un ar uzvaru debitē "Lightning" kreklā
"Lightning" kapteinis Stīvens Stemkoss guva uzvaras vārtus pagarinājumā. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Savu debijas spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Tampabejas "Lightning" piedzīvojis latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, piedaloties savas jaunās vienības uzvarā ar 3:2. Panākumu šonakt svinēja arī Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins".

• Pēdējo trīs gadu Stenlija kausa fināliste Tampabejas "Lightning" šonakt rezultātu 3:2 spēles pagarinājumā izcīnīja uzvaru izbraukumā pār Nešvilas "Predators". Floridas vienībai rezultātu trīs minūtes pirms pamatlaika beigām ļāva izlīdzināt Alekss Killorns, bet uzvaras vārtus guva komandas spēlējošā leģenda Stīvens Stemkoss, izceļoties ar metienu no zonas vidus skaitliskajā pārsvarā.

• Šī bija Rūdolfa Balcera pirmā atrādīšanās Tampabejas "Lightning" kreklā. Latviešu uzbrucējs spēlēja ceturtajā virknējumā, kopumā laukumā pavadot 8:24 minūtes, no kurām pusotru Balcers pavadīja uz ledus skaitliskajā mazākumā. 12 maiņu laikā ar statistikas ierakstiem spēles protokolā latviešu uzbrucējs neazīmējās.

• Pēc diviem bezvārtu periodiem Pitsburgas "Penguins" trešās trešdaļas pirmajā minūtē atvēra spēles rezultātu izbraukumā pret Vinipegas "Jets", izceļoties Džeisonam Zakeram. Pusotru minūti pirms cīņas izskaņas pingvīniem vārtus guva arī Braiens Rasts, bet punktu spēlei pielika metiens tukšos vārtos, noformējot Pitsburgai izbraukuma uzvaru ar 3:0.

• 14:15 minūtes spēles laika sakrāja Teodors Bļugers, kurš vienreiz uzmeta pa vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu. Iemetienos Latvijas centrs cīnījās ar 50% sekmēm, uzvarot četrus no astoņiem dueļiem iemetiena apļos.

• Savainojumu dēļ savu komandu spēles no malas šonakt raudzīties nācās Elvim Merzļikinam un Zemgum Girgensonam. Ja par to, ka vārtsargam jāizlaiž līdz divām nedēļām, tika ziņots iepriekš, tad "Sabres" centra iespējamās dīkstāves ilgums publiski nav tapis zināms.

• Austrumu konferences vājākās komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos, kurus sargāja Jonass Korpisalo, lidoja sešas ripas pēc 37 Detroitas "Red Wings" spēlētāju izdarītajiem metieniem. Sarkanie spārni sarāva gabalos zilās žaketītes ar 6:1.

• Bufalo komanda jau pirmajā periodā izbraukuma spēlē pret Toronto "Maple Leafs" apēda trīs ripas. Tā arī cīņā par panākumu "Sabres" atgriezties nespēja, piedzīvojot savu sezonas 11 zaudējumu, beigu rezultātam uz tablo vēstot par 5:2 Toronto komandas uzvaru. Divus vārtus "Maple Leafs" labā guva Viljamss Nīlanders, bet ar 1+2 atzīmējās Džons Tavaress.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsSabres173+2517060+0
Rūdolfs BalcersLightning152+2421-240+0
Teodors BļugersPenguins30+112000+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets8 (7)2-586.29%214/2484.824270

  +2 [+] [-]

, 2022-11-20 08:52, pirms gada
Ceturtajā maiņā ar tik mazu spēles laiku ,pie punktiem tikt ir grūti,bet ja to nedarīs,tad Rūdols tā arī paliks čekeru maiņā un arī tikai tad,kad konkurenti traumēti.Šobrīd viņa galvenais konkurents par vietu sastāvā Cole Koepke ir ielikts traumēto sarakstā.Tāda,manuprāt ir Rūdolfa šī brīža situācija Tampā.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-20 09:04, pirms gada
Balceram katrais otrais vārds ir "I mean" vai "you know". Jāmācās runāt bez vārdiem - parazītiem.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-20 09:14, pirms gada
Tampā 4tās maiņas spēlētāji neizceļas ar punktu gūšanu, kas vismaz neļauj domāt par to, ka Balcers kaut kā atpaliek.
Kolumbusa turpina pierādīt, ka šīs sezonas problēma nav vārtsargi. Var sākt gatavoties nākamajai sezonai. Tikai ceru, ka treneris būs atradis kādas spēlētāju variācijas, kas strādās.

  -3 [+] [-]

, 2022-11-20 09:24, pirms gada
xloco rakstīja: Balceram katrais otrais vārds ir "I mean" vai "you know". Jāmācās runāt bez vārdiem - parazītiem.
Tā je''nki runā ,viņš tikai pielāgojas..
Tāpēc beidz viņam piesieties ākst..

  -1 [+] [-]

, 2022-11-20 09:49, pirms gada
CBJ šonakt Korpis varēja izjust cik laba ir aizsargu spēle ka atkal tika paņemts gan priekšā gan pakaļā no pretinieku komandas,kas arī iepriekš tika darīts ar Elvi.Kā arī CBJ vadībai vajadzētu sākt kautko darīt lietas labā piemēram meklēt citu trenneri jo šis izskatās nekādi nevar atrast pareizo pieeju komandai.

     [+] [-]

, 2022-11-20 10:50, pirms gada
Ar Kolumbusu ir tā - ja paši spēj samest vismaz 4 ripas, tad ir cerības, jo (ar retiem atsevišķiem izņēmumiem) aizsardzībā 4 ripas kā minimums pēdējā laikā tiek ielaistas, neatkarīgi no tā, kurš vārtsargs vārtos...

  -1 [+] [-]

, 2022-11-20 12:28, pirms gada
Cerams, ka vārti ilgi nebūs jāgaida, NHL arī no 4.maiņas jāspēj gūt punkti

  +1 [+] [-]

, 2022-11-20 14:04, pirms gada
Labā ziņa ir tā, ka viņu nesviež uzreiz pirmajās maiņās un negaida brīnumus. Ja savu darbu darīs kārtīgi, tad pie citu spēlētaju traumām, var tikt pacelts uz vadošajām maiņām. Kopumā gan jau būs starp trešo un ceturto maiņu vienā no top nhl komandām, ar saviem 20 punktiem sezonā. Lielākā daļa var tikai sapņot par ko tādu. Cerams, ka pēc sezonas dabūs 2 vai 3 gadu līgumu un tad jau komanda nopietnāk ar viņu rēķināsies un iespējas būs daudz sevi pierādīt. Viņam tagad galvenais atrast savu komandu un nostabilizēties tur. Veiksmi Rūdim!

     [+] [-]

, 2022-11-20 20:23, pirms gada
Balceru arī izlasē izmantos mazākumā ?