Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nelsonam hat-trick trešajā trešdaļā, "Oilers" galotni izšķir ar četriem vārtiem pēc kārtas

Agris Suveizda

Nelsonam hat-trick trešajā trešdaļā, "Oilers" galotni izšķir ar četriem vārtiem pēc kārtas
Broks Nelsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras tikušas arī Minesotas "Wild", Ņujorkas "Islanders", Edmontonas "Oilers", Lasvegasas "Golden Knights", Monreālas "Canaidens", Nešvilas "Predators", Ņujorkas "Rangers", Sietlas "Kraken" un Kalgari "Flames" komandas.

• Ar hat-trick trešajā trešdaļā izcēlās Broks Nelsons, kurš kaldināja Ņujorkas "Islanders" panākumu pār Dalasas "Stars" (4:2) – par spīti viesu pārākumam metienos (39:25). "Islanders" svinēja piekto uzvaru sešās spēlēs.

• Lielisku trešo periodu aizvadīja arī Edmontonas "Oilers", kas tā sākumā gan ielaida divus vārtus un nonāca iedzinējas lomā, taču atbildēja ar četrām ripām pēc kārtas un ar 6:3 pārspēja Ņūdžersijas "Devils". Konnoram Makdeividam 1+2, Evanderam Keinam divi vārti, bet visos viesu vārtu guvumos piedalījās Jespers Brats (2+1).

• Brata tautietis Fīlips Fošberjs ar uzvaras vārtiem vairākumā kļuvis par Nešvilas "Predators" visu laiku labāko vārtu guvēju. Zviedrs ar 1+1 palīdzēja ar 6:3 pārspēt Toronto "Maple Leafs" un sezonas 49 spēlēs ir sakrājis 58 (33+25) punktus, bet karjeras 546 mačos ticis pie 443 (211+232) punktiem un snaiperu sarakstā apsteidzis Deividu Legvandu, kurš 210 vārtus "Predators" rindās guva 956 mačos.

• Nešvilas panākumā trīs piespēles izdarīja šveiciešu aizsargs Romāns Jozi, bet sāncenšu rindās ar 2+1 izcēlās Mičels Mārners un ar 1+1 pēc diskvalifikācijas atgriezās Ostons Metjūzs.

• Ceturto uzvaru sešās spēlēs izcīnīja gan Minesotas "Wild" (3:1 pār Čikāgu), gan Kalgari "Flames" (5:2 pār Vankūveru), kuras labā trīs punktus sakrāja Metjū Tkačaks (1+2), bet Sietlas "Kraken" uzbrucējs Jannī Gurds ar diviem vārtiem sagādāja Detroitas "Red Wings" septīto zaudējumu astoņos mačos (4:2).

NHL rezultāti

SpēleRez.
Wild – Blackhawks3:1
Islanders – Stars4:2
Oilers – Devils6:3
Golden Knights – Kings5:1
Coyotes – Penguins1:4
Blue Jackets – Blues5:4
Canadiens – Senators5:1
Predators – Maple Leafs6:3
Lightning – Rangers1:2
Kraken – Red Wings4:2
Canucks – Flames2:5

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...