Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārnais Melo – Entonijs ievērojami notievējis un atgriezīsies vieglā uzbrucēja pozīcijā

Agris Suveizda

Kārnais Melo – Entonijs ievērojami notievējis un atgriezīsies vieglā uzbrucēja pozīcijā
Karmelo Entonijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas spēļu mājvietā Orlando ir uzsākušas treniņus, gatavojoties sezonas atsākšanai. Žurnālistus un sociālo tīklu lietotājus pārsteidzis 36 gadus vecā veterāna Karmelo Entonija ārējais izskats – Portlendas "Trail Blazers" uzbrucējs ir jūtami notievējis un izpelnījies jaunu iesauku.

"Katru vasaru man tiek dota cita iesauka. Šovasar tas ir Kārnais Melo, tad bija Kapuču Melo, ASV Melo – ir tik daudz dažādu Melo, taču beigu beigās es esmu es pats," teica Karmelo Entonijs, kurš gan nepareizi nosauca savu iesauku – Olimpiskais Melo, nevis ASV Melo. "Šo iesauku [Kārnais Melo vai Tievais Melo] uztveru kā komplimentu. Uztveru to kā apliecinājumu tam darbam, kuru esmu ieguldījis, tam milzīgajam fokusam, kāds man šo mēnešu laikā ir bijis."

No lazaretes atgriežoties garajiem spēlētājiem Jusufam Nurkičam un Zekam Kolinsam, Entonijam vairs nebūs nepieciešamības spēlēt spēka uzbrucēja pozīcijā – veterāns varēs atgriezties trešā numura lomā jeb savā pamatampluā. "Kopš treneris teica, ka man vajadzēs atgriezties trešā numura lomā, pie sevis jau biju sapratis, ka metīšu nost svaru. Izaicināju sevi samazināt svaru līdz tādam apjomam, kurā, spēlējot kā trešajam, varu justies ērti, varu ērti skriet pa laukumu un izmantot tās lietas, kuras varu izpildīt mūsu spēles sistēmā."

"230-235 mārciņu [104,3-106,6 kilogramu] man nav bijis jau kopš karjeras sākuma. Tā ka pašreizējā gatavība ļauj man just pārliecību, ka biju spējīgs atgriezties šajā līmenī. Laukumā jūtos labi – es jūtos veselīgs. Un man arī ir liela skaidrība," teica Entonijs. Viņš gan piebilda, ka skaitļu izskatā nemaz tik daudz svara nav zaudējis. "Tikai aptuveni piecas mārciņas [2,3 kilogramus], taču savu svaru esmu pārstrukturizējis, samazinot tauku apjomu. Mana diēta? Nevaru atklāt šo noslēpumu, taču varu sacīt, ka tā bija ļoti intensīva un ļoti veselīga diēta."

Entonijs šosezon ir piedalījies 50 spēlēs, visās izejot starta pieciniekā, un vidēji 32,5 minūtēs atzīmējies ar 15,3 punktiem, 6,3 atlēkušajm bumbām, 1,6 rezultatīvām piespēlēm un 1,7 kļūdām. Portlendas "Trail Blazers" ar 29 uzvaram un 37 zaudējumiem Rietumu konferencē atrodas uzreiz aiz "play-off" svītras, par trim uzvarām atpaliekot no Memfisas "Grizzlies" un par 11 uzvarām – no Dalasas "Mavericks".


Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-18 11:55, pirms 4 gadiem
Interesanti,ka daudzās Eiropas valstīs,ciparu kombinācija ''00'' apzīmē publiskās tualetes...bet nu,kur tad...''gudrajiem'' jeņķiem tas ir gājis secen. Viennozīmīgi var nogrūst uz rasismu,ja nemaldos tad to 00,kā tualeti izdomāja vācieši!

     [+] [-]

, 2020-07-18 13:18, pirms 4 gadiem
Nu malacis viņš ir. Neticēju, ka viņam vēl ir iekšā. Bet pa lielam nekādas izvēles jau nav, ja viņš grib vēl spēlēt NBA. Pa PF vairs nav vajadzības TB, lai viņš spēlētu. Ja nevilks pa SF, tad viņu ātri vien aizvietos ar Arizu, Hūdu vai pat Simonsu un spēlēs ar 3 mazajiem un 2 torņiem.

     [+] [-]

, 2020-07-18 13:31, pirms 4 gadiem
Iso Melo ir back!

     [+] [-]

, 2020-07-18 15:04, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Nu malacis viņš ir. Neticēju, ka viņam vēl ir iekšā. Bet pa lielam nekādas izvēles jau nav, ja viņš grib vēl spēlēt NBA. Pa PF vairs nav vajadzības TB, lai viņš spēlētu. Ja nevilks pa SF, tad viņu ātri vien aizvietos ar Arizu, Hūdu vai pat Simonsu un spēlēs ar 3 mazajiem un 2 torņiem.
Ja pareizi atceros, tad Ariza atteicās spēlēt šīs sezonas turpinājumā.

     [+] [-]

, 2020-07-18 15:50, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja pareizi atceros, tad Ariza atteicās spēlēt šīs sezonas turpinājumā.
Pareizi atceries

  +1 [+] [-]

, 2020-07-18 16:07, pirms 4 gadiem
Pirmais komentārs, īpaši d3bils...

     [+] [-]

, 2020-07-18 18:10, pirms 4 gadiem
ingars31 rakstīja: Interesanti,ka daudzās Eiropas valstīs,ciparu kombinācija ''00'' apzīmē publiskās tualetes...bet nu,kur tad...''gudrajiem'' jeņķiem tas ir gājis secen. Viennozīmīgi var nogrūst uz rasismu,ja nemaldos tad to 00,kā tualeti izdomāja vācieši!
wtf. Viņam tas nozīmē publisku tualeti? Nē, nenozīmē. Tad kur problēma? Varbūt vēl visas austrumu kultūras izķemmēt, noskaidrojot, ko kurš cipars nozīmē? Ingara loģika.