Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

LSPA/NB SAN viesos uzvar "Ogri"

Agris Suveizda

LSPA/NB SAN viesos uzvar "Ogri"
Metiena pozīcijā Jānis Avotiņš (HK Ogre)
Foto: Ritvars Raits

29 : 34

HK Ogre - LSPA

Aizvadīta viena spēle Latvijas handbola čempionātā. Handbola klubs "Ogre" savā laukumā uzņēma LSPA/NB SAN komandu. Viesi pirmie guva vārtus, un "Ogre" tā arī līdz pat spēles beigām ne reizi neizjuta vadības garšu. LSPA/NB SAN uzvarēja ar 34:29, bet par vienības rezultatīvāko spēlētāju ar septiņiem precīziem metieniem kļuva Rihards Leja. Tikpat vārtu gan arī mājiniekam Jānim Avotiņam.

Abas komandas pirmo reizi tikās Rīgas atklātajā čempionātā, kad LSPA/NB SAN Ogrē uzvarēja ar 31:27 (20:13). Viesu komanda toreiz ļoti labi aizvadīja pirmo puslaiku, un arī šajā spēlē jau pašā sākumā ieguva vairāku vārtu pārsvaru. Ogrēnieši prata vairākkārt pietuvoties līdz minimumam un pat panākt izlīdzinājumu, tomēr izvirzīties nespēja un puslaiku pārtraukumā devās pie piecu vārtu deficīta (12:17).

"Ogrei" arī otrajā puslaikā neizdevās lauzt spēles gaitu. Mājinieki dažas reizes rezultāta starpību samazināja līdz četriem vārtiem, tostarp arī aptuveni septiņas minūtes līdz spēles beigām (26:30), bet tuvāk par šiem četriem vārtiem tā arī netika. Viesi svinēja uzvaru, beigās panākumu gūstot ar piecu vārtu pārsvaru - 34:29.

Viesiem visrezultatīvākais spēlētājs bija Rihards Leja, kurš precīzi meta septiņas reizes, bet pa sešiem vārtiem arī Arta Laganovska un Mareka Černousova kontā. Jāatzīmē, ka vienreiz precīzi meta arī LSPA/NB SAN vārtsargs Helmuts Tihanovs. Mājiniekiem septiņi vārti Jānim Avotiņam, bet Arnoldam Straumem un Dzintaram Dravniekam par diviem sekmīgiem metieniem mazāk.

"Ogre" iepriekšējā spēlē izbraukumā ar 24:32 atzina Dobeles "Tenax" pārākumu, savukārt LSPA/NB SAN Armijas sporta kluba zālē Rīgā ar 44:18 sagrāva RVR/"Garšu darbnīca". Nākamo spēli "Ogre" aizvadīs pēc nedēļas, kad Spuņņciemā viesosies pie "Jūrmalas sporta", bet LSPA/NB SAN dienu vēlāk uzņems SK "Latgols".

Ogre - LSPA/NB SAN 29:34 (12:17)

Ogre: Avotiņš 7, Dravnieks 5, Straume 5, Pozņaks 3, Želna 1, Ervalds 1, Bauze 1, Ģērmanis 1
LSPA/NB SAN: Leja 7, Laganovskis 6, Černousovs 6, Kurmēns 5, Lejnieks 4, Vimbulis 2, Tihanovs 1

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2012-10-20 01:42, pirms 12 gadiem
Autor statistiku izlabo! matematik blin))))))))))))))))))))

     [+] [-]

, 2012-10-20 02:16, pirms 12 gadiem
o...gads pīppauze, un Kurmis a 5goli atgriežas...priecē.

     [+] [-]

, 2012-10-20 09:06, pirms 12 gadiem
Kur tad pārējie 5 vārtu guvumi Ogrei? pie speletaju statistikas neredzu..