Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Amur" treneris: "Puiši spēlēja kā uz nažiem - zaudēja zobus, lija asinis..."

Andrejs Siliņš

"Amur" treneris: "Puiši spēlēja kā uz nažiem - zaudēja zobus, lija asinis..."
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc uzvaras pār Rīgas "Dinamo" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Cerības kausa finālsērijas trešajā spēlē Habarovskas "Amur" treneris Jevgēņijs Popihins piekrita rīdzinieku trenera Arta Ābola teiktajam par to, ka cīņa izvērtusies ļoti aizraujoša un skatītājiem baudāma.

"Domāju, spēle iznāca skatāma līdzjutējiem. Tā bija kaujinieciska, tāpat kā divi mači Rīgā," pēc zaudējuma Habarovskā sacīja treneris Ābols. "Mēs iesākām spēli smagi, bet pēc tam parādījām normālu līmeni. Šķita, ka Habarovskai ir pārāk daudz spēlētāju."

"Amur" galvenais stratēģis Jevgēņijs Popihins piekrita Ābolam par aizvadītās kaujas raksturu: "Šis bija lielisks mačs. Puiši spēlēja kā uz nažiem - zaudēja zobus, lija asinis. Sākām labi, bet tad pretinieki sāka spēlēt aktīvāk, kamēr mēs - akadēmiskāki. Jāsaprot, ka visas 60 minūtes vienā tempā nospēlēt nevar. Vienu brīdi iniciatīva pieder tev, otru - pretiniekam."

Savainojumu spēles gaitā guva somu uzbrucējs Juha Peka Hitonens, taču viņš atgriezās laukumā. "Gribu pateikties viņam. Sākumā prognozes nebija patīkamas, bet viņš atgriezās laukumā un spēlēja ar savainojumu. Viņam ir raksturs, un viņš spēlēja komandai, līdzjutējiem. Viņš ir pelnījis cieņu par to."

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб «Амур»

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-03-19 15:14, pirms 11 gadiem
Es gribētu piebilst ,ka arī mūsu Šekuram un Ješkam Rēdliham nav ne par gramu vieglāks raksturs un pašatdeve kā amūriešiem ,kad pēc tādiem plēsieniem ar ripu ,abi turpināja cīnīties !
Īsti varoņi!

  +4 [+] [-]

, 2013-03-19 15:15, pirms 11 gadiem
Jēkabs un Šehura jau arī spēles laikā guva savainojumus, kura dēļ bija jāatstāj laukums. Un viņi pēc tam arī spēlēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-19 15:31, pirms 11 gadiem
Njāā, tie savainojumi. Gribējās, lai Dinamo Nadježdu izcīna jau šodien, bet izskatās, ka Amūrieši tik viegli nepadosies.

     [+] [-]

, 2013-03-19 15:44, pirms 11 gadiem
entuziasts rakstīja: Jēkabs un Šehura jau arī spēles laikā guva savainojumus, kura dēļ bija jāatstāj laukums. Un viņi pēc tam arī spēlēja.
Vnk, pretsāpju pote (domāju, ka spēlētājs nezin, ko viņam iešpricē) un kačā tālāk. Tas viss atsauksies uz to laiku, kad spēlētāji beidz karjeru. Nu pie mums laikam veterāniem ir tikai klubiņš, kur tikties un vienam otru atbalstīt. Valsts? Pašlaik nē.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-19 15:56, pirms 11 gadiem
Jā, jauna un svaiga trofeja, tā tev nav mazlietots Gagarina kauss, kurā peldējies gan sasvīdis Aņisins, gan Radevičas vīrs! Puiki saprot, ka ir vērts! Bailīgie par Nadeždas kausu necīnas.

     [+] [-]

, 2013-03-19 16:02, pirms 11 gadiem
Ne jau tā Nadježda, bet tā nauda, kas ar to kopā... Jebkuram klubam tā nāktu tikai par labu, tādēļ nesaprotu tos, kas noniecina un apšauba šī kausa jēgu un nozīmi...

  +4 [+] [-]

, 2013-03-19 16:05, pirms 11 gadiem
SonnyFoot rakstīja: Ne jau tā Nadježda, bet tā nauda, kas ar to kopā... Jebkuram klubam tā nāktu tikai par labu, tādēļ nesaprotu tos, kas noniecina un apšauba šī kausa jēgu un nozīmi...
Pusmiljons no kluba 15 miljonu budžeta ir kādi trīs santīmi uz katru latu, bet kauss ir mūžībai un nemirstībai. Pēc 100 gadiem neviens neatcerēsies, kurš izcīnīja piekto Gagarina kausu, bet Nadeždas kausa pirmos čempionus zinās katrs skolas puika.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-19 16:06, pirms 11 gadiem
smiekligi šādu krievu paklausities,tas jau nekas,ka tas visas asinis vini sev pasi sagadaja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja