Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" apliecina spēku uzbrukumā, "Coyotes" otrā sausā uzvara pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Capitals" apliecina spēku uzbrukumā, "Coyotes" otrā sausā uzvara pēc kārtas
Arizonas "Coyotes" vārtsargs Anti Rānta un uzbrucējs Fils Kesels. Foto: Ross D. Franklin/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kopvērtējumā septiņu punktu attālumā no tuvākajām konkurentēm spējusi atrauties Vašingtonas "Capitals", kas šonakt ar 5:2 sakāva Anaheimas "Ducks". Savukārt otro 3:0 uzvaru pēc kārtas svinēja Arizonas "Coyotes", ar šādu rezultātu sakaujot Losandželosas "Kings".

"Capitals" šovakar sagādāja pīlēm sesto zaudējumu to pēdējās septiņās spēlēs, kā arī pārtrauca trīs zaudējumu sēriju abu komandu savstarpējās cīņās. Galvaspilsētnieki mača iznākuma likteni spēja izšķirt līdz trešā perioda sestajai minūtei, kad čehs Jakubs Vrāna panāca 4:0 Vašingtonas labā. Spēles izskaņā Anaheima gan divus vārtus atguva, tomēr punktu cīņai ar metienu tukšos vārtos un savu 18. (9+9) punktu šosezon pielika Toms Vilsons - 5:2. Jāatzīmē, ka šajā spēlē divas rezultatīvas piespēles nopelnīja un visas līgas ražīgāko punktu vācēju trešajā vietā ar 34 (8+26) punktiem nostiprinājās aizsargs Džons Karslons, kurš guvis kaut punktu pēdējās septiņās spēlēs pēc kārtas. Savukārt 15. vārtus šosezon guva Aleksandrs Ovečkins.

"Capitals" ar 23 spēlēs iekrātiem 36 punktiem ir septiņus punktus priekšā gan savas konferences tuvākajām sekotājām Ņujorkas "Islanders" un Bostonas "Bruins", kuras gan aizvadījušas attiecīgi par piecām un trim cīņām mazāk. 29 punkti ir arī Rietumu līderēm Sentluisas "Blues" un Edmontonas "Oilers". No tām par punktu atpaliek Arizonas "Coyotes", kuras sastāvā šonakt lielisku spēli aizvadīja somu vārtsargs Anti Rānta, atvairot visus 30 metienus pa vārtiem.

Koijoti mača gala rezultātu uzstādīja jau līdz otrā perioda vidusdaļai, pa diviem rezultativitātes punktiem iekrājot Konoram Gārlendam (1+1), Kristiānam Dvorākam (0+2) un Nikam Šmalcam (0+2).

     [+] [-]

, 2019-11-19 10:58, pirms 4 gadiem
Papētot kopvērtējuma tabulu, redzama interesanta aina, kā komandas ir sarindojušās. Tādi NHL "smagsvari" kā Tampa, Maple Leafs, Blackhawks, Predatori, Sharks pa apakšu dzīvojas. Komandas, kas veic pārbūvi no jau ļoti izteikti spiež uz kopējās sinerģijas veidošanu.

Prieks redzēt, ka Koijotiem ir izdevies tik veiksmīgs sezonas sākums. Ļoti laba vārtsargu līnija, un kopumā sabalansēts sastāvs ir devis gaidīto rezultātu.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-19 11:37, pirms 4 gadiem
Kāda tur aina, ja ir aizvadīta nieka 1/4 daļa no sezonas. Tevis nosauktās komandas atrodas +/- 3 uzvaru attālumā no konfereņces top 3.
Bet nu nenoliegšu, ka tā aina, raugoties tabulu, silda sirdi, tas ir, ka tādas komandas kā Oilers, Koijoti, Avs, Pantēras beidzot ir augšā nevis lejā, atliek tik vēl lielāko daļu sezonas noturēt uzvaras

     [+] [-]

, 2019-11-19 12:24, pirms 4 gadiem
Protams, sezona ir tikai sākusies, bet es ļoti ceru, ka šīs komandas arī būs playoff.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-19 13:07, pirms 4 gadiem
jekabs007 rakstīja: Papētot kopvērtējuma tabulu, redzama interesanta aina, kā komandas ir sarindojušās. Tādi NHL "smagsvari" kā Tampa, Maple Leafs, Blackhawks, Predatori, Sharks pa apakšu dzīvojas. Komandas, kas veic pārbūvi no jau ļoti izteikti spiež uz kopējās sinerģijas veidošanu.

Prieks redzēt, ka Koijotiem ir izdevies tik veiksmīgs sezonas sākums. Ļoti laba vārtsargu līnija, un kopumā sabalansēts sastāvs ir devis gaidīto rezultātu.
Ne jau Tu tiešām Blackhawks nosauci par smagsvaru šajā līgā?

     [+] [-]

, 2019-11-19 17:18, pirms 4 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Ne jau Tu tiešām Blackhawks nosauci par smagsvaru šajā līgā?
Vins noteikti bija domajis tiesa nozime-kg

     [+] [-]

, 2019-11-19 19:18, pirms 4 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Ne jau Tu tiešām Blackhawks nosauci par smagsvaru šajā līgā?
Jā, tas arī lika uzsmaidīt. tie laiki, kad šie Stenliju cēla, ir labu laiku aiz muguras.