Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Admiral" vadībai izdodas pārliecināt KHL un saņemt atļauju piedalīties arī nākamajā sezonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Admiral" vadībai izdodas pārliecināt KHL un saņemt atļauju piedalīties arī nākamajā sezonā
Metjū Majone pie Vladivostokas "Admiral" vārtiem. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Vladivostokas "Admiral" arī nākamajā sezonā startēs Kontinentālajā hokeja līgā, paziņojis Vjačeslavs Fetisovs un Piejūras novada gubernators Oļegs Kožemjako.

"Admiral" šodien savā laukumā ar 2:1 pārspēja Austrumu konferences otrās vietas īpašnieci Astanas "Barys", tomēr Vladivostokas hokejistiem jau labu laiku zudušas izredzes piedalīties Gagarina kausā. Ar 60 spēlēs sakrātajiem 49 punktiem komanda ieņem 11. vietu austrumos, aiz muguras atstājot tikai Pekinas "Kunlun" un Habarovskas "Amur".

Pēc pagājušās sezonas no Kontinentālās hokeja līgas dalībnieku pulka tika svītrotas divas komandas, kaut iepriekš tika runāts par trīs vienību izmešanu, – Toljati "Lada" un Hantimansijskas "Yugra". Pagaidām nav skaidrs, vai un cik komandas līgu varētu pamest šajā vasarā.

12. decembrī Maskavā notika līgas vadības un klubu ģenerālmenedžeru tikšanās. Līgas prezidents Dmitrijs Černišenko norādīja, ka "Admiral" nākamajā sezonā varētu tikt izslēgta no KHL, bet Vladivostokas vienība to atteicās komentēt.

Leģendārais Vjačeslavs Fetisovs, kurš bija viens no "Admiral" izveidotājiem un kura vārdā nosaukta Vladivostokas halle, šodien notikušajā preses konferencē norādīja, ka klubs obligāti jāsaglabā. Savukārt novada vadība izvirzījusi uzdevumu "Admiral" nākamajā sezonā iekļūt Krievijas hokeja elitē.

"Admiral" no iepriekšējiem gadiem joprojām ir parādi, taču kluba prezidents Zairbeks Jusupovs solīja, ka tie tuvākajā laikā tiks dzēsti. Viņš norādīja, ka šim nolūkam nauda esot un ka nebūšot nekādas aizķeršanās. Pērn Vladivostokas parādi bija tik lieli, ka lielākā daļa līderu sezonas laikā devās uz citām komandām.

Izmantotie resursi:
https://www.newsvl.ru/sport/2019/02...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-18 17:38, pirms 5 gadiem
Tad jau Rižskie Ģinamo arī sagrabinās Spēlēšanais skumīgi , Bet ceru ka PO netiks negribās zaudēt derībās un izmest piķi Rižskie ģinamo Grīdas lupatā

  +1 [+] [-]

, 2019-02-18 18:00, pirms 5 gadiem
Ei a nevar Dinamo Rīgu izmest, lai krievi paši savā kolhozā kapā..

     [+] [-]

, 2019-02-18 19:06, pirms 5 gadiem
Neticās ka Admiral paliks KHL. ar tādiem rezultātiem un skandāliem nav pelnijuši. Vienīgi ja nu tiešām izdomā to Āzijas divīziju veidot no Korejiešu,Ķīnas un Japāņu klubiem.

     [+] [-]

, 2019-02-18 22:49, pirms 5 gadiem
Kuru tad izmetīs?Severstaļ,Amur? Ķīnas komandu līdz olimpiādei ,diez vai.Slovan?Varētu būt.Katrā ziņā spalvas putēs un Severstaļ tiks aizstāvēts ne pajokam.Atklāti sakot Čerepoveca kā hokeja pilsēta nu dien to nebūtu pelnījusi.