Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ņičuškins: "Par atgriešanos KHL nedomāju. Esmu noskaņots pozitīvāk"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ņičuškins: "Par atgriešanos KHL nedomāju. Esmu noskaņots pozitīvāk"
Valērijs Ņičuškins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Kolorado "Avalanche" jaunpienācējs Valērijs Ņičuškins pagājušajā sezonā neguva nevienus vārtus, tomēr par atgriešanos mājās viņš nedomā.

"Šī man ir iespēja. Laba iespēja atgriezties NHL," pirms pārbaudes spēles pret savu bijušo komandu Dalasas "Stars", kurā tika piedzīvots zaudējums ar 1:2, teica Ņičuškins. "Nedomāju par atgriešanos Kontinentālajā hokeja līgā. Esmu noskaņots pozitīvāk. Gribu, lai man būtu lieliska sezona, un gribu, lai arī mūsu komandai būtu panākumi."

Augumā raženais Ņičuškins cer, ka varēs palīdzēt "Avalanche" ne tikai ar gūtajiem vārtiem, bet arī ar spēka spēli. "Tieši par to runāju ar [ģenerālmenedžeri] Džo Sakiku. Gribu dot pienesumu ar spēku, ar fizisku hokeju," skaidroja Ņičuškins, kurš parakstīja līgumu uz vienu sezonu par 850 tūkstošiem dolāru.

Pagājušajā sezonā Ņičuškins pārstāvēja "Stars", taču 57 spēlēs neguva nevienus vārtus un nenopelnīja nevienu noraidījumu. Sezonā 2,95 miljonus saņemošā uzbrucēja līgums tika izpirkts, viņam kļūstot par brīvo aģentu. Laika posmā no 2016. līdz 2018. gadam Ņičuškins pārstāvēja Maskavas CSKA, jo nesaņēma apmierinošu piedāvājumu no "Stars", kam piederēja viņa tiesības.

Izmantotie resursi:
https://www.denverpost.com/2019/09/...

  -2 [+] [-]

, 2019-09-20 13:42, pirms 5 gadiem
Pat Daugaviņš kādu iemeta NHL..bet prieks ka čalis nepadodas un domā par augstākajām virsotnēm!

     [+] [-]

, 2019-09-22 10:13, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Pat Daugaviņš kādu iemeta NHL..bet prieks ka čalis nepadodas un domā par augstākajām virsotnēm!
Paskaties labāk viņa kopējos status NHL nevis vienas sezonas un tad salīdzini ar Daugaviņu, kurš nobāl viņa priekšā.