Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pretinieki izmanto Daugaviņa noraidījumu, "Torpedo" zaudē sausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pretinieki izmanto Daugaviņa noraidījumu, "Torpedo" zaudē sausā
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālajā hokeja līgā sauso zaudējumu piedzīvoja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas izbraukumā ar 0:3 piekāpās Podoļskas "Vityaz". Uzvarētāji pēdējos vārtus guva vairākumā, kuru sagādāja Kaspara Daugaviņa pārkāpums.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" iedzinējos nonāca piektajā minūtē, kad Maksima Afinogenova metienu no labās malas vārtu priekšā pielaboja Aleksejs Makejevs. Podoļskas "Vityaz" pārsvaru dubultoja 59 sekundes vēlāk, pretuzbrukumā metienu no vārtu līnijas un no neērtā satvēriena izdarot Jurijam Kokšarovam.

Iļja Proskurjakovs, kurš tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas pagājušās nedēļas labāko vārtsargu, tika nomainīts pēc nepilnām sešām minūtēm, tomēr tas situāciju neuzlaboja, jo Ņižņijnovgorodas "Torpedo" otrās trešdaļas beigās nonāca iedzinējos ar 0:3. Vairākumā Aleksejs Kopeikins izdarīja piespēli no aizvārtes un pēc metiena bija pirmais pie atlēkušās ripas.

Tādējādi Ņižņijnovgorodas "Torpedo" piedzīvoja otro sauso zaudējumu pēdējās sešās spēlēs. Ar 22 punktiem komanda atrodas Rietumu konferences ceturtajā vietā. Nākamā spēle pēc divām dienām izbraukumā pret Maskavas "Dynamo".

Kaspars Daugaviņš spēlēja zaudētāju trešajā maiņā. Laukumā pavadītajās 16 minūtēs un 47 sekundēs viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja vienā no pieciem iemetieniem un nopelnīja noraidījumu par sitienu ar nūju, kuru Podoļskas "Vityaz" izmantoja, lai gūtu trešos vārtus.

Par Oskara Bārtuļa, Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska sekmēm jau ziņojām.

KHL regulārā sezona, 20. septembris

SpēleRez.
Amur - Lada1:0
Admiral - Ak Bars3:4 PM
Red Star Kunlun - Neftekhimik2:1
Metallurg Mg - Slovan4:2
Salavat Yulaev - Sochi1:3
Barys - CSKA4:0
Lokomotiv - Spartak6:3
Vityaz - Torpedo3:0

     [+] [-]

, 2016-09-21 10:23, pirms 8 gadiem
Vācieši arī nesen izmantoja Daugaviņa noraidījumu....

     [+] [-]

, 2016-09-21 12:09, pirms 8 gadiem
0-3 Trīs reizes?Kāds tur sakars Daugaviņam ar zaudējumu?