Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Latvijas sēdvolejbola izlase triumfē Baltijas līgā

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas sēdvolejbola izlase triumfē Baltijas līgā
Latvijas sēdvolejbola izlase

Latvijas sēdvolejbola izlase pagājušajā nedēļas nogalē Līvānos triumfēja šī gada Baltijas līgas kopvērtējumā, kamēr komanda no Kazahstānas kļuva par "Draudzības kausa" uzvarētāju.

Pagājušajā nedēļas nogalē Līvānos notika divi starptautiski sēdvolejbola turnīri. Vispirms tika aizvadīts Baltijas līgas noslēdzošais, piektais, posms, pēc kura rezultātiem ceturto reizi pēc kārtas uzvarēja Latvijas izlase.

Tikmēr "Draudzības kausā 2018" piedalījās astoņas komandas no Krievijas, Lietuvas, Igaunijas, Kazahstānas, Ukrainas un Latvijas, kas bija sadalītas divās apakšgrupās. Pēc grupas rezultātiem ceturtdaļfinālā savā starpās tikās divas mūsu valsts komandas un vietējā Līvānu komanda RNS-D pārspēja Latvijas izlasi. Kā vēsta organizatori, Latvijas izlase šo spēli aizvadīja drīz pēc triumfa Baltijas līgā un iepriekšējā cīņā bija atstāti visi spēki.

Cīņā par 5. - 8. vietu Latvijas izlase pārspēja Lietuvas pirmo un otro izlasi, turnīru noslēdzot ar piekto vietu. Savukārt RNS-D komanda turnīru noslēdza ar diviem zaudējumiem, izcīnot ceturto vietu. Sacensībās triumfēja Kazahstānas vienība "Kyzylorda".

Par turnīra labāko spēlētāju RNS-D komandā kļuva Agris Kalvāns, bet Latvijas izlasē par tādu nosauca Aleksandru Roni.