Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Nolans: "Ja necīnīsimies, vārtus negūsim"

Jānis Celmiņš

Nolans: "Ja necīnīsimies, vārtus negūsim"
Teds Nolans un Latvijas izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Pēc Latvijas un Baltkrievijas izlašu spēles Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņā iespaidos par maču dalījās abu komandu galvenie treneri Teds Nolans un Andrejs Skabelka.

„Manuprāt, komanda spēlēja labi tikai piecas minūtes, bet spēle ilgst 60. Mēs nedemonstrējām tik augstu līmeni, kā man gribētos. Vīri, no kuriem gaidu labu sniegumu, to nerāda. Pārbaudes spēlēs izkristalizēsies tie spēlētāji, kuri vēlas spēlēt izlasē. Pirms turnīra runāju ar Andri Džeriņu un teicu, ka viņam jāapliecina tas, kāpēc viņš būtu jāņem komandā uz Helsinkiem. Šodien laukumā mēs to redzējām – viņš patiesi cīnījās. Mums ir jākļūst spēcīgākiem, jāpieņem ātrāki un pareizāki lēmumi,” maču komentēja Teds Nolans.

„Vārtus negūsim, ja necīnīsimies. Mēs necīnījāmies otrajā mačā ar zviedriem, neguvām vārtus. Šodien tas pats – nebija cīņas, līdz ar to arī gūtu vārtu nē. Gūt vārtus nav viegli, tas ir jānopelna. Šobrīd ar savu darbu mēs neesam pelnījuši gūt vārtus,” par ieilgušo bezvārtu periodu teica Latvijas izlases galvenais treneris.

Tikmēr Baltkrievijas valstsvienības galvenais treneris Andrejs Skabelka ar aizvadīto spēli bija apmierināts. „No vietējiem medijiem uzzinājām, ka pēdējo piecu gadu laikā nespējam uzvarēt nevienu maču – ne oficiālo spēli, ne pārbaudes. Par šo tēmu runāju arī ar spēlētājiem, taču tas nav galvenais. Latvijas izlase labi iesāka maču, bet mums izdevās to apturēt. Uzskatu, ka mača gaitu pilnībā kontrolējām mēs.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-19 23:33, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Nolan Tev paveicās, ka neesi krievu tautības! Citādi vaina jau būtu atrasta . Varbūt jāmēģina spēlēt pastalās?
tici man tribīnēs tautība jau tika pieminēta

  +1 [+] [-]

, 2013-04-19 23:47, pirms 11 gadiem
Nevajag turpināt dzert , ja alus ir beidzies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-20 00:01, pirms 11 gadiem
nekas labs ar sito duksi nebus, redzesiet

  -2 [+] [-]

, 2013-04-20 00:32, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Nolan Tev paveicās, ka neesi krievu tautības! Citādi vaina jau būtu atrasta . Varbūt jāmēģina spēlēt pastalās?
Ja vinsh butu krievs - komentaru butu 10-it reizes vairak un vinsh tiktu nolidzinats lidz ar zemi. Pats padoma tie krievi tak nedeva iespeju cinities par 1-am vietm chempi. Kaut kadi Naumovi , Znaroki u.c. nedeva spelet Skudram(esmu dzirdejis ka dzheks uz celiem esot stavejis lai tik vinu panem izlase), Hartmanim, Jasam u.c latvju patriotiem un talantiem.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-20 00:35, pirms 11 gadiem
britiw_h-side rakstīja: nekas labs ar sito duksi nebus, redzesiet
Nu no akmens grūti izspiest ūdeni, tā ka ne jau duksī vaina.

     [+] [-]

, 2013-04-20 00:38, pirms 11 gadiem
lielais talantu atklājējs Nolans, tad jūs visi redzēsiet, kad dabūs sisties par palikšanu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-20 00:47, pirms 11 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: ir ir duksī vaina, pie Znaroka nebija bezcerības
Znaroka "modeli" mums šogad nemaz nav no kā atlasīt un par to, ka būs jācīnās par palikšanu arī šaubām nevajadzētu būt. Nolana vienīgā "problēma" ir tā, ka viņš ir pieradis strādāt ar profesionāļiem

  +1 [+] [-]

, 2013-04-20 00:50, pirms 11 gadiem
Ja kas, tā bija arī Pekas "problēma".

  -1 [+] [-]

, 2013-04-20 01:26, pirms 11 gadiem
Vienmer vainigi treneri... bet,speletaji mums ir zvaigznes. Lielaka musu izlases problema ir tiesi motivacija un meistariba. Lielako uzsvaru es liktu uz motivaciju. Skatoties speles, tada sajuta, ka dzeki tiri tikai spele, jo to vajag.. nejau tapec ka gribas ar sirdi atdoties izlasei... atsaucam atmina tos gadus kad spelejam par 7.vietu... tajis laikos visi sitas lai tiktu izlase un paraditu sevi... tad mums ari nebija nevienad zvaigznes, speleja ka profesionala komanda... bet tagad ??? Tagad ir loti zema motivacija.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-20 01:36, pirms 11 gadiem
fingaz rakstīja: Vienmer vainigi treneri... bet,speletaji mums ir zvaigznes. Lielaka musu izlases problema ir tiesi motivacija un meistariba. Lielako uzsvaru es liktu uz motivaciju. Skatoties speles, tada sajuta, ka dzeki tiri tikai spele, jo to vajag.. nejau tapec ka gribas ar sirdi atdoties izlasei... atsaucam atmina tos gadus kad spelejam par 7.vietu... tajis laikos visi sitas lai tiktu izlase un paraditu sevi... tad mums ari nebija nevienad zvaigznes, speleja ka profesionala komanda... bet tagad ??? Tagad ir loti zema motivacija.
Tieši tā, treneris ir vainīgs, ja nespēj ar labiem un motivētiem spēlētājiem sasniegt vajadzīgo rezultātu, bet ja spēlētāji laiž luni.....nu, ko tur vairāk.

  +4 [+] [-]

, 2013-04-20 01:40, pirms 11 gadiem
xvalchax rakstīja: Znaroka "modeli" mums šogad nemaz nav no kā atlasīt un par to, ka būs jācīnās par palikšanu arī šaubām nevajadzētu būt. Nolana vienīgā "problēma" ir tā, ka viņš ir pieradis strādāt ar profesionāļiem
Gribetos vienkarshi redzet speli , tas planu. Ta vieta mes atkal dzirdam nebija atdeves, neizpildija speles planu u.t.t Ka Peka , ta Tedis vienkarshi apdirsh musu hokeju. Redziet mums vel daudz jamacas , jo ieprieksh mes neko nemacejam.

     [+] [-]

, 2013-04-20 01:43, pirms 11 gadiem
Ne puisi vainigi ,ne treneris ,bet gruti nakts laika partapt no pedaliem par riteni

  +5 [+] [-]

, 2013-04-20 01:49, pirms 11 gadiem
Varbūt Džeru rīt ieliks centrā un 2 vai 3 maiņā, ja jau labi nospēlēja!

     [+] [-]

, 2013-04-20 01:52, pirms 11 gadiem
ES PAT ISTI NESAPROTU KAS NOTIEK AR LATVIJAS HOKEJU- NUPAT U-20 IZKRITA NO GRUPAS, U-18 IZSKATAS LOTI GAUZAM BEDIGI, PIEAUGUSIE ARI NEKO PARLIECINOSU NERAADA!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-04-20 01:53, pirms 11 gadiem
serz rakstīja: Gribetos vienkarshi redzet speli , tas planu. Ta vieta mes atkal dzirdam nebija atdeves, neizpildija speles planu u.t.t Ka Peka , ta Tedis vienkarshi apdirsh musu hokeju. Redziet mums vel daudz jamacas , jo ieprieksh mes neko nemacejam.
Kāds tad ir tas "mūsu" hokejs ??? Neviens jau neap..rš to "mūsu" hokeju, mēs vienkārši nespējam pavilkt to līmeni kāds ir.

  -2 [+] [-]

, 2013-04-20 01:56, pirms 11 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: Nolans esot it kā labs motivators tik neviens negrib cīnīties pie viņa, bet saprotami, puiši grib atkal trenēties pie pasaulē labākā treneru tandēma - Znaroka-Vītoliņa
Kādā vēl pasaulē, āmur... Nevar būt pasaulē labākais, pirms to neesi pierādījis NHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-04-20 02:06, pirms 11 gadiem
Mūsu "zvaigznēm" motivācijas trūkums izpaužas tajā faktā, ka nav tik drastiskas konkurences, kā citās hokeja lielvalstīs, šeit nevienam tā neelpo pakausī. Lielāka problēma ir konkurences trūkums.

     [+] [-]

, 2013-04-20 02:32, pirms 11 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: cik zinu, tad pasaules labākā ledus hokeja līga ir KHL

tāpēc beidz troļļot un izplatīt melus par NHL "spēku"
Ja meli ir "spēks", tad taisnība ir spēks? Ko, mazais, sapinies? Nav jau brīnums ar tik ierobežotu leksiku. Trollis, troļļot, trololo, un vēl 100 un viens "troll" locījums ir viss, uz ko tavas cāļa smadzenes ir uzkārušās.

Par NHL nekas nekur nav jāizplata, tāpat visi zina, ka tā ir pārliecinoši spēcīgākā hokeja līga, tur jau pat nav, ko diskutēt. Neviens jau nav vainīgs, ka tu to vēl nezini.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-20 03:10, pirms 11 gadiem
Vēl tikai pirms diviem gadiem mēs visi gaidījām no izlases iziešanu plejofos, progresu, to, kad beidzot tā stabili spēlēs ar elites izlasēm. Es tad neatceros cīņas un pašatdeves trūkumu. Un lielākā pretenzija Znarokam un Vītoliņam bija gaidāma rezultāta trūkums un stagnācija.

Bet tagad gandrīz neviens to rezultātu negaida, visi gaida izkrišanu no A grupas un cer, ka tā nenotiks. Nav redzams, ar ko labs rezultāts būtu sasniedzams.

Vai tiešām gada laikā mūsu spēlētāji kļuvuši par nejēgām, bet varbūt tomēr ir tā vaina Nolanam? Un tiešām, ja Nolans būtu krievs, viņu te komentāros iznīcinātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-04-20 09:24, pirms 11 gadiem
nedramatizēsim, bija šausmīgi, piekrītu, bet varbūt arī ir tā formas bedre pēc smagiem treniņiem tagad... lai vai kā, ceru otro maiņu pārformēs un ka Džeriņš kāps augstāk par ceturto, viņš to ir pelnījis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-20 16:31, pirms 11 gadiem
xvalchax rakstīja: Nu no akmens grūti izspiest ūdeni, tā ka ne jau duksī vaina.
liksu pa piemeru sloveniju, kur hokeja saimnieciba vispar mikroskopiska, izlase spele radinieki, treneris-kopitara tevs, vienigais sakarigais klubs jesenice 2012 bankrotejis, bet neskatoties uz to izlase rada zobus, ko nevar teikt par baleliniem. viss ir galvaa, jaiet uz ledus un jamirst, savadak nav jegas spelet